Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Meg amikor András segít a babakocsinál: Buzz Lightyear szolgálatára!
Na az kurvanagy xD

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
pfff. kinek kell fehérnemû? PINÁRA vetkõzzön!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
\"Erről van szó!\"
De ez hatalmas... tipikus fos.... nem csinálnak semmit 1 évig és a nyáriszünetek elõtti 3 részre úgy kiéleznek legalább 3-4 szálat, hogy neked azalatt az 1 hónap várakozás alatt felrobban az idegrendszeredOoXD
A legszánalmasabb ez a cigánykurva, meg a srác, aki hozta Zsótinak a fegyót, kb egyszerûbb lett volna egy nagy fekete négyszögre ráírni, hogy GYANÚS EMBER
Nah meg ez a... KÉSZÜLJ... hát komolyan... ezután már a Kingás alter folytatáson se lepõdnék megXD
szepttõl meg ez lesz a folytatás:
folyóparti gangbang (ahol homimi csak géza likára megy) majd befut miki a friss hússal, végül vemhes vanda is megérkezik a skodással, hogy õk is csatlakozzanak, aminek az eredménye, hogy vandácska valóban vemhes lesz
ez az én tippem<#nyes>#nyes>
megcsinálja, hogy regisztrálni kelljen, reggel nem is tudtam belépni és most meg nem tudom nézni a részeket mert állandóan pufferol... mi a picsával kell nézni, hogy jó legyen?😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
-geo vedd már picit rövidebbre ha erre jársz, köszi :SADAS.dfd-
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑