Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy vonalakban ennyi!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
egyik osztálytásamtól kérdezték mindig, h anyukád hol dolgozik?
válasz: a Zeneiskolában! mondjuk a muterja valóban takarítõnõ volt! de így tényleg jobban hanxott!
amúgy ezt már leírtam pár évvel ezelõtt, mikor fotókat linkeltem BK-ban feltûnt emberkékkel, meg amikor a SOMA-ról volt szó, h ismerem.
tehát ->
munkakör: színpadi berendezõ/kellékes.
és itt vége is a story-nak! 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
este elõadás van, akkor nem nagyon tudok... de délelõtt a próbák alatt simán! 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
látott vki BK elõzetest? másixobában hallottam csak, h RTL-en mutattak vmit...
úgyhogy van az a hülye! 😄
amúgy meg minek fikázzátok? mindennap lesitek! érdekel titeket! feljártok fórumozni, h megvitassátok! titokban otthon Zsófira húzzátok!
normálisabb hozzáállást vártam tõletek, ha már a fav sorozatotokról van szó!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
és csak megjegyzem... a színvonal még mindig merõben magasabb, mint a Hóban-Koszbannál a másik csatornán! /a szeress most féle szörnyûségek már anno sem vették fel a versenyt vele. a szomszédokat meg most újranézve - ehh! ekkora depresszív, suicide hangulatú fost, hogy tudtak annyi éven keresztül adni... bár... csak a magyar valóságot tükrözte! még jó, h a BK nem ennyire up2date!/
az karácsonykor volt, akk meg sztem nincs az a hülye aki tv elött nézni a BK-t. 😊
szóval, nem vagyok fanatikus, mert melóhelyen nem tehetem meg esténként, h a hülye BK miatt nem megyek dolgozni. de, ha már pár napot itthon ülök, és Chill van, akkor nem arra vágyok, h bácpenszer + trenszhill ossza a pofonokat, illetve, h MekóliKálkin nyírja a betörõket! inkább Görényi Miki + Birka Zsolt fordulatos kalandjaira lennék kiéhezve!
(hozzáteszem, novemberben sztem nem sok részt kaptam el... de most vhogy igényeltem volna.... tudom rtlmost.hu 😄)
nem is vágom az utolsó részt xD
I met God. She's black
(source)
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez a választási lehetõség nagyon üt <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
http://www.youtube.com/watch?v=OXC-aoAtZCg