Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

törlöm ahogy tudom
Tyler1
talán ha törölnéd akk felfogná...
vagy majd a modik adnak neki 2 szép kis jelecskét a neve mellé!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gibson9
Valószínûleg rossz helyre születtem...

most már aztán tényleg elég legyen
BARÁTOK KÖZT TOPIK hahó
Tudod, én csak azt az egyet nem értem az SG-n, hogyha meg se szólaltam volna, nem lenne semmi. Mert zsidózni lehet. Csak azt nem lehet, hogy ha szólni merek ellene, igaz?
Azt nem lehet, mert kuss legyen. Ellenben a rsszizmus az mehetne. De ha valaki nem rasszista, akkor egybõl kuss, és elég a flame-bõl. Aha, roppant érdekes. Mindengy, törölj, nagyon helyes, nagyon igazságos döntés lesz, sõt ne álljunk meg itt, Nyugodtan vágj is ki az oldalról. Hisz manapság, nem rasszistának lenni, tilos.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kérlek ne itt #18206

hiába értek veled egyet, rendet kell tennem. :C
akyyy
Õ az elsõ zsidó olimpikon volt. nem a magyar.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hungary27
alapcsomagban van😄
akyyy
House megy az AXN-en is, hû, elõ kell fizetni kábelre, a sok buckalakó meg nem látja, csak a magyar népviseletet, magyar dolgokat, amikrõl a jobbik szól, nem komunizmusról hanem a magyarságról. 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

na kuss legyen, elég a flémbõl mindkét oldalról. mostantól törlök ha folytatja valaki a flémet.
Ja, és ha már büdös zsidók. Hajós Alfréd az elsõ magyar olimpikon is büdös zsidó? A magyar Nobel díjasok is büdös zsidók ? Kabos Gyula is büdös zsidó? Latabár Kálmán? Básti Lajos? Garas Dezsõ? Radnóti Miklós? Karinthy Frigyes? Neumann János? Örkény István? Rejtõ Jenõ?

Õk is mind büdös zsidók? Csak hogy tudjam . Õket most utálni kell, vagy mi?

Szóval egy igaz magyar ember az az elsõ magyar olimpikont az utálja?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mi ebben a lejáratás ? A Jobbik számtalanszor elmondta, hogy igenis betiltják a két nagy kereskedelmi TV-t.
Ez nem lejáratás, ez kérlek TÉNY.

És az is hogy ezen a két csatornán nem csak Barátok közt meg Jóban-Rosszban megy, hanem más mûsorok is, köztük néhány értelmesebb darab is. Pl: Tv2-ón Dr. House, RTL-en Gyilkos elmék. Vagy teszem azt a Képírók a TV2-ón este. De akkor ezek se legyenek. Ezeket se nézze többé senki, ügye?
Ezt is megakarjátok szüntetni? Ezek se legyenek ügye ezt mondjátok?

De ha ti azt akarjátok ,hogy a két nagy kereskedelmi csatorna megszûnjön, nyugodtan szavazzatok a Jobbikra. Egész nyugodtan. Válasszátok a cenzúrát. Nincs ezzel semmi gond. Csak remélem teljesen világos, hogy mire is szavaztok, és mit is jelent mind ez.

Hogy azon az okon akarnak valamit megszûntetni, mert az szerintük nem színvonalas. Pedig, hogy mi a színvonalas, azt tudtommal nem a pártok döntik el, egy demokráciában. De hát aki nem akar demokráciát, nyugodtan szavazzon rájuk.

Komolyan, nincs ezzel baj. Csak az ország fele nézi ezt a két csatornát. A Jobbik meg ugyanmár, miért baj az, ha az ország felétõl elveszik a szórakozását?
Ugyan, hisz az a pár millió ember, aki egész nap robotol, és este már csak arra vágyik, hogy végre kikapcsolódhasson valami gagyi sorozattal amin nem kell gondolkodni, hát van õk le vannak szarva.
Ez se legyen nekik, így gondoljátok ügye? Az emberektõl el kell venni az utolsó szórakozási lehetõségüket is.

Dehát persze büdös zsidók, zsidózni kell, ez a lényeg. Ja, hogy amúgy ti is lesitek ezeknek a büdös zsidóknak a mûsorait, és álszentek vagytok? Ja,j ugyanmár, az nem számít. Az számít csak, hogy büdös zsidók, és ha valaki tényekrõl beszél, az lejáratja a Jobbikot.

Összegezve, hogy akkor ti mirõl is beszéltek, mit is akartok:
-büdös zsidók
-a demokrácia megszûntetése
-cenzúra bevezetése ismét
-az emberektõl elvenni a szórakozásukat.

Erre akartok szavazni. Na hajrá. Nagyon szép gondolatok ezek.

Marci0115
<#eljen>

DeerHunter01
OFF: azért jó látni hogy ennyien vannak a Jobbikkal, még nem szavazhatok sajna de ha lehetne akkor rájuk adnám a voksom. OFF

\"Erről van szó!\"

limperatore
persze mert büdös zsidóké az rtl meg a tv2 is
nyilván a jobbik ellen vannak, rohadjanak meg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DeerHunter01
szánalmas valóban ez az önsajnálat a retek meg a tv2 részérõl.

\"Erről van szó!\"

Tyler1
tehát több millió embernek újra lenne élete....
mi ebben a rossz?<#fejvakaras>

WuFraZselic
hüpp

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Marci0115
vége lehet a barátok köztnek

egyszerüen elképesztõ hogy akarják lejáratni a jobbikot

Amikor Zsófiék bementek hozzá ott vezették el a bûntársát az köpte be!!!
Meg a kihallgatáson is mondta

barthát is a semmibõl kapták el. még mindig nem magyarázták meg h jöttek rá h õ volt.

matyi0323
áááááááxDXD loool :A:SD_S😄SAASD

Ezen hangosan röhögtem 10 percig.. ( nem tudom miért..😄 ) xDxD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Milan bhv
De ilyen. Sõt, ha úgy focizol mint a srácok a BK-ban akkor nagy tehetség vagy. Jelezném... 😄

www.milcse.hu

Tyler1
nem a semmibõl! szabi a maci helyett smacit hallott, amibõl egy normális ember már levágja h vmit kevert a nõjével XD vagy nem ilyen a világ?

desigo
Puskás lehettem volna ASdSAdsadsadasdsdsaD
Milan bhv
Ez komoly? :/ 😞

www.milcse.hu

Milan bhv
Azigen... ASD:SA😄A😄SA😄:AS

www.milcse.hu

Milan bhv
Volt értelme az egyetemnek... 😊))))

www.milcse.hu

gibson9
meg sem érdemlem már.. nem láttam múlthét kedd óta egy részt se :S 😄

PrisonMan
BuzImiiii a féltékeny sunázná gézát

PrisonMan
NOVÁK A MENEDZSER

rékusmékus
Vagy a könyvtárban megnézett egy eheti TV mûsort, amiben volt spoiler 😄

Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!

Klemice
a faszt! megnézte a promót amiben elhagyja nikit, innen jött le neki mi a pálya

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Oke ...en lemondok...a heten nem fogom nezni a bk-t, mert nagyon felhuzott azzal, h Imi a semmibol kovetkeztette ki, h megcsaltak...

szabii98
XD SMACI/MACI
LáL

I met God. She's black

rékusmékus
Herkules sportmenedzser. 😄😄 XDXD asdasd

Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!

DeerHunter01
Imi már a 66. iskoláját végzi el és hol tart.....

\"Erről van szó!\"

rékusmékus
kegyelem 5ös... háth... valaki tépje már ki a gigáját. 😄

szabii98
én is jól mozogtam XD

I met God. She's black

szabii98
úgy tudom köpködni a szotyit mint egy pasi xD

I met God. She's black

szabii98
azegy majom

I met God. She's black

DeerHunter01
rohadék köcsög buzi irritál ez a klaudia haverja elton john hasonmás

\"Erről van szó!\"

rékusmékus
Kezdõdikk

Kezdikezdikezdi 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

szabii98
Én vagyok az apád
lál

I met God. She's black

DeerHunter01
hiba

\"Erről van szó!\"

szabii98
ÉNNEMÉNNEM

I met God. She's black

DeerHunter01
most megy a tréler

\"Erről van szó!\"

Klemice
ÁDEVÁROMMÁRAMAIRÉSZT

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;