31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#23964 dagadtak, nem férnének be :D -
Suffering #23963 faszom. miért nem vmelyik szekrénybe bujtak be a sok ezer közül? ugyse nézik végig az összeset. -
#23962 hát a végén ez a zene..
Mit ne mondjak igencsak érzékeltette az izgalmakat én szószerint majdnem bekakáltam-.-""""" -
Knabb #23961 megjöttek a macskajancsik :D -
#23960 neee
neee -
#23959 Öcsém már kezdődik a kombinálás. Ebben a sorozatban bazdmeg ha valaki nagyobbat fingik az átlagosnál akkor is összeesküvést sejtenek a háttérben...:/ -
Invincible #23958 a kingát se az eszéért szeretik: " jajj pedig soha nem volt semmi baja, báár a múltkor eltörte az ujját..... amitől aztán nyílván gennyesfikáshererákot" -
Knabb #23957 már megint zabálnak :D -
#23956 a hazug kurva anyját ennek a gizinek. na majd ha lebukik kap -
#23955 jaj én ezt már nem bííííííírom -
#23954 úgyvan, vasrúddal -.- -
#23953 de mi ez vmi rajzfilm bazmeg????? 101 kiskutyában voltak ilyen autós-keresgélős jelenetek. -
#23952 ez a rész kurva izgi volt -
IXEMGabeo #23951 Szűzpeti szűz maradt ez nekem új -
#23950 gizi kijött a Hangulat kocsmábólXD micsoda fantáziadús név-.- -
#23949 SADASSDADSASDAADSads?ASD?dS?
erről ez jutott eszembe:
-
IXEMGabeo #23948 és még a rendőrautó, ami ott ment a háttérben az is ütött -
Invincible #23947 amúgy az hagyjál hogy a két maffia egy ladyboy meg a dagadt köcsögje, de hogy egy Suzukival ropják a várost. Ez már szegény alvilági figuráknak is övönaluli volt szerintem -
IXEMGabeo #23946 -
Invincible #23945 Zsófi egy büdös,drogosan kinéző kurva,aki elvileg drága pénzért vett egy ocsmány ruhát,ami úgy néz ki mintha a túrkálóból szedte volna.Remélem zsolt nem fogadja vissza. Amúgy oké h Laci magányos és szomorú,de miért kell állandóan azt nézni h vagy ő vagy Miklós folyton zabál?Vanda egy nyomorult kis picsa,aki senkivel sem törődik,és ő fikázza Balázst h agyatlan,akkor ő mi?XDDLinda megbaszathatná magát valami néger fasszal a Balcsin,mert elég unalmas ahogy Petivel kinlódik,Peti meg dugjon meg egy kurvát és ne kelljen 10 epizódon keresztül a szenvedését nézni. -
IXEMGabeo #23944 Nulladik órát nézzétek meg, az minőségi film ehhez a sorozathoz képest, régi és amerikai, de nagyon jó:D
-
#23943 ez a tinik és a nyuggerek sorozata. Én is inkább egy filmet nézek meg mind idétlen sorozatokon lógjak :D pénteken legalább megy a megasztár az x-faktort is betehették volna más napra mondjuk csütörtökre és akkor nem kéne még csak a Barátok közt közelébe se jutnom. -
#23942 Én a napokban ismertem be magamnak, hogy már nincs gyomrom ehhez. Évekig néztem, de eljutott arra a szintre a sorozat, hogy egy nagy oltás az egész. Mindig bele kezdek nézni, de nagyon gyorsan túllépi az ingerküszöböm, és elkapcsolok a rákba. Már eljtuttaom oda, hogy inkább megasztárt nézek helyette, azon legalább nem ba*zom fel magam - egylőre. :D -
IXEMGabeo #23941 zsírgyöngy xDDD -
#23940 dettó -
#23939 uram isten, csak ezért fogom megnézni szvsz. -
#23938 Kinga már "régen szerepelt...". Most se volt benne, ha jól emlékszem! :( -
#23937 de hogy került be ez a 2 gyökér a sorozatba? volt ilyen hirdetés a campona ajtaján, h " keménylegényeket keresünk a Barátok köztbe"? és ilyen többszáz kigyúrt állat közül kiválasztották, ezt a zsírgyöngyöt, meg a póznatestű spanját, csak hogy tartsák a színvonalat. -
#23936 multkor is elment mögöttük:d -
#23935 jaja én is azt néztem :AS:_DAS:_DSA -
#23934 LoL fogja a nyakát mögötte meg elmegy a rendőr autó AS?:SSAAD?:SSAASFFFSS?:DDAAS_?S -
#23933 Jaj lője már valaki ezt a zsófit!! Akkor legalább melléfektethetik:D -
cargame #23932 ejj micsa tarsasag az a ket gyerek :DD -
#23931 Óhh, b*zzzzzzz! :D -
#23930 gg :D -
#23929 Na itt vannak ezek a félelmetes genszterek:D
ADSADSADD:SDADA:SSAD: -
#23928 ASD?ads?DAS?dsa?sda?asd?
MEGJÖTTEK A KEMÉNYEK :DDD ASD -
#23927 na már megint miez -
#23926 VIRCSUÁL IKSZ RALLIII -
#23925 Virtual X RallyXD