Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regisztráció idõpontja: 2006. 09. 10. (nemmostvolt<#hehe>#hehe>)
amúgy régóta nézem ezt a "csodálatos" sorozatot, meg ezt a topicot is csak ritkán írok 😄 nagyrészt röhögök azon amit ti írtok <#banplz>#banplz>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ilyen színvonalú sorozathoz hasonló színvonalú nyelvmûvelés tartozik.
itte
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a berényi andrás fizetett nála... 😄DDD
de mitõl volt emo??? mer h buzi vagy béna vagy akármi más, de emora sztem pont nem hasonlít.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Csak tudnám Szabinak milye volt olyan sexis?...!
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Azért a Miklós helyében én meghúztam volna..<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
csóri miki
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
zsolt megöli! kotonygumi?