Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gizi & Vili hardcore jelenetére azért nem vagyok kíváncsi<#gonosz2>#gonosz2>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"es az mekkora hogy viliba locsolja a muviragokat😛PP"
Képet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
engem annyira irritál a hülye stílusa-.- XDXD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ott volt a Géza számlája? Azt kereste egész nap. Biztos mikor a polcot ellenõrizte kiesett a zsebébõl, mivel az ágyat is eltolta."
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Szerintem nem most láttuk Magdust utoljára a TV-ben. Tuti lesz még 1-2 jelenése.
és ahogy láttam Casper megtanította a ruhacserére is, mert pirosban halt meg nem kékben...
még mindig nõvé akarod magad operáltatni ? :_DDDDDDDDDDDDDDD