31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Doomista
    azt azért dagadtabbakra szokták mondani
  • JohnnyNapalm
    azt a rohadt
  • IXEMGabeo
    aszittem töltött pulykát mond:D az finom
  • Suffering
    Ilyenek a jó barátok. Világ legcsunyább nőit beajánlják a legjobb barátjuknak...
  • desigo
    sokkal okosabbak ettől
    amíg nincs forgatás zsófi mehet "modellkedni" ezzel egy raklap pénzt keres nekik...
  • IXEMGabeo
    te beteg vagy még mindig
  • geo91
    "elbasztak egy csomó lóvét ahelyett, h azt Zsófinak adták volna, egy vetkőzős jelenetért."

• Tyler1
    de baszki olaszba kimennek? mi a fasznak? elbasztak egy csomó lóvét ahelyett, h azt Zsófinak adták volna, egy vetkőzős jelenetért.

és elképzelem hogy indul az olasz jelenet: szokásos BK song alatt, nem a Lánchidat mutatják, meg a villamost, hanem a Colosseumot, a Pantheont, meg a főtéren az olasz festőket. aztán a Julius Cesare tér 1-be megérkezik Zsófi, ami kísértetiesen ugyanúgy nézki mint a magyar BK ház, csak itt egy óriási olasz zászló mutatja,h mégsem. majd beül az ottani kávézóba, aminek a neve Italiano Rosa Caffé. találkozik rég nem látott barátnőjével Ginevrával, aki épp abban a kávézóban pincérnő, férje pedig az olasz motoros, taxis mácsó, Guiseppe. a háttérben Sergio a kávéház kigyúrt tulaja, épp lebassza piccolo Sabinot, amiért nem vitte ki a spaggetit Michelangelonak, a jólöltözött helyi rossz fiúnak, akinek fia, Toni egy balesetben meg halt. Zsófit éppen új lakásába vezeti az öreg gondnok Vilfredo, amikor belép Zsolt és tááá tátátáááá.....
  • Muki100
    Valsz. rájöttek a retek klubnál, hogy egy ilyen színvonalú műsornak elég tizedakkora költségvetés is.
  • LoSA
    Hát jót nevettem a végén, ahogy Zsolt odaszólt, hogy Zsófi húzzon a p*csába! :)
  • Daza500
    Hát nemtom, de azért akkor még nem volt ennyire agyhalott zombi-minőségű a stáb.
  • ROCKnROLLA
    Lehet, hogy csak felállítottak egy városnyi díszletet.. :D
  • Daza500
    Anno még Bécsben is forgattak még Ákos és Homo-Misi idejében.
  • ROCKnROLLA
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • tommygear
    oda tényleg kimentek
  • Tyler1
    olaszországban? mikor a szlovák részeket is itthon vették fel?
  • tommygear
    és beszállnak a corleone családba
  • Doomista
    hazucc
  • Smuge
    Most jönnek szerintem az Olaszországban forgatott részek , zsófi elhúz zsolt meg utána megy.. :)
  • Victor1103
    Yes!:D Majdnem de ez is megteszi.

Köszönöm Istenem!:)
  • nemeskeh
    DE FAIL XDXDXD :asd_asd:as_dADASDASD
  • Victor1103
    Remélem ha zsolt felébred és a Zsófit az ágya mögött találja valahogy így fogadja:

"Te meg mi a jó büdös francot keresel itt te retkes geciiiiiiiiiiiii"?
  • JohnnyNapalm
    ugye
  • Tyler1
    mi van ha csak szkanderozni akart??? erre zsófi kiszalad egy nővérért, a köcsög...
  • ROCKnROLLA
    vagy kirohan zsófi a növérért, és mire visszaérnek, zsolt már az egyik ápolót patkolja :D és a cím lehetne: KEGYETLEN BOSSZÚÁLLÁS :D
  • IXEMGabeo
    XDDDD a mester
  • Victor1103
    Kelj fel és járj!!!

Amúgy meg
    SA:Ds.ASD:DAS:sad.ASD:dASD:AS:dAS.dAS:D
  • JohnnyNapalm
    és megint eljátsszák hogy azt hiszi igen, de a nővér közli hogy ez kóma alatt normális
  • Doomista
    ÁÁÁÁÁÁÉÉÉÉÉÉÉÉ :AD:ASDAS:SAD:ASD:ASD:ASDD
  • Suffering
    ATYAISTEN EDDIG EZ A LEGJOBB BARÁTOK KÖZTÖS VIDI. ÓRÁK ÓTA SZAKADOK A RÖHÖGÉSEN :D :D
  • Piloss
    S:?D:SD:S?D?:SAD?:A:SDS:DS:DS:?:A?S:A:S:AADS
  • ROCKnROLLA
    :DA:SD:SA:DASDSADASDA::DSA:D az a hang ahogy a szemével éget :DDDDDDD
  • geo91
    A:SDASDASDASD
  • Marci0115
  • Tyler1
    akk lehet, h a böngészővel van a gond.
    na de még mindig ott a torrent... :)
  • yugoslave
    Nekem azzal együtt sem játsza le. Pedig telepítettem ( MS Silverlightot kell ugye?!)...
    Nem tudom mi lehet a baj.. szintén zenész vagyok :D : mióta pénteken megy a Megasztár, nem nézek péntekenként BK-t...
    Help meee!!!
  • hungary27
    picit gáz h szol miki hogy ég az auto és elfutnak a "menök" de egyszerre érnek le. jó megvan rendezve.
  • Tyler1
    telepítetted azt a silver faszság plugint? mert anélkül nem fogja lejátszani.
  • K Ace
    Ja, írtad, hogy az rtl most on neked nem jó. Próbáld meg másik böngészővel, hátha lejátsza.
  • K Ace
    Helo. Itt megtekinthetőek a már leadott részek.