31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• lemongrass
    Géza beletrafált! :D LOL!!!! :D
  • ForzaInter
    ja kicsit fail, ugyanott folytatják elvileg akkor dec 25 karácsony és mindenki dolgozik:D:D és a karácsonyfáról meg szedik le a díszt:D:D:D
  • lemongrass
    lennél a férjem? :D LOL ezt a szart!
  • rooney8
    egyikből se semm i:(
  • Suffering
    am kimaradt nekem egy rész?? vagy mutatták hogy mi lett Balázs és Vanda csók vége? illetve kingás szexjelenetből mutattak vmit?
  • szabii98
    hivatásos vagy amatőr :ASD
  • IXEMGabeo
    "képzeld egy lány"

úú az a nézés zsoltnak xDD
  • Suffering
    durva lehet ám az ágyban kinga ha igy leszivta kicsiszabi nyakát :D
  • gibson9
    Boldog Új Évet minden BK fannak :D én továbbra sem nézem, mert továbbra is szarnak tartom, de nektek hajrá :D viszont ha Geo mester majd kitalál valami ps-pályázatot, akkor azért még visszatérek majd bezsebelni egy újabb 2. helyet.. :D:P
  • Tyler1
    az igen! a legutóbbi részben szent este volt, most meg már dolgoznak...

mi a faszom történik ebben a sorozatban?-.-
  • IXEMGabeo
    most azt nem értem, karácsonyi rész után nem fog jönni egy szilveszteri epizód?:D elvileg ennyivel tartoznának a nézőknek..
  • geo91
    igeeeeeen :DDDDDD
  • lemongrass
    BÚÉK!
    ma végre folytatódik majd ez a fos? :D
  • darkerlomy
    Boldog új évet minden barátok közt fannak! xD
  • akyyy
    Vagyis a Barátok közben ezentúl gépelhetnek Apple laptopon, viszont Berényi Miki nem nézhet fel a monitorból, hogy azt mondja: „Milyen csudálatos is ez a MacBook Pro, szerintem mindenkinek ilyet kéne vásárolnia.”
  • darkerlomy
    eggyetértek felháborító XD Még jó hogy tudom helyette nézni a való világot meg a jóbban fosban -t :D:D:D
  • rooney8
    mi az h nincs barátokközt? :@ xd
  • xxxpaulxxx
  • Danyi95
  • IXEMGabeo
    ja nincs rossz alakja, nem jönnék ki vele a szobából egésznap xD
  • tommygear
    nagyon megkapná
  • lolSL
    Tilda a csodafilmben
  • Piloss
    looool:DDDD
  • geo91
    :DDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    xDDDD
  • Tyler1
    hmm chrome-ban lassú nálam, de firefoxban viszi.
  • Tyler1
    hoppá, ennyire unatkozom?

• KaBuTo666
    mindig is tudtam...de azért se akar vetkőzni a ..-ja.
  • tommygear
  • IXEMGabeo
    huss és pöcs:DxDD
  • Piloss
    :?SDA:?S?DA:?D:A:A:?S?A::S?
  • geo91
    AS:DASd-.Asd-.sa-D_A:SD-:SAdasd
  • darkerlomy
  • Marci0115
    xdxd
  • hungary27
  • ToCsEk
    hoppá mit találtam

• IXEMGabeo
    xDDD

múltkor láttam valami Krisztus rajzot falon ami könnyezett és a többiek meg hajoltak előtte:D azonnal elkapcsoltam nekem ennyi elég volt belőle...ráadásul olyan nevetséges színész utánzatok, mint a Klaudia, meg ez a dagadt reklámlány is szerepelt egyszerűen nevetnem kell:D:D régebben még a Puskás Peti is benne volt WTF:O talán itt még nagyobb a színvonal sokkal, mint abban a sorozatban:D
  • Szolnokboy1
    am sztem is sokkal szarabb a jóbanrosszban, mint a bk. már eleve a díszlet full röhejes. én csak bele-bele néztem néha, elég is volt. épp azt láttam amikor egy 19-20 éves suna volt a kórház igazgatója. WTF?? meg volt olyan is h terroristák támadták meg a kórházat és ez ment vagy 2 hétig, a dragon ballban songoku ennyi idő alatt már 3x összegyűjtötte az univerzum energiáit, pedig az sem 2 perc. :D
  • IXEMGabeo
    az egy szar kesze kusza ócskaság az a Jóban rosszban...5 év alatt többet változott a szereplőbrigád mint itt 12 év alatt...ráadásul kórházas sorozatnak indult. Érdekes mert amikor megláttam elsőre ezt a Damu Rolandot már akkor is nyílvánvaló volt a nézéséből, hogy gonosz szereplőnek való és vhol éreztem azt is, hogy a való életben is egy idegbeteg gennyláda...
  • Szolnokboy1
    "egyidőben megy a tv2őn a másik szutyok de abba legalább halomra gyilkolják egymást, ittmeg azzal kimerül az akció hogy idegbeteg juli a földhözvágja a tésztát"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD