Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
#12791 - vandát is vedd bele-e!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

triplet
szétkurnád ne tagadd😄

Piloss
dugnád

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss
<#idiota><#eljen>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Tyler1
nem is az új gyerek idegesít engem hanem az darázscsípett arcú Vandakurva! annyira idegesítõ egy picsa h legszivesebben a Rózsa ajtaját vágnám a fejéhez...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

triplet
am. az a sejtelmes zene amikor csúnya niki bement buziimihez az irodába az valami csodálatos<&idiota>

gibson9
inkább hívd ide az sg-re.. majd mi rendbe tesszük közös erõvel 😄

WuFraZselic
én egy 40re gondoltam, és akkor a hallójáratán át pont a sörcsapra érkezne meg a cucc

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Valaki adja már meg a rendezõ telefonszámát, hadd küldjem már el a jó édes anyába.
Boldog ember lennék.

Aki ezt a szöveget kitalálta, Chuck Norris-al kéne körbepörgõrúgatni...

Peti gyerek idaig korrekt szereplo 😛

Ez az új emo fejû f*szarc nem jön be.

Kár hogy a Polip Boys k*rvára nem Indie rock zene...

Tyler1
új csávó nagy színész: "nagy eperdarabok?"

ToCsEk
ELVITTE AZ PEDOBEAR

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

WuFraZselic
OTTVANABOZÓTBA E!

gibson9
nem tudom, de biztos többet keresnek, mint amennyit ér a munkájuk.. és gondolj bele, bekerülsz a bk-ba, megkapod a pénzedet, de ezentúl már "celeb" vagy és minden interjúdért szintén pénzt kaphatsz, ha botrányt csinálsz és címlapra kerülsz, az megint csak dob az ismeretségeden, ami késõbb még több pénzhez juttathat.. és lássuk be nem megerõltetõ dolgok ezek 😄 szóval valószínûleg megéri balfék barátnak lenni

NAH HOVA TÛNT KAMILLA TE TRAMPLIGECI?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Piloss
60°

WuFraZselic
milyen zenéket szeretsz?
a ZINDIROKKot

WuFraZselic
vajon milyen szögbe kéne fejbebaszni kamillát egy ásóval, hogy koponyatartalma a rózsa pultján végezze?

triplet
te szent szar, ezt nem is hallottam rendesen hogy ezt mondaná(na ezt jó megaszontam)

FZoleee
"menjél csak, ma olcsóbb az e-mail, az elsõ ingyenes" <#wilting>
triplet
András: szóval akkor monnyon le?<#idiota>

desigo
miért mennyi pénzt kap?
WuFraZselic
jézusom de gáz ez az új tag 😄

gibson9
Szerintem annyi pénzért amennyit kapnak a szeepért, az emberek 80%a belemenne, hogy leégeti magát egy balfasz szereppel a sorozatban 😄 csak hát mérlegelni kéne azt is, hogy utána már nem tud az ember visszailleszkedni a társadalomba, mert az kitagadja (leszámítva a nyugdíjasokat, akiknek jelentõs százaléka rajongó)

gibson9
Vandát meg az Anyját egyszerre csak a hecc kedvéért 😄 Vanda úgyis mérges Botondra, szal egybõl bele menne, mint ahogy az anyja is, mert András meg béna és kell már az a kiadós anyja-lánya anál party <#idiota>

Tyler1
és persze h a kamerába kell mutatni az üres dobozt baz+<#pardon1>

WuFraZselic
hát én hozzá nem nyulnék. vandához se 😄 inkább az anyját 😄

WuFraZselic
ÚJHÚS

zolo
VAnda új csávója megjött 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

gibson9
Annyira nem is rossz bõr ez a drogos Niki.. egyszer dugható, aki mást állít az hazudik <#idiota>

Sztem ez az uj gyerek lesz a chatalos gyerek es kiderul rola h nem is pedofil 😛

ismerõs dallamok <#idiota>

Tyler1
de ha télleg pedofillal chatel akkor én nem nézem tovább az tuti! ennyire sztereoptíp ne legyen már a sorozat h egy kislány csak pedofillal chatelhet...
(ráadásul Buzimi már a legelején megmondta h ez lesz na pffff beszaráás)

remélem elõtte megmutatják azt a részt amikor a virágnevû bekapja a kétméteres nigger faszát

ki a fasz ez és mi lesz a szerepe ? majd jöhet neki is egy gúnynév. Bár Buzimit és Kotondot ( talán pedóVili is ) lehetetlen ûberelni

Tyler1
ember volt addig amig el nem vállalta a szerepet!

Nabazmeg, miért kell goblinokat belerakni a sorozatba, miért nem lehet Embereket ? <#szomoru1>

King of Roads
asszem ezis õ

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
nah..csajok leendõ kedvence <#idiota> majd kiderül milyen lesz bár a gitárja kéne <#violent><#boxer><#integet2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Igen, tudod nálam a szerelem azt jelenti, hogy beletörlöm a Adidas-om talpát az illetõ pofájába.

desigo
szóval egybõl szerelmes lettél bele <#hehe>
végre eljön az, aki megszabadít minket ilditõl, nikitõl, kamillától, danitól

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Megláttam a fejét, elindult a cipõm a monitor felé.
Még szerencse, hogy meg tudtam állítani.

desigo
De miért nem lehet valakinek egy csetoldalon "Kenderbuff" vagy "Lepkepuki" a nick-je ?

A Kamilla latin verziójában nincs semmi fantázia... <#zavart2>

Tyler1
még nem de máá reklámozzák

Már volt az a rész amikor Magi Anyus húsevõ zombiként tért vissza és mindenkit lelök a lépcsõn akik a halálát okozták?