Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
az oké hogy benne volt a barátok köztben és ezáltal hires lett de attól még nem kell minden szarba belefogni, meg szerintem ha ennek lenne egy koncertje max pár 12-13 éves emós ribanc menne el rá 😄
\"Erről van szó!\"
mindenesetre nekem ez csak rikácsolásnak tûnik, fõleg a refrén
volt már pár százszor belinkelve, de hát mint mondani szokták a "jóból" sose elég 😄D
tótgabi...
nah bazd... szerencsére nem hallok ilyen magyar szarokat (nincs vivám) de azt sajna hallottam😄
ráadásul ahogy ki is néz
mindkettõt lehánynám😄
ennél szánalmasabban nem is végzõdhetett volna a sorsa 😄 (meg a neve)
és akkor én is😛
😄
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
#14372: nah meg volt a Zsófi exbarátja... az a hosszúhajú faszi
valami Vadász volt a vezetékneve😄
aztán senki ne vesse fel nekem majd 10 év múlva h rossz útra tértem, mert én M.o. legsikeresebb napi sorozatának egyik fõszereplõjébõl merítettem az ihletet XD
rooney8: hát de mégis zsuzsa butikja volt tehát vállalkozó még ha õ volt az eladó is..
de am volt az a gyerek aki talán asztalos volt.. akinek a faterja elrabolta imit meg magdi nénit talán.. nem emlékszem már teljesen.