Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy annyi a sztory,hogy "nem baszott meg,de leszoptam,de megbántam eküszöm"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Lehet, hülyének is nézne engem...<#idiota>#idiota>
csak nem Juli épp megakarja majd nézni az emailjeit és persze véletlenül ez az oldal jön be ahol András van a fõoldalon, aztán újabb balhé és Péter 2 hét szobafogságot kap?<#wow3>#wow3>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Am nem is olyan ronda ez a Linda...meg lehet szokni, de naon hülye xD<#idiota>#idiota>
I met God. She's black
ergo már itt is fail van😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
ennek a sorozatnak az elmúlt 1-2 hónapban még a szokásosnál is jobban megugrott a színvonala:S:S:S
Mi ez a szar???
Vááááá...