31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Doomista
    dagadtak, nem férnének be :D
  • Suffering
    faszom. miért nem vmelyik szekrénybe bujtak be a sok ezer közül? ugyse nézik végig az összeset.
  • Victor1103
    hát a végén ez a zene..
    Mit ne mondjak igencsak érzékeltette az izgalmakat én szószerint majdnem bekakáltam-.-"""""
  • Knabb
    megjöttek a macskajancsik :D
  • JohnnyNapalm
    neee
    neee
  • Victor1103
    Öcsém már kezdődik a kombinálás. Ebben a sorozatban bazdmeg ha valaki nagyobbat fingik az átlagosnál akkor is összeesküvést sejtenek a háttérben...:/
  • Invincible
    a kingát se az eszéért szeretik: " jajj pedig soha nem volt semmi baja, báár a múltkor eltörte az ujját..... amitől aztán nyílván gennyesfikáshererákot"
  • Knabb
    már megint zabálnak :D
  • Victor1103
    a hazug kurva anyját ennek a gizinek. na majd ha lebukik kap
  • Victor1103
    jaj én ezt már nem bííííííírom
  • szabii98
    úgyvan, vasrúddal -.-
  • Tyler1
    de mi ez vmi rajzfilm bazmeg????? 101 kiskutyában voltak ilyen autós-keresgélős jelenetek.
  • szabii98
    ez a rész kurva izgi volt
  • IXEMGabeo
    Szűzpeti szűz maradt ez nekem új
  • Victor1103
    gizi kijött a Hangulat kocsmábólXD micsoda fantáziadús név-.-
  • DeerHunter01
    SADASSDADSASDAADSads?ASD?dS?
    erről ez jutott eszembe:
  • IXEMGabeo
    és még a rendőrautó, ami ott ment a háttérben az is ütött
  • Invincible
    amúgy az hagyjál hogy a két maffia egy ladyboy meg a dagadt köcsögje, de hogy egy Suzukival ropják a várost. Ez már szegény alvilági figuráknak is övönaluli volt szerintem
  • IXEMGabeo
  • Invincible
    Zsófi egy büdös,drogosan kinéző kurva,aki elvileg drága pénzért vett egy ocsmány ruhát,ami úgy néz ki mintha a túrkálóból szedte volna.Remélem zsolt nem fogadja vissza. Amúgy oké h Laci magányos és szomorú,de miért kell állandóan azt nézni h vagy ő vagy Miklós folyton zabál?Vanda egy nyomorult kis picsa,aki senkivel sem törődik,és ő fikázza Balázst h agyatlan,akkor ő mi?XDDLinda megbaszathatná magát valami néger fasszal a Balcsin,mert elég unalmas ahogy Petivel kinlódik,Peti meg dugjon meg egy kurvát és ne kelljen 10 epizódon keresztül a szenvedését nézni.
  • IXEMGabeo
    Nulladik órát nézzétek meg, az minőségi film ehhez a sorozathoz képest, régi és amerikai, de nagyon jó:D

• manome
    ez a tinik és a nyuggerek sorozata. Én is inkább egy filmet nézek meg mind idétlen sorozatokon lógjak :D pénteken legalább megy a megasztár az x-faktort is betehették volna más napra mondjuk csütörtökre és akkor nem kéne még csak a Barátok közt közelébe se jutnom.
  • morleone
    Én a napokban ismertem be magamnak, hogy már nincs gyomrom ehhez. Évekig néztem, de eljutott arra a szintre a sorozat, hogy egy nagy oltás az egész. Mindig bele kezdek nézni, de nagyon gyorsan túllépi az ingerküszöböm, és elkapcsolok a rákba. Már eljtuttaom oda, hogy inkább megasztárt nézek helyette, azon legalább nem ba*zom fel magam - egylőre. :D
  • IXEMGabeo
    zsírgyöngy xDDD
  • tommygear
    dettó
  • Doomista
    uram isten, csak ezért fogom megnézni szvsz.
  • LoSA
    Kinga már "régen szerepelt...". Most se volt benne, ha jól emlékszem! :(
  • Tyler1
    de hogy került be ez a 2 gyökér a sorozatba? volt ilyen hirdetés a campona ajtaján, h " keménylegényeket keresünk a Barátok köztbe"? és ilyen többszáz kigyúrt állat közül kiválasztották, ezt a zsírgyöngyöt, meg a póznatestű spanját, csak hogy tartsák a színvonalat.
  • akyyy
    multkor is elment mögöttük:d
  • rooney8
    jaja én is azt néztem :AS:_DAS:_DSA
  • szabii98
    LoL fogja a nyakát mögötte meg elmegy a rendőr autó AS?:SSAAD?:SSAASFFFSS?:DDAAS_?S
  • Victor1103
    Jaj lője már valaki ezt a zsófit!! Akkor legalább melléfektethetik:D
  • cargame
    ejj micsa tarsasag az a ket gyerek :DD
  • LoSA
    Óhh, b*zzzzzzz! :D
  • Ic3 m4n
    gg :D
  • Victor1103
    Na itt vannak ezek a félelmetes genszterek:D

ADSADSADD:SDADA:SSAD:
  • DeerHunter01