Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem inkább sünöznéd ? belenyomni a valagába egy sündisznót!!!!

nem kell idejönni akkor... csak ha megnézted mondjuk...
ja kurva jó ribi lehet ha házas , közben összevissza dug , kinek kéne ilyen picsa feleség ? ! ha találkoznék ezzel a csajjal az utcán tuti lekurváznám <#miaz>

eszp

nem ismeritek a SZPOJLERT tökösök ? van még aki nem látta a mai részt , és csak holnap reggel akarja prótolni , most ti meg agyon szpojlerezitek a topicot , gratulálok <#zavart2>

Willenbrock
Jó csaj a Kinga meg minden de azért Magdus...õ nagyon ott volt.

gibson9
És a defektet kapott gumi? Na meg, hogy Linda vitatkozik Zsolttal, hogy kavart a háta mögött, miközben végül Zsoltnak nem is kellett semmit tennie, mert Botond magától ment el Kanadába. Szóval vitatkoznak õk is a semmin. Ez most egy töltelék rész volt (na nem mintha máskor hú de nagy izgalmak lennének)

akyyy
fuck you mother 2

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tök valószínû, hogy ott vannak mellette és nem veszik észre, hogy valaki elviszi..
ja és azis, hogy klaudiageci megszerezte miklós híváslistáját...
holnap bemegyek már a t-hez és elkérem mama2 híváslistáját.<#smile>

Tyler1
Vili bá és a ravasz pecabot esete mire volt jó?? van ennek vmi jelentõsége, vagy nem volt ötlet már egy egész részes történethez?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gibson9
ha már fõbb szerepekre nem, de legalább mellékszerepekre hívnak faszra való csajokat is..

tommygear
na hát õt mégjobban
Ic3 m4n
csaj aki zsolthoz jött <#szeret>

Ic3 m4n
én kingust is

tommygear
zsófit de sunáznám
gibson9
-Meghalt?
-Ááááhhh neeeem! CSAK eltört a lába 2-3 helyen.. <#idiota><#idiota><#idiota>

gibson9
Új hiperszupergyors szavazás:

Vajon mi Zsolt legrosszabb élménye? 😄

Tyler1
Géza mekorát köpött evés közbe! a paraszt kurvahéccentségit XDD

triplet
jah-jah pókolnám!!!

gibson9
jó féle ribi az <#finom><#szeret>

desigo
Magdi anyus halála elõtt kimaradt pár tucat rész xD
rcstuning
Lacinak régen nincs már futár cége. Te mit nézel mostanában? Mesterembereket közvetít ki...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

WuFraZselic
László egy, már egyszer csõdbement futárcéget vezet (hogyisvanez akkor, ez nem porszívóügynök volt ? újraalapította ? érdekes, érdekes...)
András vélhetõen öltöny-modell, mert kurvára elegáns, ám semmi haszna nincs a társadalomnak belõle...
Miki maga a cég, õ testesíti meg a biztonságot <#idiota>
Zsófi meg jah, kitartott kurva.
Imi meg szertáros a nóra irodájába vagy mi a geci

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

desigo
Lacinak futár cége van-mûködik magától ezek szerint
András rajzolgatna ha éppen csinálna valamit...
Miki semmit nem csinál xD
Zsófi meg csak egy ribi jah
Tyler1
jah és akk még nem beszéltünk Mr. Egyetem Imrérõl és Ms. Magne B6 hiányos Nikolettrõl...

Tyler1
a Lacinak mi a munkája amúgy?? mer az irodában sosem csinál semmit, sõt az irodában sem ül 10 percnél többet. De ha már itt tartunk Andrásnak mi a munkája? mer oké h öltönybe van non-stop de nem láttam még h kiment volna a kapun h "dolgozni menjen". Mikirõl már ne is beszéljünk, akinek biztonsági cége van, de még egy lakatot nem láttam soha nála. Aztán Zsófival mi a helyzet kitartott luxuskurva aki néha fest egyet???

Mert jön a MILF propaganda. <#eplus2>

WuFraZselic
de feltûnõ lenne, mivel laci _papíron_ minimálbéren van, így nem engedhetné meg a paprikás szalámit. ergo az apeh megint kisemmizi, és még a jó kis milf feleségét is a szeme elõtt hágják meg.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gibson9
csináljunk bizniszt.. úgy is elég hülye van Mo.-on aki elhiszi, hogy ez nem sorozat hanem valóságshow <#idiota> szóval kezdjünk pénzt gyûjteni Lacinak szalámira. A bevételen osztozkodunk.

Ez a Laci még Goofy-n is túlteljesít. <#idiota>

WuFraZselic
a respektáció új mértékegysége a szalámi!!!

naja... <#szomoru1>
A Family Guy-nak már a befejezését tervezgeti Seth McFarlane, bezzeg ennek a szarnak meg csak nem akar végeszakadni. <#szomoru1>

Tyler1
jaja eskü nekem is ez jutott eszembe! Imit is kiakarta utálni most meg már a fia. Annyira szánalom h ugyanazt eljátszák. A Miki vs. Klaudia háborúról már nem is beszélve...

tommygear
ez a laci szabi dolog ugyanaz lesz mint 10 éve buzimivel, azt is utálta elõször utána má fiának fogadta <#wow3>
Eastisch
sziasztok!

-Hol a szalámi?
-ööö.izé azt én megettem.
-miaz hogy megeszed a szalámit?? hogy képzeled te ezt??
-bocs, de nem tudtam hogy azt csak te eheted meg...
-ez vért kíván<#boxer>
-jóvan b.meg Laci inkább foglalkozzál a cégeddel nehogy meginn megb.szon az apeh 20millára...akkor nem lesz szalámia gondod<#eplus2>)
-te suttyó...nekem ne szójjá beeee!!!mer ráduszítom Vandát!
-én nem leszek olyan buzi mint az Imi...én meg is dugom...
-Imi-t ne szóld le!
-mert mért ne?
-Orsi:na fiúk mostmár fejezzétek be mert közétek csapok!
-Laci:de megette a szalámimat...tudod te mien súlyos bûn ez? és még visza is pofázik nekem!
-Szabi:ki fogod bírni ha 5 db szalámival kevesebbet eszel!!!
-Laci:de mondtam már h ne szóljá be, vagy takarodjál a házamból.
-Orsi:na mostmár tényleg tûnjetek innen mind a 2en!!!!

(és ezzel Laci és Szabi a legjobb barátok lesznek és mostantól kezdve eggyütt fognak csövezni a Lánchíd alatt, míg orsi fogja enni a szalámit<#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; Eastisch &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782;

<#hehe><#hehe><#hehe>
desigo
-Megette a szalámit! Nincs benne tisztelet xDDDDDDDDDDD
WuFraZselic
akurvaannyát ennek a suttyó emónak, megeszi a paprikás szalámit is!

rooney8
ahogy a kolléga írja rtlmost.hu 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gibson9
nehéz kifejteni a szart 3-7 mondatban 😄 de én nem is láttam, mert mint mindig ma is csak háttérzajként ment netezés közben 😄
de tudod.. rtlmost.hu 😛

WuFraZselic
valaki összefoglalná a mai epizódot 3-7 mondatban?
vagy képekben, melyen egy jegesmedve megbasz valamit

á, rohadt válgazd zh 😄

Piloss
én utána meg teleragasztanám a holttesteket tojástartókkal és magamévá tenném õket<#idiota><#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Ic3 m4n
remélem miki nyeri a választást 😄

Peti és Linda összejön

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Imi egy nyamnyila faszjanko....

Tilda: Hát akkor... sziasztok

Ezzel Dani karjába borul és Tildát 10 kar öleli meg egyszerre

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kezdenek a Zsófiból is anorexiás droidpicsát csinálni...

Megyek veletek, de én a rendezõt fogom állonb*szni egy lexikonnal. <#wave>

gibson9
<#mf1>
sírtok még amikor a 3 picsát "körbefogom" <#idiota><#crazya>