31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#24965 Most Balázsnak mi a pics*ért kellett elbujnia?! :) -
#24964 kár hogy az a volt felesége -
#24963 Vili olyan értelemben AS?:_:SSSADFF:_:DSAASD??DAAAS -
#24962 Attila lányát dugnám! -
#24961 nem kell bemutatni! :D volt hozzá már szerencsém 3D-ben is... :) csak ez a szóösszetétel rég bukkant már fel itt! és kicsapta nálam a biztosítéket! :D kb 10 percig vonyítva röhögtem! :D -
IXEMGabeo #24960 látom már nem újdonság bocsi:) -
IXEMGabeo #24959 hoppá Lóránt Krisztina (Orsi) és Kardos Eszter (Vanda) egy időre háttérbe vonulnak és kilépnek a sorozatból... -
TERROR -
#24957 vajon Valter szelleme kit fog ijesztgetni? -
#24956 RÚZSKURVA
LOL -
#24955 Imi tizenévesen került a sorozatba, 30 éves koráig tanult, majd kimenekült a rúzskurvával az országból a pszichopata apjához, aki elől eredetileg elmenekült a Laciékhoz...zseniális forgatókönyv. -
#24954 imit azért merész gyerekszereplőnek nevezni! :D
na jó... 17 évesen került ebbe a foslé sorozatba, de a karaktere nemigazán volt soha gyerekes... inkább ilyen nagylelkű, jószívű lúzer...
-
#24953 amugy bk-ba ki az aki érettségizett, gyerek szereplő volt, és ott maradt? eddig csak az imi volt az, de az is elhuzott a picsába. talán a zsófi. -
cargame #24952 Mostanaban en sem lattam a bk t... -
#24951 van élet... de milyen élet ? :DD
ha a BK-t néznéd akkor egy magasabb(?) színvonalú életet élnél...de így.. -
#24950 fú nem nézem egy hete csak a bemutatókat
és van élet bk nélkül is
nem gondoltam volna -
Daza500 #24949 Nem baj, jó ideig nyugtunk lesz, legalább 1 díszpicsával kevesebb. -
#24948 Azért ne örülj annyira :D
"Kardos Eszter is távozik a sorozatból. A színésznő maga kérte az alkotókat, hogy egy időre írják ki a sorozatból, mert érettségire és felvételire szeretne készülni." -
#24947 ezt nem hiszem el :OOO létezik? imáim meghallgatásra találtak?? KÖSZÖNÖM ÓÓ URAM, HOGY VANDA VÉGRE ELTAKARODIK A BÜDÖS PICSÁBA!!! -
#24946 Yessss! vihetik magukkal Attila-t is! -
#24945 Neee, pedig kardoseszternek őrület, h milyen jó segge. -
#24944 Két ember távozik a sorozatból.. :) -
#24943 hétköznapi szombatestéd lehetett -
#24942 várom a BK-t, várom, várom, várom... majd 20 perc elteltével rádöbbenek, hogy vasárnap van. na b.sszameg! -
#24941 szerintem szimplán egy jó nagy fazékban rotyogó fosfőzelék az egész -
#24940 Szerintem barátok közt lassan átmegy star wars-ba, Madgi anyus megtanulta használni az erőt,és megjelenik,látszott mindig is ,hogy vele volt. Miki egy sith nagyúr,mindig van valaki mellette mint tanítvány,és próbálja manipulálni,és persze sok ijú Jedi próbál ellene fellépni,bár nem tudják,hogy igazából ő mozgatja a szálakat minden téren,hisz az erő sötét oldala homályba burkol mindent. 2 Jedi már próbál áttérni,Géza,és Kinga,de ekkor megjelenik Magdi mester és rosszallóan néz,hisz nem megengedett semmiféle testi kontaktus,max fénykardpárbajban legyőzni az ellent.
Persze akad pár buckalakó,és egyéb létforma,és fejvadász is. De általában nem nagyon rezegtetik meg az erővonalat.
Zsolt azért mint kantinos,néha használ elmetrükköt,de inkább az erő fiziai oldalával azonosul,persze ez sok esetben balul sül el. -
#24939 akkor Bartha lesz Horatio -
#24938 Húú vérfoltok. Most a Magdianyus miatt a múlthéten tiszta horror és thriller hangulat utalkodott a Mátyás király téren most pedig jövőhéten jön a krimi műfaj meg a CSI majmolás. Nyomozzuk ki kié a vérfolt -.-" -
#24937 nagy ügy lenne pár billentyűt lenyomni, mi?
http://rtlklub.hu/sorozatok/ajanlo/videok/112515 -
#24936 biztos szétmenstruálta a lakást a linda -
#24935 linket pls -
#24934 de kinél volt vér? -
#24933 Pont az előbb és nem értettem. :D -
cargame #24932 Az ujat nem a Klaudiast es nem is a magdinenist. -
cargame #24931 Baz...lattatok az elozetest? -
#24930 #24862 -
#24929 nemtom, itt van korábban linkelték be :D -
#24928 "a taxiban pedig gibert felügyelőt szinkronizálta"
nebbazmeg tényleg, egyáltalán nem tűnt fel pedig én felismerem a hangokat -
spm #24927 Ha valaki nézi/nézte a Maffiózók (The Sopranos) című sorozatot, akkor abban is hallhatta Vili bácsit, mint Phil Leotardo szinkronhangja :)
Amúgy nem tudom, ki írta ezt a szócikket, de ez érdekes lenne:
"# Firefly: Summer Glau- Ron Glass"
Eszerint egy nőt szinkronizált a Vilmos.. Azért nem akkora spíler -
#24926 http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1rkonyi_Andr%C3%A1s nézd meg ezt van egy csomó szinkronszerepe is! Nem is gondoltam volna hogy a Transformers 2-ben röptűz és a taxiban pedig gibert felügyelőt szinkronizálta