31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Victor1103
    Nekem meg már Claudiából van elegem! Az telepítette ide az Illés csűrhét, hogy a peacemaker essen bele-.-
  • IXEMGabeo
    Peti az még elmegy, de alig szerepel:D érződik h nem egy színészpalánta a srác amatőr:D
  • DONGUBA
    Miki meg mifaszt nezett a lakasban?Antik az a cucc vagy a kep egy van gogh?:DDDDDDDDD
  • Knabb
    bogyó egy balfasz kutya....
  • darkerlomy
    jaja és nem egy szőke herceg jött érte fehér lovon hanem egy börtönviselt fekete hajú motoros :D
  • Tyler1
    ez a kurva Juli már gecire idegesít-.- azt a fostos Sentinel pofáját, h akármi történik, ez már tudja bazmeg, h van vmi a háttérben.
    az egész Illés család egy idétlen, idegesítő, balfasz társaság...
  • DaniX14
    vili the ROCK!
  • Victor1103
    Kinga elfelejtette hogy nem egy mesében szerepel hanem a Barátok köztbe:D
  • IXEMGabeo
    érzelmes alatt nem a szerelmi dolgokat értettem, hanem mit tom én elrabolna valakit és kiakadna, vagy dühöngő állat lenne, akkor lenne zseniális
  • IXEMGabeo
    ja nem illik ez a szerep rá...Szeress Mostban zseniálisan játszott, sokkal jobban áll neki, ha nem ilyen érzéketlen pofákat vág, hanem mondjuk érzelmesebb szerep jutna neki. Tipikusan rossz arc, tehát gonoszszereplőnek nem lenne utolsó
  • darkerlomy
    ő nem tehet róla ez van a forgatókönyvben ilyen a karaktere! A valter karakterét amúgy én se bírom
  • bodrisa
    Szerintem az is nagyon rossz volt. Az inkább túlerőltetettnek tűnt nekem. Ez a fiú így is-úgy is elég gyenge. De lehet lesz majd valamiféle karakter-fejlődés, bár nem hiszem, hogy a barátok közt írói ilyenen törnék a fejüket :D
  • yugoslave
    teljesen egyetértek mukival...amikor belépett a srác a sorozatba és kicsit negativ figurát alakitott,akkor az a stilus sokkal jobban állt neki...ez a szerelmes nyálas figura,a beszéde nem illik a stilusához kinézetéhez...sztem kár hogy ezt a szálat visszahozták,inkább összpontositanának mindig a tanári Mikire,a legnagyobb a sorozatban!!!!:))))
  • alph4
  • Muki100
    Walter jobb lenne ha Mikire hasonlítana, nem pedig egy ilyen milf imádó bűnbánó alak lenne. Amikor a megjött a sorozatba akkor még jó volt.
  • ROCKnROLLA
    Lehet h tudja mi az a színészet, de hogy a BK-ben semmit nem mutat belőle az kurvaisten... Alapból úgy mozog, mint egy android. Lóg a keze, nem mozog a válla, mindegy. Amikor beszél, annyira nem természetes, h az valami förtelem. Mintha egy 14 éves beszédhibás ugandai támadópatkány próbálna mondani valami. Az "érzelmes" nézése, vagy legalábbis ez lenne a cél, az egy tál lecsó nézésével egyenértékű.
  • Tyler1
    Kárpáti az színész! nem összeválogatott csorda mint a többi 90%.
    Kb. a Rékasi, a Csekka, meg a Kárpáti tudják azt, h mi a színészet. Az, h a Valter egy köcsög karakter az nem az ő hibája.
  • Victor1103
    Hát nem fura csak 4 karon tanult azon belül is párhuzamosan 3 szakon:D Amúgy szar rész volt!
  • akyyy
    végre youtube gomb D
  • LoSA
    Ne is mond... Ez az Imi engem már úgy idegel, hogy az valami hihetetlen. :) Ez mindig tanul, könyvtárba jár, stb... VICC!!
  • K Ace
    Az se fura, hogy imi már 12 éve egyetemre jár :D
  • Victor1103
    Ez a csoszogás bakker!
  • LoSA
    Ez a Vilibá CSÚCS!
  • Invincible
    jajj a bálint hogy befeszített a budys pólóba
  • akyyy
    gecc a timike éjszaka közepén lovasporeszt nézett tv-be !!!
  • szabii98
    huhhh vilibá ,,, peti összefossa magát jujj
    Kiugrott pap xD
  • Invincible
    Villibára lecsapott magdi lenonpáj átka
  • LoSA
    De ilyen tuskó nő is hogy lehet valaki? :) Ott nyáladzik, hát a f*szba küldeném el...
  • darkerlomy
    -Jöjjön máskor is vacsorázni?
    -Rendben következő alkalommal elmesélem hogy vetettem véget papi hívatásomnak.
    -Már nem pap? Akkor ne jöjjön
  • ROCKnROLLA
    Vilibátyám ez szopóálarc :D Csak szerintem kikúrt szar színész a Walter? Még a BK szintet sem súrolja...
  • szabii98
    Má' nem pap?
  • Rowlend
    Ez az új csávó a Budapest bank reklám Zoltánja?
  • DeerHunter01
    ASD?ASD?ASD? VILMOS RÁBASZOTT
  • Victor1103
    Bazdmeg áháháháháh XD
  • LoSA
    Vilibááá!
  • Marci0115
    na de klaudia
  • LoSA
    hja-hja
  • szabii98
    looool xDDDDDDD