Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://flickr.com/photos/zolika90/
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Nõjére meg baszik, mer nem szólt neki a Bivalybasznádi kórházba h Mátyás téren kitört a kertészforradalom. Ráadásul még a 14 éves Pétert hiszi kúrómájsztrónak XDDDDDD beszarok a rendezõn
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
de ez csak akkor lenne igaz, ha magdi a hátán hordaná a picsáját.. és a korából kiindulva lassan már a bokáján kéne hordania 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
mikor magdi hazaért fõzött neki pörköltet vagy mit akkor ott volt az othonka a széken aztán lerántotta és direkt rálépett 😄 de hogy minek ..
kajáltam aztán nem láttam a 2. részt 😄 bh-n meg nincs még relanza 😄:S
1. Utállak!
2. UUTÁLLAK!
3. UUUTÁLLAK!
Idiotizmus Opusz 74 a köbön <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Jóhogymárnek a Pákó berohan az udvarra és elkezdi üvölteni hogy ÛÛÛTÁLLAK! <#idiota>#idiota>
ha Vilibá az életbiztosítás miatt ölné meg Magdni nénit, akkor az nem halált okozó testi sértés lenne, hanem emberölés... lófaszt se értenek ezek ehez.
1, most divattá vált, hogy mindenki beköp mindenkit
2, persze... Kinga hagyja ott Gézát amikor meghalt az anyja... persze én is örültem volna ha a bnõm így tett volna... úristen ezt a fos sorozatot
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
#11864: jaja, mehetett volna a nagyi után
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Péter ügy,nah ezt nem gondoltam volna xD
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester