Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez annyira egy hányadék kiszámítható fos sorozat, hogy már lassan a csajok miatt sem lesz érdemes számomra nézni. És az az érzésem, hogy ennél még lesz lentebb is..

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Az a helyzet, hogy nem látom a magzatot a méhben.
-És az mit jelent?
-Azt, hogy a végbélben van és eszik
<#nevetes1>#nevetes1>
-A magzat a petevezetékben van.
-És nem lehet valahogy átültetni a méhbe?
-Talán ha a férje jó erõsen belefúj a pin*jába, átcsúszik a méhbe...
<#nevetes1>#nevetes1>
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Kajak szõke a csaj😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Fogadjunk, hogy Kinga vagy elveszti a gyereket, vagy hamarosan "elutazik" és csak a gyerekkel fog már visszatérni. Eddig mindenki aki terhes volt a sorozatban az a valóságban is terhes volt. És nem valószínû, hogy majd hónapokig egy párnával a pólója alatt fog rohangálni Kinga a sorozatban. Még régen Tildánál is sejtettem, hogy lesz valami és lett is."
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De csakis Valter izmos testére!
vizuális típus vagyok😄D
Klaudia: -Nem vittük egy kicsit túlzásba az este?
nincs is jobb mint röhögés közben recskázni<#idiota>#idiota>
csak jó lenne röhögni már😄
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio