Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
ki tudja ki a célközönség xD
Klemice
250 ezerbõl fél évig, gratula 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DeerHunter01
amúgy már elég régóta ott van a reggeliben és rohadt idegesitõ ahogy mondja hogy "NE MENJENEK DOLGOZNI, VEGYENEK KI EGY SZABAD NAPOT ,EBBÕL A PÉNZBÕL AMIT NYER ELLESZ FÉL ÉVIG MAGASABB SZINVONALON ÉLHET."
de abba nem gondol bele hogy fél év után milyen szar lesz felhagyni azzal az élettel 😄

\"Erről van szó!\"

Klemice
De felbasz érted, mondom ki a kurva élet ez miért nem az a kvazimódó valkó eszter vagy ki a pöcsöm ordibál aztán mondom ez emma (fasz se tudja hogy hívják amúgy)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DeerHunter01
<#idiota>

\"Erről van szó!\"

Klemice
Bekapcsolom a tv-t reggelikor erre Emma van a pénznyerõs játékban az rtlklubon.. egy tengerbiológus hallgató idáig süllyed <#idiota><#idiota>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Breki33
Kérném bevenni, hogy újra Szabó Yvette vezesse a Rózsát és tegye újra helyre a Vili-t mint 2000-ben
DeerHunter01
am a BK-ban még hányszor fogják elsütni ezt a rokonos témát?
most Mikinek is már kiderült hõgy ez az igazi gyereke.
nem volt elég Juli+Vanda Klaudiáéknál, meg a hirtelen elõkerült Attila, még most kell ezis a családba.
cigányoknál nincsenek ennyien

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
rohadt kurva élet basszameg.
a Showder Klubot remélem nem veszik el emiatt a putris cigány miatt.

\"Erről van szó!\"

rcstuning
durva...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

PrisonMan
gibson9
Andrást a feje helyére kurva gyorsan<#idiota>

Tyler1
<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

lol, de mondjuk nekem elõször colombo jutott eszembe... 😄DD
ToCsEk
mit találtam xD

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

gibson9
ugyan nem tudok csehül, de azt érzem, hogy ez még a magyar változatnál is szarabb.. ÉS ez nagy szó!

desigo
"Ma reggel a Bumeráng mûsorvezetõi telefonon kérdezték a színészt a miértrõl és a hogyan továbbról. Rékasi Károly elmondta: nem lepõdött meg, hogy Bartha Zsoltot pihenõre küldték, mivel a filmbéli tettei miatt erre szükség is volt: a nézõk ugyanis igénylik, hogy mindenki elnyerje „méltó jutalmát".

Rékasi a kiírás körülményeirõl is beszélt: „Kalamár Tamás producer behívott az irodájába, közölte, hogy karakterem, Bartha Zsolt túl sok csibészséget követett el, börtönben a helye. Egy darabig nem forgathatunk együtt, majd azonnal hozzátette, hogy nem úszom meg, visszatérek."

Bartha Zsolt tehát visszatér, de hogy mikor és hogyan, azt Rékasi Károly nem árulta el, csupán annyit mondott: már megvan a pontos dátum."
DONGUBA
Olyat lebasznék Klaudiának hogy vége lenne mint a Tween Peaks-nek😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

na ez lol bazdmeg <#idiota>
Tyler1
mai feladvány: ismerd fel a cseh BK szereplõket <#idiota><#idiota>

videó

gibson9
valami rajongói oldalon ezt írták:

"Eldöntöm a kérdést, hogy fiú vagy lány. Kislány a "Máté": Csepeli Száva Hanna. Már másodszorra hívták vissza, mert idõsebbel próbálkoztak és fiúval, de eddig csak Száva bírta jól a forgatást. Édesapja gyártásvezetõ, az anyukája pedig külsõsként néha egy két számítógépes betétet készít BK-nak. A fülbevalót forgatások elõtt kivesszük, aztán vissza. Imád forgatni, de mindenáron leakarják majd cserélni mert fiú lett megírva. És Kata szerint nagyon hasonlítanak egymásra a Bálinttal. Kata és Száva pedig nagyon szeretik egymást 😊"

Piloss
Timike

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

*új szavazás*
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ A MAI RÉÉSÉZÉSÉZÉSÉZÉSZ
Doomista
mi volt ez gecc A:FDA😄dd😄D😄😄AS😄D:

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tyler1
az a vicc hogy eddig mindig csengetett mindenki mindenhol, és vagy 1000x nyomták el azt a poént h "na XY megint elhagyta a kulcsát". persze mikor kámaszutráznak a nappaliban akk véletlenül se zárnak ajtót és Klaudia is csakúgy bemegy...

gibson9
nem fizethetnek olyan jól, mert nem mert a kamerával szemben állni.. (hatalmas szerencsénkre!!!)

desigo
ez büntetett xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Milan bhv
Szakadok... 😄 Ilyen jól fizetnek amúgy?? XXXDDD

www.milcse.hu

Muki100

<#idiota>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gibson9
azt hiszem mindent elmondtatok elõttem az utolsó jelenettel kapcsolatban...

Az a poen h Klaudia megnyom egy gombot a mobiljan es 2 masodperc mulva megalapitja h ki van kapcsolva...😄😄 hiteles am 😛 meg a vezetekesen max csenget 1 et es megallapitja h nincsenek otthon 😄DD

rcstuning
Vandának volt kulcsa...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

DONGUBA
Azert a klaudiat ugy pofanbasznam hogy nyekkenne😄DD
Ugy jar ki be minden lakasban mintha o lenne az atyauristem megha most ugye rokonhoz is ment.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Milan bhv
MENTALISTA KEZD!!!! 😄

www.milcse.hu

Milan bhv
Fókusz gyerekek holnap majd betesz... 😄

www.milcse.hu

Milan bhv
Már megértem miért írták ki Rékasit... 😄 Valakinek a gázsiát ide kellett csapni ezért a jelenetért... 😄😄D

www.milcse.hu

PrisonMan
gecíííííííííííííííííííííí .SD_:ds_.D_asdwetf uiwef usnuisd nhcuisbnhyxn uícjkadé,c.x-?Í:_YX:C_Í.SD.D_._DS.asd _.__sd.FD?Lascn ubh8yhoaMJ,#C,XÍ.-yxc_: V_íd.d_clwdn9hsaopÐ 😄😄_:sda_DS_AS?:_DFS?L_FÉMSA:M?dfLÉACJÍYXÁPIOCM OQPUM C9ÍD8QW98ÖDU9DÍOU

greg benz
Asszem lesz ebbõl pár gif,fail,FFUUU meg nemtoménmi is😄DDDDDDDD

Milan bhv
Azé rtlmost.hu lesz keményen... 😄😄

www.milcse.hu

Zárni az ajtót?
Minekaaazt?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

greg benz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ betett a vége😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dragooon
😄DDDDDDDDDDDDDDAS:_DSA:SDA_DASddsa

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Kly
ez most sokkolt 😄

Scientia potentia est.

Milan bhv
😄DDDDDDDDDDDDDD

www.milcse.hu

Tyler1
jézusom semmmmmiiii agyuk nincsen!!!!!!!!!

Piloss
áhhh én meghaltam😄DDDD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

triplet
NeeeeeXD

limperatore
most görcsöltem be: D:😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco