Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg ronda volt a barátnõje,de azért még ennél viccesebb is lehetett volna.SEmmi kreativitás nincs az írókban.Sokkal nagyobb poén lett volna,ha egy 120 kilós csajjal játszatják el a barátnõ szerepét.
Egyetértek...

hungary27
BEJÖN?:ddd
*urvaronda volt Peti álnõje. <#guluszem1>
DeerHunter01
Kincskeresõ Kisködmön

\"Erről van szó!\"

hungary27
ma fognak ásni sirt mikiék😄
mert rájött hogy hol van a pénz amit attilla bónuszként kapott😄
PrisonMan
Áh én sem néztem tegnapelõttin is bealudtam. Szabi + anyja kibékülés <#wow3>

gibson9
én ma nem láttam 😄 de úgy tûnik semmit mondó rész volt vagy pedig tényleg nem nézte senki 😄

Tyler1
ma szar volt :S 2. felét már csak hallgattam

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Na mi tortent?? Ma senki nem nezett BK t ?

limperatore
1es a best

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

desigo
súlyos mind xDDD
tommygear
hoool csak bevágnak hangot alá, ez még annál is szánalmasabb amikor vmeik statisztát utószinkronizálták 😄
gabi89
<#eljen><#eljen><#buck>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Szerintem pedig a gyereksírást bevágták a jelent alá és ennyi... xD 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tommygear
😄D
WuFraZselic
az 1. beteg, meggyõzött 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rcstuning
Ezt a szöveget mindig elsüti valaki... Azt hiszem a múltkor is pont te. Bár lehet, hogy akkor nem nekem irtad, már nem emlékszem. 😊

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

gibson9
hát nem gondolkodtam sokat a képen.. gyorsan összecsaptam valamelyik este 😄
De azért köszi 😊

mint a talajvíz:

Népszerû témák
1. Humoros és aranyos képek, videók
2. Autómodellek
3. Euro Truck Simulator
4. Ismerd fel a képrõl az autót
5. Internetes Fogadások, Tippmix
6. PlayStation3
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. Modern Warfare 2
9. A 70-es és 80-as évek zenéi
10. Barátok közt (TV)
Tyler1
azért nem lett az olyan rossz 😄 pl. a szenet kapsz-on jót röhögtem xD

vili bácsi sörcsapja ütött a legnagyobbat! 😄DDDDDDDDD_Asd_AS_DasD
gibson9
ettõl függetlenül persze köszönöm a szavazatokat 😊

gibson9
Jézusom kik szavaztak rám? 😄 pedig elég gyér munkát végeztem most xD

én is rá szavaztam, bár rcstuning képe is nagyon ütõs! 😄D de muszáj volt dönteni...
tommygear
1es király 😄
gibson9
ez nehezebb mint a pályaválasztás 😄 geci nehéz döntés volt.. mindegyik képnél volt legalább 1-2 szöveg, aminél felröhögtem 😄 de végül daza500 kapta csekély szavazatomat 😊

Nem is vártam most mást magamtól, mint a sereghajtói posztot 😄 de azt viszont büszkén viselem <#hawaii>

Piloss
az 1.-n beszartam😄DDDDDDD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Tyler1
3.-on jót szakadtam xD

gyorsabb voltam, mint gondoltam 😄D

NA LEHET SZAVAZNI!
fél órán belül meglesz a szavazás akkor
gibson9
hadd röhögjünk, rajta!

Piloss
gyerünk

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Ic3 m4n
láásuk 😄

Tyler1
igen erre sajnos rájöttem 😄
A nevem John Connor, ha olvassa vki az üzenetemet, akk van még BARÁTOK KÖZT IS!!!!<#idiota>

6 kép érkezett, asszem aki be akarta küldeni az már beküldte, szerintem jöhetne a szavazás. mit szóltok hozzá?

Piloss
ASD:?_DSASD:?_SAD:_?

BK himnusz

😄DDD
Piloss
az ellenállás hasztalan😄
úgyis visszaszoksz rá😄

gibson9
Nincs Zsófim és nincs Kingám. A hónap végére Lindám sem lesz. Nem a Mátyás Király téren élek, nem vagyok Berényi. Több százezren értik mire gondolok, amikor azt mondom Magdi ott gurul. A fõcímdal megelõzi a sorozatot és nem örülök, amikor megszakítja a 15 perces reklám szünet. Büszkén gondolok Balassa Imrére, pedofilok rémére, drogosok védõszentjére és egyetemének stréberére. Szeretem a jó bulákat a BK házban. Itt élek a magas költségvetésû, színvonalas, szórakoztató és tanulságos mûsorok szülõhazájában. Barátok Köztben mi vagyunk a császárok és igenis nálam csak háttérzajként megy a sorozat. Barátok Közt, én így szeretlek.

Mondjuk kegyetlenul odabaszott mikor a portorlovel 2-3 at legyintett a polcon 😄D

gibson9
miután magdi néni feldobta a topánkát, vili vette át a gondnok szerepét 😛

Dizson
BK én így szeretlek. 😄

Az nem vili ? 😛

gibson9
annyira dögunalmasak már ezek a nagy összeveszések aztán nagy összeborulások.. mióta a Tünde Orsiékhoz költözött hányszor vesztek már össze és békültek ki ugyan erre a zenére? 😄 minden egyes alkalommal összevesznek, aztán Tünde "bezárkózik" a szobába, majd a végén kibékül valakivel, benyomják ezt a szar zenét és 1-2 percig jönnek a nagy szívhez szóló monológok és bölcsességek <#zavart2>

Meg az is, hogy a gondnokbácsi egy idegen lakásban leül sörözni.

WuFraZselic
ez a külön pacsi-kamera elképesztõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gibson9
el képzelem magam elõtt, ahogy a rendezõ ül a székében egy rádióval és a megfelelõ pillanatban beleszól a statisztának, hogy most csapj rá a gyerek seggére 😄DDD

Ez a vén gretzki már mindenre képes...

Nem. A BK tucatjával olcsóbb és minden mû benne. 😊