31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#22923 a valaki folytatni meri az offot/spammet azt denis rodman jól seggbekúrja és úgy jár, majd mint vilibá!
szpem,szpem
-
#22922 hol -
#22921 -
#22920 de hát bevalottad :S -
#22919 aljas rágalom -
#22918 piloss egy buzi! -
#22917 szpem,szpem -
geo91 #22916 a valaki folytatni meri az offot/spammet azt denis rodman jól seggbekúrja és úgy jár, majd mint vilibá! -
#22915 Most itt kajakra azon folyik a vita hogy a BARÁTOK KÖZT topicba miért nincsennek értelmes hozzászólások és legyen kevesebb a spam? Hát ez a nap LOLja -
#22914 Már vissza se szólok! -
IXEMGabeo #22913 ez tipikus kamasz beszólás volt xDDD -
#22912 Jó bocs azt értem nem is veled van nekem bajom hanem azokal akik nem azt csinálják hogy szólnak Pl.hogy ,,Figyelj emben ne igy és ne ennyiszer" azt meg értemén én. Figyelj azokkal van bajom akiknek csak a szájuk nagy és csak ugatni tudnak .(veled semmi bajom) -
#22911 hiába lázadsz, nincs igazad. ha nem tudsz normálisan irogatni egy fórumon, akk az sok mindent elárul rólad. nem kérte senki, h ne irogass, vagy hogy ne oszt meg a véleményed(még ha hülyeség is), de a percenkénti szmájli szpemelésekre senki nem kíváncsi.
arra van gumiszoba, ott ki lehet ilyen vágyakat élni. itt meg arról kell témázni, h mi a rákért veri Dennis Rodman valagba Vilibát, meg h Vanda miért nem esik bele fejjel egy betonkeverőbe..... -
#22910 -favolom a topikot és máris top10ben van
miez kérem?! -
#22909 Ha nem akarom betartani nem fogom.Most bocs de azért ezt ne hasonlítsd már az élethez az életben lecsuknák 20 évre,vagy fejbelőnek ha nem tartod be a szabályokat,ez csak egy oldal itt ha nem akarom nem tartom be a szaros szabályokat annyiszor regisztrálhatnék ahányszor akarok(de nem is regisztrálnén ujra ha kidobnak)az életben nem egészen igy mennek a dolgok. -
#22908 a való életben is vannak szabályok be KELL tartani őket a neten is vannak szabályok de a való életben nem tudsz elmenekülni a szabályok elől. -
#22907 Akkor nem írok nehogy már megmondják hogy mikor mit csinálhatok akkor leszarom nem írok aztán csá.(bocs nem akartam megsérteni senkit de én így gondolom akinek nem tetszik ne figyeljen rám mégegyszer csá. -
#22906 én nem szóltam egy szót se -
#22905 ha annyira nem tetszik a topik szabályzat akk megoldhatjuk egy tiltással a gondot.
vagy normálisan írtok egy hozzászólást, és nem 5öt 1 perc alatt, vagy tartsátok magatokban. -
#22904 jó csak már mindig elküldöm az üzenetet mielőtt eszembe jut a többi és nem akarok 1 üzenet felett órákat ülni hogy vajon mi jut még eszembe de megpróbálok kevesebbszer írni -
#22903 Pedig igaza van. -
#22902 Ha annyira ideges vagy verd a fejed a fala majd lenyukszol.(vagy nem) -
#22901 az idegesítö h percenként írsz és nem hogy egybe leirnád mint a többi fórumozó -
#22900 ja -
#22899 nem csesztetés képpen de jelöljetek már ki pár üzenetet hogy hol spammeltem és akkor lehetőleg változtatok rajta! -
#22898 igaza van -
#22897 az hogy ki a legjobb csaj a sorozatban spamnek számít? ... -
#22896 1.tegnap előt regisztráltam 2.azt hittem hogy azért van hogy használjam(egyébként bocs hogy ha sokat használom de nem kell leugatni ) -
#22895 nem itt de egy csomó mindenki más is offol most nincs barátok közt mit mondjak akkor róla? És itt azért elég sokan nem a témáról irnak de ne zavarjon. -
#22894 Az a baj hogy ha legörgetek az oldalon mindig csak a te logódat látom de nem sokat tettél hozzá a témához. -
#22893 és akkor mi van vele? -
geo91 #22892 spammelsz egyfolytában -
#22891 az előzö három hsz-mn kívül. Nem hiszem hogy mértéktelenül spammeltem volna -
#22890 nagyon jó lenne ha elmondanád mit csináltam ... -
geo91 #22889 te meg a másik jómadár, rád is vonatkozik az előző hsz-em -
geo91 #22888 hagyd abba a mértéktelen spammelést, mert marhára zavaró, unalmas... -
#22887 -
#22886 engem is kezd a hatalmába keríteni :D -
#22885 -