Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgyúgy 😄DDD
beteg állat... A:SDASD:ASDASDASDASDASD:ASD:AS😄A
Es akkor kezdodik igazan majd csak a sorozat es folytatodik meg 10 even keresztul....

tommygear
ideje lenne már 😄
kiderül, hogy az egészet ami 10 éve történik csak a berényi zoli álmodja... A:SDASDASDASD

felébred a kómából és vége a sorozatnak... 😄DD
DeerHunter01
Magdi belép a mennyország kapuján és Berci magáévá teszi

\"Erről van szó!\"

akyyy
vagy csak géza motoros balesete és álmodja😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tommygear
nagy oltás :\
lehet h majd feltámad 8 hónap múlva.
😄DDDDDDDD
lál, hogy leoltja rögtön xDD

gibson9
Na ezt is megéltük.. Magdi néni megmurdelt. Bár nem értem miért írták ki halállal, mert amikor kitalálta Magdi néni (nemtom a valódi nevét) hogy megint új életet akar kezdeni, akkor úgy indult a dolog, hogy csak 8 hónapra akar távozni, de a producer "nem tudta volna 8 hónapig nélkülözni Magdi néni alakját".. Most miért nem volt jó ez a kolostoros baromság? elment kolostorba, kiheveri a szégyenérzetét, majd visszavánszorog 8 hónap után és mint egy szép romantikus filmben újra egymáséi lesznek az öregek a kamerák elõtt. De ehelyett mi volt?? A rendezõ kitalálta, hogy "-elakarsz menni 8 hónapra? nemtok ezzel mit kezdeni, megdöglessz!!" Persze gondolom a nézettségi adatok ez a rész alatt az egekbe szöktek 😄 Még az ex bk fanok is visszatértek unalmas hétköznapjaikból a gatyádbaszarszolyanizgalmas barátok közé, hogy jól megnézzék ahogy Magdi anyustól búcsúzik a sorozat.
R.I.P.

tommygear
mivan ha most jött?
akyyy
Nem kell ehez kockának lenni, hogy 1 oldalt, azaz legalább a tegnapi hozzászólásokat eLOLvasod.

Aze akar hogy osszuk szorozzuk Magdi nelkul teljesen mas lesz...unalmasabb...

bocsáss meg, hogy nem vagyok olyan kocka hogy éjjel nappal olvasgassam a Barátok Közt SG fórumát, gratulálok 😊

akyyy
#8982 VÓTMÁ láma, mama 2, hülye FAIL

miért mindig a legjobbak mennek el? <#rinya>
rip magdi néni... <#rinya>
Tyler1
-te is hallottad? lehet h tûzriadó!
-ugyan biztos csak gyakorlat!
- kérem hagyják el a szobát EZ NEM GYAKORLAT!

na ezen majdnem befostam!<#idiota><#zavart2> leakarok szokni vki segítsen!!!!!!!!!!!<#guluszem1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szolnokboy1
máris elkezdenek kulminálni, biztos megölte valaki. <#idiota><#idiota> melyik állat írja ezt a sorozatot??

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

PrisonMan
ÁHÁÁÁÁÁ!!! A nagy rejtély az lesz mit láthatott magianyus. Mert biztos nem azért a szemét valamiért indult vissza. Vajon milyen szörnyûséget láthatott amiért visszafordult???

Megfejtés õsszel, én nem is fogok tudni aludni

limperatore
klaudia alakítása nagyon nagy volt: ne, ne menj be

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

már értem miért mutatták azt hogy vili bá rálépett a otthonkájára... majd kitlaálják hogy vili bácsi lökte le a lépcsõrõl.

A nagyanyust mindeni LOVE-olta. 😞

PrisonMan
óóó basszus most miért spoilerezted el???!!!! <#boxer><#mf1>

<#idiota>

Tyler1
Gézának a feje....<#idiota>

na a temetésre leszek még kiváncsi 😄 az is kibaszottul BK-s lesz, de még milyen <#eplus2><#nyes>

akyyy
feltámad mint boby xD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ejha, mik történnek itt

aaa de amator az egesz bagazs...

Pipör
basszus télleg meghalt a Magdi néni ?? 😮O

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

esetleg elsosegelynyjtas...

pffffffff..........de amator megoldas........mindenki nyugodt....lassan megy minden....

PrisonMan
Csak a káromkodás meg az izgalom nem visz el egy filmet a hátán.

Bár inkább készülne több akció, dráma vagy báármi film/sorozat, csak ne ezek a szar szappanoperák meg kilencésfélrandiakaméleonvalamiamerikakettõ szerelmes szarságok <#wow3>

Csak keret nincs rá, ezért vannak ezek az olcsó trágyalékok. Ez van, ez nem amerika, nekünk ez a hazai filmgyártás, itt nem lehet 200 millió dollárból Transzformerszkettõt meg Terminátormegváltást csinálni, mert nem jön vissza az áruk a pénztáraknál.

Mit is akartam mondani? Mindegy, nézzük a BK-t mert ez van <#idiota>

akyyy
Én csinálnék is csak per pill nincsennek szereplõim 😊 mer haveri kör nem ér rá, oszt kéne legalább 20 ember😄

egyszer már csináltam egy rövidfilmet, de abba meg az volt a poén hogy nem volt szöveg 😄

most egy riport-dokumentumfilm van betárazva, ahol nem kell úgyse ember, csak felszerelés, mikrofon kéne csak.meg persze egy riporter😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ja, valahogy úgy. <#szomoru2>
Igen. Régen még "Kurva"-t mondtak "Szajha" helyett.

Aztán a vezetõi székekbe idióták kerültek és 1997 után lassan megindult a lejtõn a média.
Az ezredforduló óta meg totál káosz. <#szomoru2>

Ha én csinálnék egy filmet, rohadtul nem érdekelne, hogy a hülyegyerek is megnézi, beleraknám a magyar szókincs összes csínját-bínját, röpködnének változatos szavaink rendesen.
Az izgalomhoz, hangulathoz a minõségi szöveg is hozzátesz.

a kisváros a legjobb magyar tv sorozat. <#eljen>
ja az tele volt reklámokkal az elején. 😄
szerintem akkor még nem vagyon volt médiatörvény.
az csak a kereskedelmi adók megjelenése körül született, ugye?
A Kisvárosban meg még káromkodások is voltak. Nameg sok Nivea reklám az elején. <#vigyor>
A sok bunyóról (amik szintén hangulatosak voltak, fõleg Hunyadi eseteiben) se szabad megfeledkezni.

Ezekben a sorozatokban még a szereplõk beszédstílusa is valahogy sokkal életszerûbb, valóságosabb, tényleg mintha csak a való életben zajlanának a párbeszédek.

A BéKa-ban az a probléma, hogy túlságosan látszik a mûbeszéd, a betanított szöveg.
Durva szavak helyett meg nevetséges cukkoló-szövegecskék vannak betárazva.
Kedves rendezõúr, tessék +16-osra tenni a korhatárt, ha csak ez a baj.
Régen úgyis 14 volt a minimum és nem 12.

Szerintem a riválsorozat, a Jóban-rosszban is kenterbe veri.
Ott meg egy rakás szereplõ halt meg, amikor a maffia megszállta a kórházat. <#smile>

Tyler1
szeress most az sokkal életszerübb volt és tágabb! bár a szegény-gazdag vonalat ott is húzták már nagyon, de a BK-t 5x lenyomta sztem.
lett volna eszük azt viszik tovább nem ezt a szerencsétlen faszságot!

zoliii
Magdi nénihez nem hívták ki, a 112 - életmentõk csapatot 😄
Mondjuk az fura volt, hogy a postás nem hívott hozzá mentõt! 😄
Valaki legurul a lépcsõn, és ott hagyja egy postás 😄D

akyyy
De hát régebben sokkal jobban megvolt csinálva.
Meg volt a Szeress Most, abba jóval több akciójelenet volt, és azok aztán tényleg faszán megvoltak csinálva. persze neme gy tüzvonalban szint az se, de azért legyen már valamily szinten egy kis igényesség:S

PrisonMan
Ahol rendesen meg van csinálva, ott valóban növeli a feszültséget.

Itt a BK-ban egyszerûen szar, pénzhiányos gagyi valami

A producer meg azt mondaná: nincs pénz, olcsó megoldásokat tudunk alkalmazni.

Szolnokboy1
a rendezõ azt mondaná: a drámai hatás kedvéért. én azt mondom: mert gagyi. lehet választani. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tommygear
azt nem értem amikor évente 1x van egy ilyen igénytelenül megrendezetett baleset vagy valami, mindig ilyen gagyi lassítást beletesznek, mint ha egy játékban leesne az fps, ez mér van? akkora szar<#nevetes1><#nevetes1>
Úgy legyen.
De ha EZ Emmy-t kap, mi a haverokkal teleszarunk egy esõvizes hordót.

Tyler1
sztem az ilyen emailekbõl veszi az ihletet<#idiota>
irok én olyan forgatókönyvet neki h az Emmy-díjat 12x viszi el 1 alatt<#eplus2>

Miért nem küldesz egy e-mailt vagy kezdeményezel telefonhívást a rendezõnek ? Megkönnyebbülnél.

Az már más dolog, hogy szarna a fejedre. <#idiota>

Tyler1
hát de akkor sem hagyok ott egy öregasszoyt hiába mondja, azért vmi emberi erkölcs mindenkibe szorult! Persze a Mátyás Király téren ilyet ne keressnük.

De ezen még mindig nem vok túl h legurul mutatják h kidõlt, jön a postás már ül és jólvan, erre 1 percre rá már halott! na nemáá