31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#23564 Máuniká só? Azmiaz? -
IXEMGabeo #23563 bézbózütő:D lebuktál a Maunika Sóval -
#23562 meg is erőszakolták -
Balázs 17 #23561 + Tildat megerőszakolták majdnem:P
+ Misike is buzi volt -
#23560 "Ricsike: az anyja leszarta, úgy mint Tildát apja ismeretlen xD
Tóni: örökbe fogadták Nóráék, amibe belehalt"
Hát ezeken behaltam
Az viszont nekem még Barátok köztös sztenderdhez képest is Mindfuck hogy az a purgyé Kamillát a Niki nunájából kaparták ki:O
Meg, hogy a Noémi apja buzi volt?! Bár ez még hagyján a Noémi is egy nagy buzi volt bézbózütővel támadt rá egy leendő betelefonálós műsorvezetőre hát micsoda dolog -
IXEMGabeo #23559 ez nem sokáig lehetett xD hálistennek megkíméltem magam a nézésétől xD -
Balázs 17 #23558 hsz-ek legjobbak:D -
Balázs 17 #23557 Emma xD -
Balázs 17 #23556 "Laci üde, fitt és laza,
Cézár sali nagyon fasza,
Ám nem sokáig lesz íly happy,
Megtudja, h Orsi Márkét veri"
-
#23555 Ez respect!Nagyon nagy lett xD -
IXEMGabeo #23554 ezt most nem mondod komolyan? -
#23553 correct! :D -
#23552 reggelente betelefonálós játékot vezet, azt is szarul. -
#23551 jó nagy a család, lassan mindenki rokon mindenkivel, mindenki megvolt mindenkinek, mindenkinek van egy eltitkolt/elfeledett gyereke. És ha belegondolok, az egész Mátyás király téren nincs egy normális család aki együtt élne (anya-apa-gyerekek).
szerk.
De van! A Szabóék! csak sajnos nem ismerjük őket... Bandi az ikrekkel (ikrek - lol itt tényleg minden van) szokott játszani! :) -
IXEMGabeo #23550 vannak érdekes és elfeledett dolgok, ennyi erővel mi is lazán írhatnánk a forgatókönyvet hipp hopp volt ember nincs ember...
23546: igen, mert ezek szembetűnő dolgok a mindennapi életben és abszurd...ennyire azért nem gáz a családi helyzet sehol se:D na jó itt több "családi" helyzet akad...még Attilát ide se vettem, aki hirtelen idecsapódott a Berényi famíliához xD -
#23549 tanúúni ment östengerkutatást apjafaszatudjahova -
#23548 asszem kiment azzal az álrokker Alexxal -
#23547 baszkiiiiii a zsoltnak tényleg ott van még a kölyke anditól xDDDD na még pár év aztán meg lesz az utánpótlás :D
az is mekkora szenny, h az elején még küldte a képet, meg írta levelet, h mivan a gyerekével, aztán most meg leszarja. Linda meg nem is tud róla xDD -
#23546 és te erre mind emlékeztél? :DDDDDDDDDDDDDDD
emma am hova a kurva életbe lett a sorozatból? -
IXEMGabeo #23545 gyerekek nem bírtam aludni, gondolkoztam miért van/volt annyi lelkibeteg a Mátyás király téren...hát ezért, íme egy kis összegzés a részemről. Vakok számára nem ajánlott és előre elnézést, ha e szövegtartalom által a nyugalmuk megzavarodik! csak erős idegzetűeknek ajánlott! Néha érdekes az írók fantáziája belegondolva
Bandika: Zolitól van, de András nevelte, amíg új apukája nem lett: János
Emma: Andrástól van, de csak később derült ki, amikor meghaltak azok, akiket az igazi szüleinek hitt...
Noémi: egy b*zi az apja, nem pedig az, akit 20 évig annak hitt
Ricsike: az anyja leszarta, úgy mint Tildát apja ismeretlen xD
Kamilla: a nővére az anyja, az anyja a nagymamája volt, most Imi az apukája, de az is kiderült, hogy az igazi apja egy szemét k*csög, aki, miután megtudta, hogy létezik, először látni se akarta, aztán nagy hirtelen el akarta venni az anyjától bírósági úton...
Juli: Claudia eltitkolt zabigyereke, persze előkerül, először hallani se akar az anyjáról, de aztán nagyon jóban lesznek
Balázs: Miki eltitkolt zabigyereke, persze előkerül, először hallani se akar az apjáról, de aztán álcából nagyon jóban lesznek
Timike: Miki az apja, aki elrabolta egy Szlovákiai túrára közbe, de Attila neveli mégis,
Tóni: örökbe fogadták Nóráék, amibe belehalt
Tilda: nagyszülei nevelték a házban, mert az anyja egy megbízhatatlan idióta
Linda: kamaszként bukkan fel, mint Zsolt zabigyereke, az anyja alkoholista lepukkant "prosti" (volt) azóta már nem, sőt úgy néz ki hamarosan Vilmos lehet a nevelőfaterja xD
Imi: Laci volt felesége unokaöccse, aki Szerbiából menekült Vicához és ezáltal Lacihoz, Laci eleinte nagyon utálta, később saját fiaként megszerette, és miután Vica lelépett az új férjjel, aki egyben Tilda volt apósa, Imi Lacival maradt
Botond: ?? róla semmit nem tok, nem láttam azokat a részeket, amikor ő volt xD ti írtátok h valami Bálint fia volt, Magdi néni unokája hirtelen előkerülve
Andi névtelen gyereke: nem Mikitől lett, holott akkor ők épp együtt éltek, hanem Barthától, de egyedül fogja felnevelni úgy néz ki.
Máté: rockercsávó Alex? a faterja, akit elnyelt a föld, most András neveli.
Vanda gyereke: nem is létezik, csak úgy csinál, mintha, a faterja várhatóan kicsiSzabi :-)
és végül de nem utolsósorban: a fél szereplőbrigád együtt nőtt fel az árvaházban, hogy lehet az, hogy egyikből se lett bűnöző, még a Mikiből se tulképpen max szélhámos xD:D -
#23544 ez az orsi mekkora gyökér pszichológus már, még a dzsuláj ad ennek tanácsokat, mer amúgy fingja nincs az egészről. -
#23543 hát milyen világot élünk?
Videóval! Vibrátorral cukkolta az őt előállító rendőrt! -
#23542 macilaci :D -
IXEMGabeo #23541 nem az, hanem ahogy a Laci mondta:D az egész ürge nem lenne ki kéne találni, mondjuk eléggé ki lett találva a nagy medvéje
ezért mondtam azt korábbi hsz-emben a Laci az Laci marad xD -
#23540 hhúú de jó csaj ez a laci !!! -
#23539 ez zseniális :D második kedvenc versem lett. Írj még 3 ilyet, kiadjuk verseskötetben és futárral fogjuk kiszállítani. :D -
#23538 chef baci, na ? -
IXEMGabeo #23537 ez EPIC:D -
#23536 te szakács :D
jó hogy nem te chef :D -
#23535 na te SZAKÁCS -
#23534 Jaj a végén úgy felröhögtem! Ahogy mondta: Remélem együtt tudsz élni a gondolattal ha egy vonat elé ugrom, te SZAKÁCS XD -
#23533 te szakács!!
SD:?AS:?SASD:S:?AS:?A:DASDADASAS -
nemeskeh #23532 te....te...szakácsXDDDD -
K Ace #23531 Csak a végén, hogy megjött. -
Suffering #23530 Stella benne volt az elözö részben? :O -
#23529 csak nekem nem esik le hogy miről beszéltek? -
#23528 a Valternek is leesett -
#23527 -
#23526 -