Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
büdös kurva de tudtam 😄DDDD

WuFraZselic
állítólag flashback-ek is lesznek majd, pl az, amikor egy árvaházas karácsony közben robotok törtek a mátyás király térre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gibson9
manapság már csak úgy lehet nagyot alkotni ha olyat csinál az ember amit mások még nem <#idiota>

WuFraZselic:
na ha Michael Bay fogja rendezni, akkor biztos nagy cliffhangerek lesznek 😄D

WuFraZselic
viszont úgyhallottam, hogy Michael Bay-t kérték fel annak a résznek a rendezésére, mikor Orsi kérdõre vonja Lacit a vandás dologgal kapcsolatban. lesznek robbanások, harcigépek, és egyes hírek szerint egy felhõkarcoló is összefog dõlni a részben 😄D

amúgy mekkora szar, klaudia bejelenti hogy ne örüjjé' miki, erre meg eljátsza a nagyhalált 😄 tuti belerúgtam volna egyet, aztán ment volna miki rárántani a fõnöki székben

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
pedig általában szívrohamnál felrobbannak a házak, irodák 😄😄😄 örök hálivúdi klisé xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gibson9
áhhh hiányoltam a digitális trükköket, a fényeffekteket és a robbanást, amikor Klaudia "elesett".. már a bk sem a régi <#szomoru2>

akkorát esett Klaudia, hogy csodálkoztam is miért nem dublõrrel csinálták <#idiota>

WuFraZselic
én meg az ajtófélfába vertem a fejem, hogy hogy lehet ilyen szar 😄😄DDD

Tyler1
-van pulzusa?
-még van.
és Miki milyen mérgesen csapott a combjára xD hatalmas 😄😄

Firerock
én még mást is😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Piloss
dugnám

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

WuFraZselic
ha több pénzük lenne, akkor meg egy mûanyag bábú dõlt volna el, amire rábasznak egy parókát <#idiota>

gibson9
zsófit dugnám, lindát pofoznám

WuFraZselic
kicsit sem volt levágós és szar egyben 😄
szívrohama van , és ezek körbeülik kb 😄😄

"hiába megyek fel a netre és nézem meg a póstaládámat"XD

Amúgy nagyon aranyos ez a csaj ahogy duzzog
dugnánk

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Firerock
olyan kurva aranyos ez a Linda😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gibson9
értem én, hogy alacsony költségvetés és szar színészi képesség, na de, hogy Klaudia nem elesett, hanem lefeküdt egyet aludni <#idiota><#idiota>

Miota belepett a Bk ba 😄D

neked is feltûnt?XD

JAJJDEKAMUKLAUDIA!

Piloss
na a vénasszony bekrepált<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

WuFraZselic
jézusom ez de szar 😄DD

Piloss
ahogy téged?

WuFraZselic
lenne egy kérdésem...

imi hány éve jár már egyetemre/fõiskolára? <#idiota><#idiota>

rooney8
megszólalt az öreg harcos 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
gyerekek gyerekek majd kinövitek ezt is 😄 vagy majd apátok bekurváztat titeket XD

WuFraZselic
ki?

Piloss
csak nem

csak utánam
Piloss
és ebbõl mi következik?

az hogy Tildát és Kingát szétkúrom<#idiota>

akyyy
fasz ki van ezekkel a szar emberekkel, akik szerepelnek benne, mint ez az uj feri vagy ki.... annyira észrevenni ha valaki rendes szinész vagy valaki protekcióval kerül be😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tyler1
a sok beteg BK fan 😄

WuFraZselic
egy ilyen hülye picsával ki akar 20 év mulva együttlenni? <#idiota>

Tyler1
nem minden estben jó a nagy mell 😄 nyáron bebüdösödik xD nem mehet az ûrbe, és 20 év múlva külön kád kell a csöcseinek a fürdéshez 😄

gibson9
na már a fókuszban is faszállító csajok vannak 😄 természetesen plasztikázottak

Javaslom, hogy mindegyiket be a bk-ba azonnali hatállyal

gibson9
gondoltam, hogy ekkorra csecsek valószínû az orvos ajándékai 😄 de ilyen szûk pólóban és ilyen "hónaljig" felhúzott szoknyában kicsit szembetûnõbb 😄 simán lehetne a világ 7 csodája közül az egyik

WuFraZselic
megvannak csinálva a mellei 😄

gibson9
pont figyeltem is most, amikor szemben mutatták, hogy hatalmas a derékbõségéhez képest a melle 😄 mintha fûzõ lenne rajta vagy nemtom.. viszont Tilda (Erika) meg homlokban erõs <#idiota> a kis homlok bajnok még hasonlít is kicsit a szökésbõl Sarahra 😄

WuFraZselic
meg mellben is erõs. tildával ketten big tits at kitchen mehetne 😊

gibson9
jó szopós szája van..

WuFraZselic
azér ezt a szõkét is büntetném fasszal. bár fejre zacskó azért

gibson9
énisénisénisénis

WuFraZselic
😄DDD

tommygear
megdugom
desigo
Tilda van a retken fõzõs mûsorban...
Most nézem a pénteki BK-t...
Jól hallottam... Weiner Nikolett a neve a tramplikánknak?
Hát ez akkor sokmindenre választ adXD

Õ polgármester lett, Robi meg riporter. <#smile>

gibson9
hát van még pár eredeti õstermelõ a sorozatban 😄

annál már csak az a szarabb, aki egy életen át a bk-ban szerepel😄

tommygear
buzigeci 😄DDDDDDDDDD
de milyen szar már egy életre ráragadt az h buzi 😄
Firerock
ez a Hoffer Misi?a buzsika?