Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki ez a csávó aki nézi???😮 Nem láttam vagy 2 részt, erre megint a fél Mátyás király teret nem ismerem...
Vazze ebbe a sorozatba gyorsabban jönnek-mennek a szereplõk, mint húsvétkor anyámhoz a locsolkodók..<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
véletlenül épp ott nézegeti a natty models oldalt, és épp Lacira bukkan rá! tök véletlen persze!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
jaj, de kéne nekem az a kis suna. <#szomoru1>#szomoru1>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
na ezt utálom hogy itt semmi se marad titokban egy óránál tovább<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1 hét oszt már Petivel kúrogat.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐