Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
<#hehe><#eplus2>

Vilibától meg jól megvonják a nyugdíjat!!!<#nyes>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gibson9
kiírják Zsoltot és Miklóst, helyettük meg szerzõdtetik Gyurcsányt és Orbánt <#idiota> milyen politikai napi sorozat lenne belõle 😄 kiássák egymás rokonait a temetõben 😄

<#hehe><#hehe>
Tyler1
gondolj bele mekkora fight lehetne mondjuk Miki és Feri közt xD
sztem lenne egybõl olyan nézettség h ajaj 😄😄

mint 2 tojás! /egy fõtt + egy tükör/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

gibson9
verné Mikit meg Zsoltot együtt véve is <#idiota><#idiota><#idiota>

Tyler1
és fõgonosznak írják be<#idiota>:

desigo
Dani visszajöhetne botrányt csinálni...
gibson9
igen.. barátok közt szereplõ cserélések "MONNYON LE"!!! <#idiota>

Tyler1
ja oké hol itt a gond<#idiota>
sajnos ez a mellékhatása a folytonos cserélgetésnek, kiirogatásnak és újszereplõnek 😄

gibson9
remélem Te is levágtad, hogy én meg miattad írtam ugyan azt a hülyeséget xDD de én is noémire gondoltam 😄

Tyler1
de amúgy remélem levágtad h noémire gondolok, mer úgy elirtam mint a szart xDDDD emmából 1 volt csak 😄

gibson9
magdi nénit is akkor inkább nem megölni kellett volna, hanem helyettesíteni egy 20-24 éves bögyös picsával 😄

gibson9
na annak a cserének is sok értelme volt.. inkább valami halál esettel ki kellett volna írni végleg az elsõt és nem betenni egy 2-3 hónapos futamidejû új emmát 😄

Tyler1
lehet ez se válik be aztán inkább kiírják mint az új emmát 😄

gibson9
sajnos annyival nem nagyobb a melle, hogy eltekintsek a fejétõl.. 😄

Tyler1
mennyire nõiesebb így kivasalt hajjal a szõke ribi nem? (de a másiknak nagyobb a melle! vagy push-up xD)

gibson9
pfff.. hát valahogy nem az igazi az új Linda..

desigo
ma csere...

hungary27
mi van az introban?a timike érdekében de mi?
tenkenorman
ja és még annyi hogy szinte az elejétõl nézem. de akkor még olyan kicsi voltam hogy nem is igazán értettem. ma azonban annyira rossz lett hogy nem nézem.

http://www.tenke.hu

tenkenorman
az én elképzelésem már évek óta az hogy egyszer apus megkergül és megöl mindenkit és elég jó úton jár.

http://www.tenke.hu

gibson9
Zsoltot elbaszták azzal, hogy összejött Zsófival 😄 elõtte voltak erõsebb húzásai.. de azért még mindig a legjobb szereplõ nálam 😄 hülye magdi meghalt, miki is lehet eltávozik és ha zsolt is bemondja az unalmast, akkor már nem fogom nézni.. kevés lesz hozzá zsófi is, hogy megmaradjak nézõként.. mi maradna nekünk? a tinifaszságok.. babaszerelem, csínytevések stb.. pffff szar 😄

így, így!
mint, ahogy az iwiw adatlapomon is írom ->
"példaképem Bartha Zsolt!"

amúgy, ha Zsóti megint eltûnne 1 idõre, akkor megint 1 nézõvel kevesebb lenne addig, amíg nem kerül vissza a sorozatba...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Tyler1
Zsolt az sztem pont ideálisan rossz, megjárta a börtönt, nem kockáztat nagyot soha, viszont mindig hajtja a vére 😄 emellett már túl jó arc ahhoz h nagy hülyeség írjanak neki 😄

gibson9
jah bazdki mindent túlél 😄 lehet neki is a sarka az egyetlen gyenge pontja <#idiota>
és ne írjuk már le Zsolti fiút.. õ is tud ám gonosz és kemény lenni nem kicsit 😄

Barny
Ti nezitek ezt a szart?:S<#ravasz1> Jozsi megverte Ferit?xD

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Tyler1
lófaszt lép ki Miki a sorozatból! õ fõgonosz! ha kilépne eseménytelene lenne az egész. mert Klaudia meg Barta azért messze nem játszanak akkorában mint Miki.
Lökték már jeges tóba, lelötték, elrabolták, stb... DE TÚL ÉLT MINDENT!!! bebaszna ha ez miatt írnák ki. 😄

WuFraZselic
"Although there are no Academy Award level performances in this local Hungarian program "

háháhá 😄😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

seasons: 1,2
mi????
elsõ 2000 rész és a második?XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Komolyan kiváncsi lennék már azokra az emberekre, akiknek tényleg tetszik ez a szar. (már ha léteznek egyáltalán...)

A kommenteket is érdemes megfigyelni ott. <#smile>

Gondolom Kamilla idõsebb Timickénél, ezért értelmesebben beszél, de azért hogy tök jól játszik? Az nagyon erõs túlzás
gibson9
2,7 <#idiota><#idiota><#idiota> ezen felröhögtem, pedig számítottam rá, hogy alacsony.. na de ennyire xDD

Az elõzetesben Nóra könyörög neki, hogy költözzön el, már csak Timrobi érdekében is.
A színész meg már korábban nyilatkozta, hogy egyszer Miklós is el fog tûnni örökre.

A rendezõ meg változatlanul egy PÖCS.

A sorozat rating-je meg egész jól áll az IMDB-n. <#idiota>

gibson9
na ez a videó máris jobb, mint az a kalózszinkronos fos.. ezzel csak az a baj, hogy simán szar <#idiota> hogy az istenben lehet véletlenül leütni Vilibát? Ez van akkor amikor a rendezõ valami vicceset akar csinálni, de nem találja a módját ezért egy teljesen irreális utat keres a vicc eléréséhez.. <#wow3><#zavart2>

Amúgy most Miklós tényleg kilép a sorozatból? Vagy csak találgattok? 😄 Valamiért nagyon errõl megy most a téma..

Mikolaosz kilép a sorozatból.

#15834:

Itt az eredeti.

rcstuning
Áááá, még nagyon kicsi. Csak ujjaznám...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

gibson9
Nem bukhat le Zsolt, mert az azt jelentené, hogy börtönbe kerül és nem igen látható majd a sorozatban. Akkor már biztos nem nézem ezt a fostalicska mûsort, mert kiesik a legjobb szereplõ, ráadásul a másik meg most vagy öngyilkos lesz vagy átmegy szelíd faszba és jóságos lovag lesz (Miklós)

hungary27
de vajon az öreg nem jön rá hogy elötte 1-2 nappal járt ott valaki?és szolt is simán belekeverhetné
tommygear
kamillát dugnád
apropó ildi. 😄 micsoda palávert le fog az rendezni a lóvéért! 😄DDASDASD
desigo
Attilának annyira fontos volt a huga emléke,hogy még a nevét se íratta rá a sírra.
Legalább most lesz még egy temetés.Ildit biztos meghívják xDDDDDDD
rcstuning
Timike annyira gáz! Hogy létezik, hogy Kamilla tök jó csaj és tök jól játszik ez a kis idióta meg egy kiba*zott csõdtömeg?

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

tommygear
és az amikor kinga maszturbál egy hatalmasat? <#beka2>
Risu Führer
nincs meg az a jelenet valakinek amikor a Kinga lánybúcsúján a "rendõr" lekapja a ruháit a Magdi néni meg majdnem egy szívrohamot?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Meg hogy a ribiket mindenki megbúgja. 😊

gibson9
nem tagadhatta volna, hiszen ez a sorozat a becsületre és jóságra tanít.. hogy a jó mindig elnyeri jutalmát, a gonosz pedig megbûnhõdik..
<#idiota>

Mai sorozat legjobbja:
-Az egy medve?
-Jajj Vilibácsi az a tanítónéni
XD

Miki meg egy gyökér... istenem... simán tagadhatta volna az egészet és lebaszhatta volna a hamvakat a sír mellé...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szabii98
xD

I met God. She's black