Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
és azt mondja hogy raj
SD?A?A?SA?SS?DS?:AASA:_:_SSASG
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
HALLOTTÁTOK MIT MONDTAK PETINEK?
"NAGYON RAJ VAGY"
ADSAFD?:fa?DFS.af?sdafd? XDDDDDDDDDDDDDD
\"Erről van szó!\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
úgyhogy belépek és egybõl megkell szakítanom a betöltést...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mert azok olyanok, hogy tényleg semmi másról nem szólnak, csak hogy hogyan csesznek ki egymással az emberek.
Én is nézem ezt a szart már 11 éve, viszont én képes vagyok észrevenni, hogy NEM A VALÓSÁG ami benne van.
és a spártai sem gondolom a származására, mert az ilyet lebaszták volna a Taigetoszról 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Büdös gyereknek ugyanis az anyja se látja az erdõt a vak poharától.
spartai1990
Szopjátok le a külföldi sorozatokat..a barátok özt igen is lassan 10 éve megy és jó és mindig van benne új..a küldföldi sorozatokból meg ritka ami jó.minde ugyanarról szól..legalább örülni kéne hogy végre van valami magyar dolog a tv be ami jó:!!!.
Lost..meg szökés .elmennek a faszba ultragagyi szarok..töbre nézek egy régi sorozatot mint a példál a hegylakó.vagy a sliders.
És néhány Barna Zsombor (Illés Péter) rajongó..
ha,találkoznék,veled,kicsi,zsombikám,akkor,odamennék,ozzád,és,megölelnélek,
nem,tudom,elmondani,hogy,mennyire,szeretlek,kár,hogy,mi,ketten,nem,
találkozhatunk,nekem,te,vagy,a,nagy,õ!!!!!!!!,imádlak,szerelmem!!!!!!!
czimer,enikõ - 2009-10-09 11:41:57
Szia Zsombor! Te vagy a sorozatból a legeslegjobb szereplõ!!!!!!! Azthiszem nagyon belédzúgtam!!!!!!! Szexy pasi vagy!!!!!!! Imádlaaaaaaak!!!!!!! Elküldöd az íméledet??????? Légyszííííííí Pussz
Betti - 2009-08-11 17:17:44
Teljesen beléd vagyok zúgva..Nagyon helyesnek tartalak, fõleg a hajad, a szemed és a személyiséged miatt. Én is egy Budapesti 14 éves lány vagyok és aszem megtaláltam az igazit. A barátnõim szerint is nagyon helyes vagy... Én egy uj kapcsolatra építek szert és te pontosan az álompasim vagy. Mindig nézem a sorozatot és nagyon teccel. Amikor nem látlak, akkor sosem eszem vacsit és szomorú vagyok. Nagyon hiányzol és remélem ebbõl egy kapcsolat lesz. Lécci írj vissza mert nagyon lávollak bébyy. By: Kinga* lowee.<33
Kinga* - 2009-06-08 13:43:29
na be is fejezem, mert összeokádom magam <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Kedves rendezõ bácsi, részegen Cobra 11-et utánozni nem trendi." <#smile>#smile>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
- A fenti képet kell kicsit BK-sabbra formálni
- Itt találhattok pár képet segítségnek (De ott a jó öreg google is.)
- Határidõ: 2009 December 5. 22:00
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info