Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Legunalmasabb dolgok:
1. kártyázni
2. Rajzolni
3. Imi DVD-it nézni
Legjobb dolog:
Sminkelni.
Kamilla mekkora egy lúzer, jól meg kellene alázni.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Botond meg lassan a ház összes nõjét kipróbálja 😊 Valter meg a Szeress most! után Barátok közt van 😄 De itt is a szegény ember szerepét kapta 😄D
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hát bmeg életemben nm láttam semmit, ami gyorsabban nõne mint Timike.
😄😄
múltkor láttam anyut meg a bácsit és szusit dugdostak egymás testnyílásaibaaaaa
jewtube, mert minden rasszista dolgot törölnek, a fos kommunista baromságokat meg h védd a cigányt stb..meg fennhadják...szal ennyit rola..
on: g*ci jol néz ki a kardos eszterxd ma néztem madarasteszkóban az ujságokat meg a tegnapi részben kib*szott jo segge meg mellei voltak<#vigyor>#vigyor> ezt csak h ne kapjak leb*szást h offolok<#vigyor3>#vigyor3>
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Barátok Közt - Balázs
Nóra lefeküdt Attilával.
Nóra egyáltalán nem ellenkezett.
akkor miért küldi el Attilát a picsába ha azelõtt 20 perccel még dugtak??
inkább masztizzon akkor.
\"Erről van szó!\"