31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#23003 Nekem meg már Claudiából van elegem! Az telepítette ide az Illés csűrhét, hogy a peacemaker essen bele-.- -
IXEMGabeo #23002 Peti az még elmegy, de alig szerepel:D érződik h nem egy színészpalánta a srác amatőr:D -
#23001 Miki meg mifaszt nezett a lakasban?Antik az a cucc vagy a kep egy van gogh?:DDDDDDDDD -
Knabb #23000 bogyó egy balfasz kutya.... -
#22999 jaja és nem egy szőke herceg jött érte fehér lovon hanem egy börtönviselt fekete hajú motoros :D -
#22998 ez a kurva Juli már gecire idegesít-.- azt a fostos Sentinel pofáját, h akármi történik, ez már tudja bazmeg, h van vmi a háttérben.
az egész Illés család egy idétlen, idegesítő, balfasz társaság... -
#22997 vili the ROCK! -
#22996 Kinga elfelejtette hogy nem egy mesében szerepel hanem a Barátok köztbe:D -
IXEMGabeo #22995 érzelmes alatt nem a szerelmi dolgokat értettem, hanem mit tom én elrabolna valakit és kiakadna, vagy dühöngő állat lenne, akkor lenne zseniális -
IXEMGabeo #22994 ja nem illik ez a szerep rá...Szeress Mostban zseniálisan játszott, sokkal jobban áll neki, ha nem ilyen érzéketlen pofákat vág, hanem mondjuk érzelmesebb szerep jutna neki. Tipikusan rossz arc, tehát gonoszszereplőnek nem lenne utolsó -
#22993 ő nem tehet róla ez van a forgatókönyvben ilyen a karaktere! A valter karakterét amúgy én se bírom -
bodrisa #22992 Szerintem az is nagyon rossz volt. Az inkább túlerőltetettnek tűnt nekem. Ez a fiú így is-úgy is elég gyenge. De lehet lesz majd valamiféle karakter-fejlődés, bár nem hiszem, hogy a barátok közt írói ilyenen törnék a fejüket :D -
#22991 teljesen egyetértek mukival...amikor belépett a srác a sorozatba és kicsit negativ figurát alakitott,akkor az a stilus sokkal jobban állt neki...ez a szerelmes nyálas figura,a beszéde nem illik a stilusához kinézetéhez...sztem kár hogy ezt a szálat visszahozták,inkább összpontositanának mindig a tanári Mikire,a legnagyobb a sorozatban!!!!:)))) -
#22990 -
#22989 Walter jobb lenne ha Mikire hasonlítana, nem pedig egy ilyen milf imádó bűnbánó alak lenne. Amikor a megjött a sorozatba akkor még jó volt. -
#22988 Lehet h tudja mi az a színészet, de hogy a BK-ben semmit nem mutat belőle az kurvaisten... Alapból úgy mozog, mint egy android. Lóg a keze, nem mozog a válla, mindegy. Amikor beszél, annyira nem természetes, h az valami förtelem. Mintha egy 14 éves beszédhibás ugandai támadópatkány próbálna mondani valami. Az "érzelmes" nézése, vagy legalábbis ez lenne a cél, az egy tál lecsó nézésével egyenértékű. -
#22987 Kárpáti az színész! nem összeválogatott csorda mint a többi 90%.
Kb. a Rékasi, a Csekka, meg a Kárpáti tudják azt, h mi a színészet. Az, h a Valter egy köcsög karakter az nem az ő hibája. -
#22986 Hát nem fura csak 4 karon tanult azon belül is párhuzamosan 3 szakon:D Amúgy szar rész volt! -
#22985 végre youtube gomb D -
#22984 Ne is mond... Ez az Imi engem már úgy idegel, hogy az valami hihetetlen. :) Ez mindig tanul, könyvtárba jár, stb... VICC!! -
K Ace #22983 Az se fura, hogy imi már 12 éve egyetemre jár :D -
#22982 Ez a csoszogás bakker! -
#22981 Ez a Vilibá CSÚCS! -
Invincible #22980 jajj a bálint hogy befeszített a budys pólóba -
#22979 gecc a timike éjszaka közepén lovasporeszt nézett tv-be !!! -
#22978 huhhh vilibá ,,, peti összefossa magát jujj
Kiugrott pap xD -
Invincible #22977 Villibára lecsapott magdi lenonpáj átka -
#22976 De ilyen tuskó nő is hogy lehet valaki? :) Ott nyáladzik, hát a f*szba küldeném el... -
#22975 -Jöjjön máskor is vacsorázni?
-Rendben következő alkalommal elmesélem hogy vetettem véget papi hívatásomnak.
-Már nem pap? Akkor ne jöjjön -
#22974 Vilibátyám ez szopóálarc :D Csak szerintem kikúrt szar színész a Walter? Még a BK szintet sem súrolja... -
#22973 Má' nem pap? -
#22972 Ez az új csávó a Budapest bank reklám Zoltánja? -
#22971 ASD?ASD?ASD? VILMOS RÁBASZOTT -
#22970 Bazdmeg áháháháháh XD -
#22969 Vilibááá! -
#22968 na de klaudia -
#22967 hja-hja -
#22966 looool xDDDDDDD -
#22965 Ez a Valter mekkora egy pussy lett. -
#22964 azt a kurva.