Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Egyébként tudjátok Tilda miért akadt ki? Azért, mert arra gondolt -" Úristen, ha ennyi tojást megevett ez a Dani gyerek, akkor spermában fogok fürdeni, bármilyen óvszert is húz a fa*zára..."
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de elkurta
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ez a botond meg a csaja milyen szánalom már 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
rcstuning: nem volt még szerencsém Vanda seggéhez sajnos 😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
akis gémmerek😄D
de jobb gépen nézni, de 10 perc késéssel.
elõre tudom tekerni akkor az élõ adást, igy kimarad a reklám is, jeah😄
csak akkor meg hülyénmennek itt a kábelek😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Térdelj!
Szánalmasak vagyunk, hogy ezt a fost nézzük napról napra.. el kellene mennünk ilyen barátok közt elvonó kúrára, aztán körbe ülnénk mindannyian és kezdeném, hogy "Sziasztok, gibson9 vagyok.. és barátok közt függõ"
Erre Ti.. "szia gibson9!"
<#idiota>#idiota>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És skizoboj milyen kisfiú még😄
Atyaúristen deszarez... mintha valami színházi darabot látnék tvben😄