Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán, amikor Nagy Ferenc az árokba lökte a merdzsójukat, ott még meg is szólalt.
elsoõ két részbe csak feketeséget meg lábat mutattak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
De kit érdekel.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Litium-oxid van az aksiban, amit már a gyárban kisütnek, éppen ezért elég neki 2, maximum 4 óra töltés/kisütés 😄 Én sosem töltöttem az újabb telefonjaimat 12 órán keresztül, és mégis jók 😄
nesze
meg anno tesco.😛
lehet bandika volt 😄

fail vagy
Ti már rájöttetek, milyen telót kapott Bandika? 5MP-es kamera, wap, 3g-s 😄 Amikor közelrõl mutatta a kamera, akkor nekem Nokia telónak tûnt. Igaz, hogy már van ennél sokkal jobb teló is 😄 5MP teló már nem nagy szám, a wap is már gagyinak számít, és már a 4G-vel is próbálkoznak, olvastam. Már az én SE W810i-m is tud HTML megjeleníteni, a wap már a Siemens C55-ös telóban is volt 😄 A Barátok közt-nél mobil téren le vannak maradva, de nagyon 😄 Nokia mobilokban most az N96 tûnik jónak.
ékezet meg manapság luxus amúgy?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐