Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a baj h ez nem teljes gyógyulás mer visszaesek :/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Erről van szó!\"
(mellesleg a castingon is csak második lennék bármilyen szerepre<#idiota>#idiota>)
(te vagy timici, én tudtam!)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kit küldjünk BK Castingra?
-geo91
-Tyler1
-Daza500
-Piloss
-WuFraZselic
-rcstuning
-hungary27
-PrisonMan
-DeerHunter01
-xxxpaulxxx
bocs ha valakit kihagytam, de még lehet jelentkezni<#idiota>#idiota>
Mi a Mari néni kefírespohara értelme van ezeknek a bevágásoknak ?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megnézném a surmó Petit, vagy ezt az új kölköt, hogy igazából rábaggant egy spanglira, és jó mélyen letüdõzi...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
am lehet pár éven belül lesz itt már zsidó, cigány és nigger is a sorozatba az esélyegyenlõség kedvéért 😄
\"Erről van szó!\"