Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felébred a kómából és vége a sorozatnak... 😄DD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
lál, hogy leoltja rögtön xDD
R.I.P.
rip magdi néni... <#rinya>#rinya>
-ugyan biztos csak gyakorlat!
- kérem hagyják el a szobát EZ NEM GYAKORLAT!
na ezen majdnem befostam!<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2> leakarok szokni vki segítsen!!!!!!!!!!!<#guluszem1>#guluszem1>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Megfejtés õsszel, én nem is fogok tudni aludni
😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
na a temetésre leszek még kiváncsi 😄 az is kibaszottul BK-s lesz, de még milyen <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Bár inkább készülne több akció, dráma vagy báármi film/sorozat, csak ne ezek a szar szappanoperák meg kilencésfélrandiakaméleonvalamiamerikakettõ szerelmes szarságok <#wow3>#wow3>
Csak keret nincs rá, ezért vannak ezek az olcsó trágyalékok. Ez van, ez nem amerika, nekünk ez a hazai filmgyártás, itt nem lehet 200 millió dollárból Transzformerszkettõt meg Terminátormegváltást csinálni, mert nem jön vissza az áruk a pénztáraknál.
Mit is akartam mondani? Mindegy, nézzük a BK-t mert ez van <#idiota>#idiota>
egyszer már csináltam egy rövidfilmet, de abba meg az volt a poén hogy nem volt szöveg 😄
most egy riport-dokumentumfilm van betárazva, ahol nem kell úgyse ember, csak felszerelés, mikrofon kéne csak.meg persze egy riporter😄
Aztán a vezetõi székekbe idióták kerültek és 1997 után lassan megindult a lejtõn a média.
Az ezredforduló óta meg totál káosz. <#szomoru2>#szomoru2>
Az izgalomhoz, hangulathoz a minõségi szöveg is hozzátesz.
ja az tele volt reklámokkal az elején. 😄
szerintem akkor még nem vagyon volt médiatörvény.
az csak a kereskedelmi adók megjelenése körül született, ugye?
A sok bunyóról (amik szintén hangulatosak voltak, fõleg Hunyadi eseteiben) se szabad megfeledkezni.
Ezekben a sorozatokban még a szereplõk beszédstílusa is valahogy sokkal életszerûbb, valóságosabb, tényleg mintha csak a való életben zajlanának a párbeszédek.
A BéKa-ban az a probléma, hogy túlságosan látszik a mûbeszéd, a betanított szöveg.
Durva szavak helyett meg nevetséges cukkoló-szövegecskék vannak betárazva.
Kedves rendezõúr, tessék +16-osra tenni a korhatárt, ha csak ez a baj.
Régen úgyis 14 volt a minimum és nem 12.
Ott meg egy rakás szereplõ halt meg, amikor a maffia megszállta a kórházat. <#smile>#smile>
lett volna eszük azt viszik tovább nem ezt a szerencsétlen faszságot!
Mondjuk az fura volt, hogy a postás nem hívott hozzá mentõt! 😄
Valaki legurul a lépcsõn, és ott hagyja egy postás 😄D
Meg volt a Szeress Most, abba jóval több akciójelenet volt, és azok aztán tényleg faszán megvoltak csinálva. persze neme gy tüzvonalban szint az se, de azért legyen már valamily szinten egy kis igényesség:S
Itt a BK-ban egyszerûen szar, pénzhiányos gagyi valami
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
De ha EZ Emmy-t kap, mi a haverokkal teleszarunk egy esõvizes hordót.
irok én olyan forgatókönyvet neki h az Emmy-díjat 12x viszi el 1 alatt<#eplus2>#eplus2>
Az már más dolog, hogy szarna a fejedre. <#idiota>#idiota>
De ezen még mindig nem vok túl h legurul mutatják h kidõlt, jön a postás már ül és jólvan, erre 1 percre rá már halott! na nemáá