Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
bannerba

Piloss
nincs energiám jobbat kitalálni:/

szóval lehet gondolkodni😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

szabii98
túl egyszerû<#szomoru1>

I met God. She's black

Ott meg jon a maffia oszt Geza es Zsolt kimentik zsofit 😛

Piloss
zsolt kidobja zsófit ,az meg vissza menekül rómába

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gabi89
A Barátok közt a határon túlra kacsingat

Az RTL klub népszerû sorozata Olaszországban forgat. A hírek szerint a Barátok közt stábja egészen Rómáig utazik néhány jelenetért.

A kulisszák mögé még nem engedtek betekintést a készítõk, így csak találgatásokba lehet bocsátkozni. Még azt sem tudni, a különleges helyszín miként fog beilleszkedni a széria történéseinek menetébe. Nagy a valószínûsége annak, hogy Zsófi (Kiss Ramóna) figurája fog az események középpontjába állni. Ugyanis az õ karakterét kötik rokoni szálak az olasz fõvárosba, hiszen a történet szerint a szülei élnek ott. Annyit lehet csak tudni, hogy nekik szánnak most nagyobb hangsúlyt a forgatókönyvírók. A sorozat kedvelõi most aztán kezdhetnek azon agyalni, hogyan is lesz tovább!

😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dizson
Remélem buzimi meghal valahogy.

JohnnyNapalm
+
Miki vs Attila
Zsófi vs Kinga
Orsi vs Niki
Vanda vs Bea
Laci vs Márk

tuti nem lesz verekedés , Zsófit kidobja a lakásból és kész. Fináléba az lesz hogy a cigány leszúrja szabit.
Ic3 m4n
<#idiota><#nevetes1>

WuFraZselic
amúgy a szokásos 3 "hogy folytatódik a sorozat?" nyári klip az lesz, hogy zsolt épp megöli a, gézát b, zsófit c, mindkettõt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
:ASD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mi lesz a szezonfináléban? egyedül Zsolt VS Géza lesz? vagy lehet számitani másra is?

tommygear
ja meg amikor vanda idegbeteg módon kavarja a szart
LoSA
uhhhh... ez kemééény lesz innentõl! 😊

DeerHunter01
gifet zsolt fejérõl mikor megtudta h megcsalta zsófi 😄DDDD

\"Erről van szó!\"

szabii98
Aza nézés XD
KÉPT!!!44444

I met God. She's black

kurva zsofi....

DaniX14
na dobjál még rá egy ötöst a késésért.. na szevasztok 😄DDD

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

WuFraZselic
"pingvin? az nem olyan mint a kacsa?"

jáj

tommygear
lol má cigányok is szabadon rohangálnak ebben a szarban??
LoooL 😄D

DaniX14
ez is jól meghízott a falun.

megnyugodtam! 😊
DeerHunter01
😄DD

\"Erről van szó!\"

DaniX14
áá nem õ, az enyém nem jelentkezett még 😄

A vörös halál.

nem a barátnõd az ? úgytudtam õt vették fel a szerepre <#vigyor1>
Ki dugná meg közületek ezt a putrist ? 😄
Ha én ezzel a puttóringyóval jártam volna Szobi helyébe inkább Smith & Wesson csövet dugtam volna a számba...

DaniX14
ki ez a csuf cigány?

limperatore
ez a csaj egy büdös cigány 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
<#idiota><#idiota>
jungel george

I met God. She's black

+szõrös a cuncija vagy borotválja ?
szerintem a mai rész végén lesz ez a jelenet. és a holnapi rész végén csinál vmit a gézával

jobb mint Magdiéba volt
tudom, hogy dugod Kingát! legalább áruld el milyen érzés betolni a puncijába ???
szerintem ez nem a vége, nem lenne eléggé "izgalmas" a szünet, ezután vmi komolyabbnak kell történnie😄
JohnnyNapalm
fogadjunk hogy ez megin a pénteki rész legvége

de annyira low
mindig ez van, hogy megszakadnak hogy vhogy eltudják titkolni, utána meg bevallják az igazat, mert hirtelen olyan kibaszott nagy bûntudatuk van, hogy azt nem lehet leírni.. akkor kellett volna gondolkozni amikor footjobolt Gézának
Firerock
gondoltam,méghozzá abból hogy nem mutathatnak rossz példát,eddigis kiderült minden megcsalás...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bogyoka
Ez biztos pénteken lesz adásban, mert már hétfõtõl nincs BK, hanem az Életmentõk lesz. Úgyhogy várhatunk majd 1 hónapot a folytatásra😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zsófi sírdogál,hogy nem bírta tovább és nagyon sajnálja Zsolt meg nézi és közben azon agyal,hogy kit tépjen szét xD
DeerHunter01
zsófi bevallotta hogy megcsalta zsoltot és könyörgött neki h bocsásson meg 😄

\"Erről van szó!\"

Firerock
mondjátok már el hogy mivan bennem ert melóhelyen vagyok sé levan tiltva a videó!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
áááh ez így ratyi
Iminek kellett volna elszólnia magát és Zsolt reflexbõl eltörte volna a nyakát.Legjobb lett volna...
tommygear
LOL LOL!!!!!
annyira tudtam :ASDASD
vótmá asszem de még mindig :ASDASDASDASDASD
tommygear
kingára maszturbáLOK