Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
én valami alkoholista szerepét vállalnám el.. azt könnyû eljátszani 😄 vagy Zsófi új barátja is lennék szívesen 😛

Tyler1
én meg asszem hétfõn láttam utoljára akk is gép mellett ment. legjobb h tegnap v tegnap elött odakapcsolok, és mivel fogalmam sincs h mivolt addig, nem is érdekel már 😄 így lehet leszokni...
csak az a baj h ez nem teljes gyógyulás mer visszaesek :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hungary27
én az autosnak kit fellökött az ujfiu
DeerHunter01
én Miki vagy Zsolt szerepére aki kiborul és szétveri az egész házat meg randarilozik a környéken

\"Erről van szó!\"

Ic3 m4n
jelentkeznék berci szerepére, vállalom az összes bk szereplõ szétmarcangolását

hungary27
jaja
gibson9
én már napok óta nem nézem.. halkan megy a háttéren, de semmit nem fogok fel belõle :S am tegnap vagy tegnap elõtt rám írt ismerõsöm msnen, hogy kapcsoljak át a jóban rosszbanra, mert valami csaj elrabolt valakit és közben a jóban rosszban betétdalát énekelte xD

hungary27
a tegnapi részt kihagytam mert jobb volt a Joban Rosszban:s sajnálom a csalódást
gibson9
kevés vagyok én idegileg ehhez a sorozathoz, szóval inkább nem is jelentkezek...
(mellesleg a castingon is csak második lennék bármilyen szerepre<#idiota>)

WuFraZselic
magadat kihagytad... gyanús vagy te nekem. valószínûleg azért, mert te már BENNE VAGY a sorozatban!!!44négy!4
(te vagy timici, én tudtam!)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gibson9
A pályázat után új szavazás:

Kit küldjünk BK Castingra?
-geo91
-Tyler1
-Daza500
-Piloss
-WuFraZselic
-rcstuning
-hungary27
-PrisonMan
-DeerHunter01
-xxxpaulxxx

bocs ha valakit kihagytam, de még lehet jelentkezni<#idiota>

gibson9
Az lenne ám az élet, ha bekerülne egy SG-s a Barátok Köztbe.. 😄 felpörögne a topic xD és természetesen, mint egy vírus majd belülrõl pusztítjuk el ezt a szart<#idiota>

Valamelyikõtök igazán jelentkezhetne a casting-on, akkor lesz értelme. 😊

gibson9
igazából azt a kérdést is feltehetted volna, hogy mi értelme van magának a sorozatnak..

Azt aztán MARHÁRA KELL MUTOGATNI, hogy 5 ember felmegy a mozgólépcsõn.

Mi a Mari néni kefírespohara értelme van ezeknek a bevágásoknak ?

Muki100
Miki ébredõs jelenetei is ott vannak azért 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hát OK, de mindenki piál, elrabol, ugye nyilván nem lehet bagózni, mert az a TV-ben nem mutat fainul, és az ORTT is biztosan harapna...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

WuFraZselic
itt a feszültséget alkohollal, emberöléssel, esetleg mások kibeszélésével vezetik le 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
na beszálltam a pályázatba de most nem a minõségre mentem 😄

Én azt vettem észre, hogy senki sem bagózik.

Megnézném a surmó Petit, vagy ezt az új kölköt, hogy igazából rábaggant egy spanglira, és jó mélyen letüdõzi...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

DeerHunter01
Attilát lõjje már le valaki thx.

\"Erről van szó!\"

WuFraZselic
mert most pécsen van, most már tudjuk mivel tölti az idejét

WuFraZselic
TIMICI

Loool ez az Andras es LAci jelenet xDD

Doomista
Jól láttam? Alkesz Miklós bezárta az ajtót, jól látható volt az is, hogy Nórácska meg nem tudott bemenni, szóval aztán jött GézaBá és simán kinyitotta. wadafakk? látszik hogy VÁGOTT !!! FAIL <#ejnye1><#ejnye1><#rinya><#oooo>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DeerHunter01
elvégre BALOGH Nóra 😄

am lehet pár éven belül lesz itt már zsidó, cigány és nigger is a sorozatba az esélyegyenlõség kedvéért 😄

\"Erről van szó!\"

Hát persze. Hiszen tokmányorrú.

Nyugi, lesz majd cigány szereplõ is. Egyszer biztos. 😊

Marci0115
ez az uj gyerek ez zsidó???

Kb. mint a ciganyoknal olyan jelenet megy Berenyieknel 😄DD

JohnnyNapalm
bazzmeg az hogy lehet hogy odakapcsolok a tv2-re és ott vacsorázik az ildi

hungary27
<#nemtudom>
Ez az új gyerek eddig a f*szba lakott ?! :-/

sajnos még mindig nem mûködik a szavazómotor, nem tudok új szavazást csinálni... szóval amíg meg nem lesz csinálva, küldhetitek a képeket.
hungary27
már most kirakhatná. 17 a határidõ 18van
rcstuning
na de melyik nap?

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

JohnnyNapalm

De he.. niki elõvesz egy félliteres poharat, azt önt bele kb másfél deci sört. Hát hogy lehet úgy sört inni? Minek önti ki egyáltalán az üvegbõl??
Tyler1
nem láttam már 3 részt most mivan a szabi meg az imi csaja között???

Milan bhv
Ha veszek a Vandának egy üveg kólát akkor le fog szopni? O.o

www.milcse.hu

Milan bhv
HOL VAGY TIMIKEEE?????

www.milcse.hu

JohnnyNapalm
most mit nyalizik oda ez a szabi föejj

Firerock
apa kezdõdik

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gibson9
Én meg rájöttem, hogy elbasztam a képet.. mert közös képet kell gondolom csinálni.. na mind1, hátha estig még össze tudok dobni egy közöset is, addig meg ízelítõnek itt van a már elkészült 😄

hungary27
amikor kezdödik a bk
rcstuning
Mikor láthatjuk a pályázatokat?

Lipót ez a gyerek...<#shakehead>

Firerock
hemi?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

rcstuning
macskajancsi...

WuFraZselic
PATKÁNY