Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mer télleg olyan mint egy majomkenyérfából készült vibrátor XD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!
de azért nagyot röhögtem amikor lejóképûzte a valtert 😄DDD és ahogy nézett... 😄DDD
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
JÓKÉPÛ A VELTERXD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lehet hogy most lehurrogtok, de én amikor Zsolt Magdiról beszélt, elsírtam magamxD
Lehet hogy egy ócska sorozat, amiben semmi élethûség sincs, de kicsit tényleg fura lesz Magdi nélkül.
Amúgy szerintetek mi a franc történt Zsolt annyával?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Niki nagyon hülyén néz ki, Imi meg egy nagy rakás hülye, hogy ezt a nõt szereti, csak nem tudom mit szeret rajta.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Hát ez jó<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
ez nem betegség mindössze kurvára nem tudják sminkelni a pofáját! mer a fehér fos púderes pofájához olyan vörös rúzst tolnak szájára, mintha most harapta volna ki vkinek a szívét!
Amúgy ez a Niki olyan fehér mint ha olyan betegsége lenne mint Jaksonnak(kifehéredés, bocs de az orvosi kifejezését nem tudom).
Ezzel persze nem akarom Jaksont bántani, hisz õ volt a Pop Királya(Isten nyugosztalja)
4.44%
najóvan kik voltak az elkövetõk?<#idiota>#idiota>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Mert abba a lakásba NINCS BEKÖTVE.
Buzimi meg majd összejön Hoffer Misivel