Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Erről van szó!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
csak nemértem ha már nem olyan jó nõ mint régebben akkor ez a kurva rtl minek erõlteti rá a ribanc ruhát.
\"Erről van szó!\"

Ebben a sorozatban jönnek-mennek a szereplõk, gagyi sztárok 😄
Ha elfogyott a pénzed, szerepelj a Bk-ban! 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
😄😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
LOOOL PETI :dDDDDDD
\"Erről van szó!\"
Én inkább azt néztem 😄
Szerintem sokkal jobb ez az új Géza gyerek. Ennek legalább normális fej formája van, és nem röhög, olyan hülyén! 😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
:?DS😄S😄SFSD:A?D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)