31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• szabii98
    Linda rájuk nyit?:O
  • vajo
    qVajo :D:D:D:D:D:D
  • LoSA
    Ajánló van? :)
  • LoSA
    Ajánló még mindig nincs? :)
  • IXEMGabeo
    na bázz jön a világ legjobb sorozata xD
  • desigo
    loool xDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    ez mindent visz:D
  • Piloss
    tehülye ADA:F?A:?D?A:SD:?A
  • geo91
    te beteg fasz :D:ASDASD
  • Ic3 m4n
    :DD:DSADSDAS
  • Tyler1
  • IXEMGabeo
    biztos azért került be, hogy a roma nézőközönségnek is legyen máá egy kis öröme úgyis sokasodnak az országban erre van igény úgy látszik...
  • Muki100

• JohnnyNapalm
    ja, aztán megjön a vizsgálat eredmény is hogy nem terhes és utána még mondhatná hogy akkor a pisi teszt tévedett
  • Tyler1
    BOTOND APJA A BÁLINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hát tudtam én h kell lennie.
  • Ic3 m4n
    evelin? mik ezek a nevek?:DSAD
  • Tyler1
    Willie Von Kertész nagy pinaológus volt mindig is, nem hiába az ő májfoltos farka vonzotta ide Kingácskát is :D
  • Knabb
    De ezt a baromságot.... ha megismétli a tesztet és negatív, akkor happy van mindenki részéről, az Evelinkét meg elküldeni szimplán a picsába fasznak rajoskodik.
  • IXEMGabeo
    ilyen is vót?:)
  • IXEMGabeo
    hehe:) masszírozni az öreget, csináld ezt, csináld azt most Willy mester a góré
  • Tyler1
    hogyne lenne, vagy volt :D másnem majd lesz xDD
  • akyyy
    azzal csalta meg vili a magdit nem?
  • Klemice
    bálint
  • rooney8
    senki nincs olyan a békában :ASDD:AS
  • Tyler1
    akk Balázs, de ki az a Bálint? :D
  • Knabb
    balázs bazdmeg balázs bazdmeg balázs :d
  • Ic3 m4n
    balázs bazdmeg balázs :d
  • rooney8
    bálint :_AS_:DSA:DSA
    még mindig balázs bazmeg :AS:DAS:
  • szabii98
    Bálint asd
    am ja :o
  • Tyler1
    ez a Bálint most azért lett szerelmes mert meglátta Vandát póló nélkül? akk ez se látott sok pinát életében...
  • JohnnyNapalm
    na mostmár sírhatsz bazmeg a linda megmondta előre
  • szabii98
    Ha most kiakadnak, akkor mi lesz ha megtudják hogy nem terhes?
  • JohnnyNapalm
    miféle futár szleng volt ez?:D
  • Tyler1
    Timcike minden jelenetében a seggébe turkál, vagy Nóra vele tisztogatja a pöcét, h állandóan kezet kell mosnia?
  • szabii98
    -Kéne egy sör, mi?
    -Nem, Imikém én szeretnék kérni valamit...
    -Mit?
    -Nem 1, két sört
  • IXEMGabeo
    nesze ezen lehet élvezkedni xD ilyenre nem is emlékszem
  • Ic3 m4n
    videot
  • IXEMGabeo
    5 évvel ezelőtt amikor belenéztem egészen jó sztori volt, ha jól emlékszem akkor kezdtem el belenézni amikor egy bizonyos Vadász Ferenc faterja elrabolta a régi Noémit...akkor úgymegtetszett jött a fia az indián kinézetű Feri, meg akkoriban jött Kinga is, Ricsi gyerek a patkánnyal nagyon aranyos volt, emlékszem még valami Tildára is, Toni, meg a Miklós még a családjánál volt akkor nagyon bejött a sorozat, aztán abbahagytam egyszercsak, mikor léptek ki a szereplők (Pali, Tilda, Ricsi, régi Noémi, Toni, Emma), jöttek ezek a Vandák, Petik meg Julik abbahagytam... de most aug fele megint belenéztem és szörnyű csalódás, nincs már ötletük én sztem a fiatalok gonoszabbak mint voltak és nem szimpatikus egyik sem...ez a Klaudia meg nem rémlik, hogy ennyire érdekember lett volna, még az rémlik, hogy a Barthával ide-oda átverték egymást akkor az még érdekes is volt. Olyat pedig még nem látott a sorozat h egyik kapcsolat se bírja ki megcsalás nélkül:D:D:D BÓÓRING elő kéne állni valami új ötlettel, de ez valami borzalom, ami mostanába megy
  • Tyler1
    nananananana na na na na na na NA!!!!!!!!! kéremszépen mélypontra jutott a sorozat de most nagyon!!!!
  • Klemice
    most hagyom abba a sorozat nézését...