Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
most ez a nyálzószájú kurvát szállta meg Tóni szelleme??
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
azok olyan jók voltak<#idiota>#idiota>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
szerintem legyen ez banner<#idiota>#idiota>az alkoholista anyjához aki kurva ?
nem értem mit pattog.
itt van jó lakásba, megvan mindene.....
ribancgeci 😄DDD
\"Erről van szó!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
vagy ne legyen banner, miint a régi szép idõkben..
\"Erről van szó!\"
De bazz...
Zsófi és Linda is nagy büdös hálátlan kurvák...
Ha nem lenne Zsolt, akkor mind2 mehetne a levesbe, õ az egyetlen férfi a sorozatban, aki le tud tenni valamit az asztalra és eltart 2 picsát... ezek meg faszok😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Annyira jó a Barátok közt nagyon szeretem szerintem az rtl-en az a legjobb sorozat"XD
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egyik torrent oldalra egy srác már délután felrakta a mai részt
ehh
Feltöltve:
2009-10-22 16:17:56
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.