Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
majd szólok ha lesz
\"Erről van szó!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
de ha elmenne barta meg miki akkor leállnál, aztán rá 1-2 évre visszatérnének és nézhetnétek majd vissza rtlmostról a sok kihagyott részt 😄
\"Erről van szó!\"
amikor meg megláttam akkor ugrott be h ez meg hogy került ide már 1 hónapja nem láttam 😄
\"Erről van szó!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mi, SG BK Fanok nézni fogjuk az utolsó részig akkoris ha már csak Floppy lesz benne egyedül!!!!
\"Erről van szó!\"
Egyébként ha Magdi néni elvállalja a felkérést és megy a jóban rosszban-ba, akkor mibe, hogy ott is egy pletykás vénasszonyt fog játszani?! <#idiota>#idiota>
de eleht Timike se rossz színész hanem egy új fajta emberi intelligenciával ellátot kínai robot, és ez megmagyarázná mér megy úgy, és beszél olyan szaggatottan xD
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(origo)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Amúgy én Vandára mondom azt, hogy még értékelhetõ.. aztán az idõ múlásával még jobb is lehet 😄
Kinga
Zsófi és
Niki? 😄
100x jobb nõkre meg csak azt mondanám, hogy nem 100x jobb nõk, hanem 100x TÖBB jó nõ van mint a BK-ban.. BK-ban az én nézõpontom szerint van összesen 2, vagy ha nem vagyok olyan szigorú, akkor 3 😄
VISZONT tetszik a jóban rosszban-ban, hogy ott az emberek hullanak mint a legyek.. BK-ban utoljára Magdi anyus halt meg (ha nem számítom Gertrúdot) és az se most volt.. valakit ideje kinyírni a BK-ban is.. ámen
<#worship>#worship>
egyébként Jóban Rosszban-ban mér vannak 100x jobb nõk és 100x jobb szinészek??? mér nem vesz példát róluk az rtl vagy a stáb vagy akárki??? mér nem hagyják h inkább azt nézze a normállis ember??? én csak néha kapcsolok oda de mintha más univerzum lenne a BK után. pedig utálom a kórházas sorozatokat.
azért lindát sunáznám..
am észrevettétek már h Orsit meg Nikit soha nem láttunk dolgozni ?
mibõl élnek ezek?
orsi állitólag pszichiáter ,de otthon ül a picsáján mindig ,Niki meg felvizezi a parfümöket , amikor van vmi jólmenõ boltja is 😄
\"Erről van szó!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szóval miki érzi hogy ezzel az erõ van.
az emós skodás meg bosszút áll 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio