Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"Erről van szó!\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ÉN EGY TITKOS RENDÕR VAGYOK BEVETÉSEN XDDDDDDDDDDDDD
AS?dd??asd,dAS?dsASd?d?ASd?ASd,Sadas? BESÍRTAM 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ASDDSAADSA
\"Erről van szó!\"

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

az hagyján, h ki az a hülye aki ezeket írogatja, na de a kommentelõk... xDD
Miki blogja alatt:
- Miki: Miki elmondom hogy Balázsnak a Vanda tetszik De elne mond h tõlem tudtad meg !!
- Balázs: Dehogyis a vandábaa vagyok szerelmes! ((((((((((i love you Vanda )))))))))))
- Vanda: Hát felejts el Balázs!Én a Szabival vagyok!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sajnálom, hogy elköltözöm innen. Rengeteg barátot és szép emléket hagyok itt.
Az eljegyzés a parkban gyönyörû volt! Nem is számítottam rá, hogy Zsófi ilyen szép kis ünnepséget tud leszervezni ennyi idõ alatt!
Boldog vagyok, hogy Niki mellettem van, számomra õ egy igazi kincs! Kitart mellettem annak ellenére, hogy nem tudja, mi vár rá. Sõt, még én sem tudom biztosan. De hogy nagyon nehéz lesz mindannyiunknak, az sajnos biztos. De hát az élet már csak ilyen!
Szerettem itt élni, talán egyszer még visszatérek. Mindenki nagyon fog hiányozni!
Viszontlátásra, sziasztok, jó barátok! Remélem, még találkozunk!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
(megnézném azt az aberráltat aki ezeket irogatja)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.