Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
kivagy rúgva ASD?SAD?ASD,?adsA?sd?asd?ads,ad?ad?ds?da?a

\"Erről van szó!\"

Victor1103
Az Imi egyetemre ment beírattatni a jegyeit. Bazdmeg olyan okosnak van feltüntetve közbe meg 10 éve jár már lassan arra a tetves egyetemre:S

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
hopp az Xp Klaudia gépén! persze mikor emailt kell olvasni akk egybõl linux 86-os verzióját használják.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hogy nyomta a csét a Zsolt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
ez a balázs olyan köcsög lesz mint az imike. annál is így indult, h utálta a lacit, meg mindenbe okoskodott, meg kosarazott...

szabii98
:o

I met God. She's black

darkerlomy
Kicsiszabi ha nem dolgozol önmagadat szórakoztasd

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

darkerlomy
jaja de elég durva 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Doomista
Hát az már kurva rég volt :\

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LOOOL...mi ez a KicsiSzabi 😄DDD

szabii98
Ez most kajakra így volt?Zsoltibaba lefeküdt a Claudiával?:o

I met God. She's black

szabii98
ki ez a fasz?

I met God. She's black

amúgy szomorú vagyok a mocskos Tel Aviv 2, levette az egyetlen sorozatot amit néztem az Elbûvölõ szerelem c telenovellát, berakott valami Ciao Marinát hát nem szánalmas? és mégcsak a 20. résznél tartott nem mindenkinek van FEM3-ja...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

úristen <#mf1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
tv 2 is fizetõs lesz,ha nem januárótl akkor februártól
az rtl a tv2 ötletét valósítja meg...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
And the chix are just hot.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Tyler1
"However, it's not as bright as a US million-dollar production, but way better than any Mexican, Brazilian or other usual latin title."

<#banplz><#banplz><#banplz><#nevetes2><#nevetes2><#taps>

desigo
685 votes
nagyon kevés...
darkerlomy
hogy röhögött mindenki beégtél zsoltifiú XD

ROCKnROLLA
te papírtigris 😄

Tyler1
azt az alánevetõ effektet bazmeg xD meg még bólogat hozzá...

DeerHunter01
geci ezek a mûröhögések kurvára kellettek....

\"Erről van szó!\"

Victor1103
mint mindenki mindennel😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
áháháhá lebukott mint mindig XD

szabii98
Döglött macska ASD?:?DSAAASDS_?SADDF

I met God. She's black

JohnnyNapalm
pedig ha tudnák hogy egy dj micsoda jogi szervezésekkel jár

Victor1103
<#nevetes1>

ROCKnROLLA
ja az kurva jó volt 😄 és mirõl beszélt h az jó csaj aki fent volt nála? hát az útszéli lószarból különb csajt rúgok mint az..

Tyler1
hófehérkéért fizettek jogdíjat? mondták volna azt, h diszperzitfehérke, vagy hószínûke...

darkerlomy
jaja meg zsolt képe amikor hófehérkérõl mesélt kész ez a sorozat 😄

Victor1103
Reémélem halára veri megerõszakolja és aztán leköpi a nikit😄

egész jó sztorik <#vigyor> Peti apját Alexnek hívják

és még elfelejtettem csak mint kiegészítéskét Dennis Rodman, mivel Villy összeállt Gizivel, ezért új frissi husi után kell néznie akit elkaphat ez a személy nem más, mint Zsolt, aki azon dolgozik hogyan rázza le színesbõrû fanatikusát, ezért hát elhatározta, hogy elhúz az országból cserébe megõrzi segge biztonságát...

gondoltam belecsempészek egy nem poénnak tûnõ poént xD

HappyHunter
<#eljen>

Be happy. :) Running!

JohnnyNapalm
novákfutár

Tyler1
Novák közt 😄
a tök üres házban, ahol omlik a vakolat, nyekereg a Rózsa ajtaja, keresztül fúj a deremsztõ szél, egy magányos varjú károg le, egy magányos kávbojra, aki törött korsóból sört iszogat az udvaron 😄 fasza sorozat lenne belõle 😄

darkerlomy
ez a legjobb 😄 a kedvencem : "laci az laci marad" XD

fogalmam sincs kit hagytam ki, de azok meg tutira leszopják magukat😄

Imi eltûnik Nikivel vidékre, Márk lefekszik Orsival elmennek külföldre görkorizni, Walter és Klaudia között dúlni fog a love , Klaudia soha többet nem szól bele mások életébe és leszarja a pénzt is, Zsófi elmegy ponrószínésznõnek, mert nem találja itt meg a helyét, Kinga visszamegy vidékre, Miklóst börtönbe jutattatná Attila, ahonnan megszökne egy karibi szigetre, András és Juli autóbalesetben halna meg, Balázs visszamenne az intézetbe, Peti és Linda szakítanának, utóbbiból bezárkozott, stréber lesz, Peti visszamegy és megkeresi a faterját (nem tom azt hogy hívták), Vanda felakasztaná magát, mivel Szabi szakít vele, aki visszamegy az anyjához vidékre csövesként szerencsét póóbálni, Laci az Laci marad😄, Nóra, Attila, Timi Andrásék haláláról nem tudtak mivel külföldre utaztak ünnepelni, Vili és Gizi házasságán ott lenne Géza, majd Villi nászéjszakája közben megjelenne Magdus, és így szólna: " Willi te kis pernahajder" - The End <#idiota>

darkerlomy
én meg ha nem nézhetek barátok köztöt akkor inkább nem is nézek tv-t , megyek és a dunába vetem magam XD <#mf1><#nevetes1>

Tyler1
szopnak mindenhogyan, mert a kisnyugdíjasok, akik lófaszt fognak fizetni az rtl-ért átpártolnak a jóban rosszbanhoz, mivel csak azt nézhetik majd. sõt én is direkt majd a tv2-re kapcsolok este, hadd nõjön a tv2 nézettsége!

tommygear
remélem se a digi se a upc nem megy bele ebbe a baromságba és szophatják az rtl-esek
Tyler1
sztem meg most, h fizetõs lesz az rtl, Vili nem tudja majd nézni a Legyen ön is milliomost, ezért begurul, és mindenkinél kéngázos hypóval mos fel, és a lakók szörnyû halált halnak. Majd a lemönpáj recepttel milliókat keres, és egy spanyol riviérán fog élete hátralévõ részében élni.

Victor1103
Én úgy fejezném be, hogy egy feketelyuk nyílik a Mátyás király téren és mindent elnyel. Ennek már csak így lenne értelmes a befejezése-.-'

darkerlomy
Magdi néni dühös lesz mert kiirták a sorozatból összefog chuck norrissal és motoros bandát alapítanak de mikinek ez nem tetszik és megalapítja a mátyás király téri faszagyerekek klubját bandaháború tör ki mely idõ alatt atilla hadifogságban van mikinél mert elvette az exét és mindenki meghal kac kac 😄

de hülyék vagytok 😄 jót nevettem 😄

Szerintem meg, Miklós megtudván, hogy Nóra visszavette Attilát, végigmenne a házon egy Armalite AR-15 légvisszacsatolásos gépkarabéllyal és módszeresen kivégezné a kedves lakókat.

Positive Mental Attitude