Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
KIFELÉ!
😄D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
leültetik a székbe alvás szünetig vagy mi a fasz
\"Erről van szó!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
lehetne csinálni egy versiró pályázatot, ahhoz nem kell se photoshop tudás csak pár szó ami rimel 😄
\"Erről van szó!\"
szerintem 20 év múlva ezek fogják alkotni a "Nóra-Miki" párost 😄
ugyanezt eljátszatják velük majd.
aztán meghúzza Timicit is a Peti , de Kamilla bekavar nekik, végül Máté vet véget a dolognak azzal hogy lelép Lindával , Bandika meg szitává lövi õket egy ak47-essel a gyerekkori sérelmei miatt
\"Erről van szó!\"
egészen odáig azt hittem, csak véleményezel én meg helyeslõen bólogattam, hogy jah szerintem is xDD
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mi a faszért nem ugrik fejest a kútba
Irritál már a buzi szerepe
Menjen vissza az utcára úgyis szétvan már kúrva a segge
gyorsvers
\"Erről van szó!\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
amugy az dúrvább volt mikor anyus benyitott misiékhez aki éppen baszott tán a barátjával és meglátta õket XD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kinga meg egy büdös ribanc. Észre se vette, hogy a szerelme dzsekijében egy tök más pali rázza magát.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.