31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#23684 Az kiaz? -
#23683 Vanda mekkora gyúrósPista márXD -
#23682 Zsófinak ez az udvarlója olyan mint Raúl Albiol :DDDDDd -
#23681 juj ezt megkapták:D -
#23680 Mindjárt kezdődik! -
extrem10 #23679 na végre Miki ujra a csúcson:)tanári amit ez lemüvel ebben a sorozatban:)
Noémit meg hozzák csak vissza,egyik legjobb csaj lkesz a sorozatban:)a pszichologus csaj meg végre majd hopponj marad ha a szakács átpártol majd a friss husra:)
lehet h egyre gyengébb a sorozat szinvonala,s egyre butábbak benne a szereplök,mégis ugyanannyian nézik naprol napra:)miert is?:D mert van min röhögni... -
#23678 marci* fejére kellett volna rávágni zsoltot, az mekkora poén lett volna :D
*faszom egy nevet nem tudok megjegyezni. ez is milyen név h stella? olyat a kocsmába iszok baszki. -
#23677 az Év Párbeszéde -
#23676 HOPPÁCSKA véletlenül kiesett a zsebéből. -
#23675 Jaj istenem nem elég egy ilyen szar flashback 1 napra?XD -
#23674 SZERENCSÉTLEN PARASZT -
#23673 szolt=zsolt -
#23672 Most amikor lemegy a rózsába szolt miért nem most kapja el a muflont oszt gyorsba. ennyi IQ-val szabadlábod-.-" -
#23671 Elbicegek xD -
#23670 ááá ezmivoolt :ASDAS:DAS -
#23669 ez de szar volt:D -
#23668 MIEZ BAZDMEG KERESZTAPA ? ASDDSASDDSA
DON CORLEONE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#23667 Hoppáá -
#23666 mi az isten -
#23665 omg András mekkora gyökér... -
IXEMGabeo #23664 Peti: jó hogy nem azt ordították, hogy HÚZZÁTOK KI: -
IXEMGabeo #23663 ez nekem is feltűnt...egyre butább mindenki a soriban:D -
#23662 csiklója leszívta az agyából a vért, nem tudott gondolkozni. -
#23661 FAIL: Linda amikor elment nem zárta be az ajtót. [Meg is lepődtem, hogy "jaaa kanossuna megteheti hogy otthagyja cakumpakk a lakást...] Amikor meg jött volna vissza akkor meg persze, hogy zárva volt az ajtó
+ Mekkora amatőr hogy látja világítás van benn. Ahhoz nem kell sok ész, hogy rágyere csak van akkor a konyhában valaki... Linda gecibuta kiderült :O -
#23660 bazmeg Miki is akkor rángatja le a Zeldáról a büdös, izzadt melltartót mikor eszek... -
IXEMGabeo #23659 tuti visszahozzák egy időre a Noémit...de ott is a régire emlékszem nem erre aki a képen van:O
Zsófi marha jó példát mutat a tinicsajoknak, akiknek mégtöbb ok lesz, hogy bűnöző legyen a partnerük és nem a normális emberek... pfejj -
#23658 Na a szakácsgyerek már Orsika lányát dugná Orsika helyett...
mondjuk megértem.:DD -
Suffering #23657 fuuuj azt a képet... ilyen rondát -
#23656 Hogy ez az András mekkora köcsög. Hát csak szerencsétlen úgy megakarta baszni a Lindát hogy az földkörüli pályára álljon erre meg lebassza -
#23655 ez olyan régi, h itt többen még a muter csöcsét szopták, mikor Ákos már Zsoltibácsi nájtklábját gyújtogatta fel :D -
#23654 Dehogynem szerepelt benne!
http://www.youtube.com/watch?v=7lLH6Wdkxeo
ebben a videóban az első szereplő a mónika játszotta a karaktert:) -
IXEMGabeo #23653 amúgy a Magdi anyus nélkül sem a régi a sorozat már az egyéniség volt legalább -
IXEMGabeo #23652 úristen...ezek mikori részek voltak?:D
talán ez az esés egész életszerűre sikeredett... -
Suffering #23651 Ágnes? mintha régen emlegették volna, de szerintem sohasem szerepelt a soriban. -
#23650 Én szerintem a legnagyobb villain a BK-ban a Berényi Ágnes volt aki mint kiderült csak egy imitátor és az Andráséktól akart lóvét kicsikarni. Amikor lebukott kapott kenyérbe retket emlékszem:D -
#23649 fiatalság, bolondság :D -
#23648 én erre már nem is emlékszek :D -
#23647 sőt ákost konkrétan hidegre tette :D
ez e volt e -
#23646 Ákos halálában is benne volt. +1 pont amiért vissza kéne hozni. -
#23645 nagy alvilági főellenség volt a BK-ban. asszem még Klauval v Nórával kevert, Miki meg kiakarta nyírni. sőt még Ákossal is baszakodott talán.