Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kinga akkora egy szarkeverõ, holnap biztos be fogja köpni Bandiékat.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Pedig az jobb mint ez a bk. Ott legalább történik is valamit, az emberek hullanak mint a legyek😄
A Franciskát meg ne írják ki! Õ most a legjobb bõr!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Zsófi új "barátja" a jóban rosszban van volt az Ádámnak a hugának az egyik túszejtõje, aki aztán lelõtte a francia idegenlégiós csávó tesójátASDASDDAADXD
Ekkora szart😄DDD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez a szabi-kurvája is minek kell ide? és természetesen a "HOL LAKSZ?" kérdésre nem érkezik földrajzi megnevezés, csupán annyi hogy 2 megállóra. és mégis mivel, vonattal, repülõvel, vagy motoros szánnal? és az a kibaszott kutyás jelenet minek kellett mikor zsuzsa vagy meik 2 percig nézett vilibá után és rázta a fejét? botrány!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Te is az étterem mögött laksz?<#conf>#conf><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
www.milcse.hu
www.milcse.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aztán majd mézescsirke néven jól megeszed... 😄DDDDDD
keverem a peti gyerek majdani csajával,az jött a linda helyére...
tudom,ez a csaj a Vanda bnöje 😊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
linda nem is szerepelt ebben a részben ASD:ASD?ASD
Szabi csaja FRANCISKA 😄
\"Erről van szó!\"
xDxD
amugy aranyoska 😊 ez az új Linda
Nem értem Laciéknak miért nem volt úgy jó,ahogy reggeliztek volna 😄
aztán a kutyás jelenet Valival vagy Julival vagy mi a fasz a neve, megint csak egy kalap szar volt! nincs már ötlet hello, offolni kéne már a sorozatot!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.