31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#24044 azt azért dagadtabbakra szokták mondani -
#24043 azt a rohadt -
IXEMGabeo #24042 aszittem töltött pulykát mond:D az finom -
Suffering #24041 Ilyenek a jó barátok. Világ legcsunyább nőit beajánlják a legjobb barátjuknak... -
#24040 sokkal okosabbak ettől
amíg nincs forgatás zsófi mehet "modellkedni" ezzel egy raklap pénzt keres nekik... -
IXEMGabeo #24039 te beteg vagy még mindig -
geo91 #24038 "elbasztak egy csomó lóvét ahelyett, h azt Zsófinak adták volna, egy vetkőzős jelenetért."
-
#24037 de baszki olaszba kimennek? mi a fasznak? elbasztak egy csomó lóvét ahelyett, h azt Zsófinak adták volna, egy vetkőzős jelenetért.
és elképzelem hogy indul az olasz jelenet: szokásos BK song alatt, nem a Lánchidat mutatják, meg a villamost, hanem a Colosseumot, a Pantheont, meg a főtéren az olasz festőket. aztán a Julius Cesare tér 1-be megérkezik Zsófi, ami kísértetiesen ugyanúgy nézki mint a magyar BK ház, csak itt egy óriási olasz zászló mutatja,h mégsem. majd beül az ottani kávézóba, aminek a neve Italiano Rosa Caffé. találkozik rég nem látott barátnőjével Ginevrával, aki épp abban a kávézóban pincérnő, férje pedig az olasz motoros, taxis mácsó, Guiseppe. a háttérben Sergio a kávéház kigyúrt tulaja, épp lebassza piccolo Sabinot, amiért nem vitte ki a spaggetit Michelangelonak, a jólöltözött helyi rossz fiúnak, akinek fia, Toni egy balesetben meg halt. Zsófit éppen új lakásába vezeti az öreg gondnok Vilfredo, amikor belép Zsolt és tááá tátátáááá..... -
#24036 Valsz. rájöttek a retek klubnál, hogy egy ilyen színvonalú műsornak elég tizedakkora költségvetés is. -
#24035 Hát jót nevettem a végén, ahogy Zsolt odaszólt, hogy Zsófi húzzon a p*csába! :) -
Daza500 #24034 Hát nemtom, de azért akkor még nem volt ennyire agyhalott zombi-minőségű a stáb. -
#24033 Lehet, hogy csak felállítottak egy városnyi díszletet.. :D -
Daza500 #24032 Anno még Bécsben is forgattak még Ákos és Homo-Misi idejében. -
#24031 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#24030 oda tényleg kimentek -
#24029 olaszországban? mikor a szlovák részeket is itthon vették fel? -
#24028 és beszállnak a corleone családba -
#24027 hazucc -
#24026 Most jönnek szerintem az Olaszországban forgatott részek , zsófi elhúz zsolt meg utána megy.. :) -
#24025 Yes!:D Majdnem de ez is megteszi.
Köszönöm Istenem!:) -
nemeskeh #24024 DE FAIL XDXDXD :asd_asd:as_dADASDASD -
#24023 Remélem ha zsolt felébred és a Zsófit az ágya mögött találja valahogy így fogadja:
"Te meg mi a jó büdös francot keresel itt te retkes geciiiiiiiiiiiii"? -
#24022 ugye -
#24021 mi van ha csak szkanderozni akart??? erre zsófi kiszalad egy nővérért, a köcsög... -
#24020 vagy kirohan zsófi a növérért, és mire visszaérnek, zsolt már az egyik ápolót patkolja :D és a cím lehetne: KEGYETLEN BOSSZÚÁLLÁS :D -
IXEMGabeo #24019 XDDDD a mester -
#24018 Kelj fel és járj!!!
Amúgy meg
SA:Ds.ASD:DAS:sad.ASD:dASD:AS:dAS.dAS:D -
#24017 és megint eljátsszák hogy azt hiszi igen, de a nővér közli hogy ez kóma alatt normális -
#24016 ÁÁÁÁÁÁÉÉÉÉÉÉÉÉ :AD:ASDAS:SAD:ASD:ASD:ASDD -
Suffering #24015 ATYAISTEN EDDIG EZ A LEGJOBB BARÁTOK KÖZTÖS VIDI. ÓRÁK ÓTA SZAKADOK A RÖHÖGÉSEN :D :D -
#24014 S:?D:SD:S?D?:SAD?:A:SDS:DS:DS:?:A?S:A:S:AADS -
#24013 :DA:SD:SA:DASDSADASDA::DSA:D az a hang ahogy a szemével éget :DDDDDDD
-
geo91 #24012 A:SDASDASDASD -
#24011 -
#24010 akk lehet, h a böngészővel van a gond.
na de még mindig ott a torrent... :) -
#24009 Nekem azzal együtt sem játsza le. Pedig telepítettem ( MS Silverlightot kell ugye?!)...
Nem tudom mi lehet a baj.. szintén zenész vagyok :D : mióta pénteken megy a Megasztár, nem nézek péntekenként BK-t...
Help meee!!! -
#24008 picit gáz h szol miki hogy ég az auto és elfutnak a "menök" de egyszerre érnek le. jó megvan rendezve. -
#24007 telepítetted azt a silver faszság plugint? mert anélkül nem fogja lejátszani. -
K Ace #24006 Ja, írtad, hogy az rtl most on neked nem jó. Próbáld meg másik böngészővel, hátha lejátsza. -
K Ace #24005 Helo. Itt megtekinthetőek a már leadott részek.