31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#25405 wáááááááá! holnap újra kell lesnem a BK-t /vagyis a második felére nem tudtam 100%-osan koncentrálni, unokaöcsém lefoglalt... a kis hülye!!/ :D -
#25404 jaja :D
végre megszopat pár embert itt :ADSASDASD -
#25403 kezdem bírni ezt az Atisnét :D jól keveri a szart. -
IXEMGabeo #25402 jajj ne:D -
#25401 Nagyobb eséllyel borítja magára az a szerecsen fiúcska ijedtében, ahogy a ribanc belevisított a térbe, mint normális körülmények között. -
#25400 ÁÁÁ JULI KIKÉSZÍT!!
valaki várja már be egy dobtáras Tommyval -
#25399 andrás helyében szárazon seggbetolnám julit, még akkor is ha lehámlana utána a makkom, meg telemenne kakival a hugycsövem -
#25398 juli ánuszbarát :DDDDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #25397 bazzeg a Laicék hatalmasok xDD
Julinak elkelne egy ánuszolás:D -
#25396 ilyet dobna ez a Juli ánuszbarát, repülne olyan füles, h a rózsáig meg nem állna... -
#25395 Juligecinek :
-
#25394 Ja a mai nap is elgurult a gyógyszere -
#25393 Juli agybeteg! :D -
IXEMGabeo #25392 Zsolt xDD Fiatalság ez nem galambdúc xD -
#25391 hozzák vissza a szőke lindát, mert ez a sátán szemű idegesít a gyerekes viselkedésével. meg mondjuk a feje is irritál. -
IXEMGabeo #25390 rövid szerepe van, mindenesetre hatásos volt, mint gyámügyes:) -
#25389 dehogy kövezlek! én bírom nagyon... /mint magánembert is meg mint színésznőt is/
-
IXEMGabeo #25388 Miki is öregszik, hol van az az elvetemült cselszövő?:D mostanában csendbe van és ilyen pitiáner célokat nem tud megoldani, hogy magához csábítsa a fiát:O ennél bonyolultabbakat is oldott már meg -
IXEMGabeo #25387 akkor mondhatjuk, hogy ő egy egészen igényes színész a sorozatnak, kövezz meg, de nekem tetszik a játéka:) -
IXEMGabeo #25386 na végre a Gizinek is van egy jó szólása:D -
#25385 hát az amatőrségen régen túl van! :D van vmi Domján Edit díj... na azt 1x odaítélték neki...
amúgy elég komoly szerepekben tűnt fel nálunk Egerben! kemény monodrámákat nyomott végig. és kibaxott jó az ilyen drámai szerepekben...
a férje volt egy bizonyos Szegvári Menyhért nevű (színházi berkekben) elég nagy kaliberű tag (színész/ rendező).
amúgy a magánéletben iszonyat jófej... közvetlen, segítőkész ember. párszor, mikor erre volt dolga, hazadobott kocsival! :D
ja... + egy csomószor volt olyan, hogy csak úgy főzött az egész társulatnak... /hozzáteszem baxott jót!/
na, ennyit róla! :D -
IXEMGabeo #25384 gondolom amatőr színész, ha igen sztem jól tolja -
IXEMGabeo #25383 és ezt komolyan minek pofázza el?:D ez még a magánügynél is magánügyes perverzió xD -
#25382 mindenkit ismerek! :D -
#25381 tényleg jó didkói vannak az anyádnak!!!! -
IXEMGabeo #25380 ismered?:D -
IXEMGabeo #25379 LOL képet a pofonról:D -
#25378 ne bazz a Nádasy Erika mi a francot keres a BK-ban? :D
ő intézte a balázs ügyeit? -
IXEMGabeo #25377 hihi kap rendesen az új nőci:D -
Rundstedt17 #25376 hát ha neked bejön:D..... -
#25375 oh, mily jó ezt olvasni! de komolyan bazz olyan dühítő, mikor ott az a kurva gúgül!
-
xxxpaulxxx #25374 Na ne túlozzunkazértitten!:O -
IXEMGabeo #25373 megköszöntem a szívesened;) mivel elárasztottál az információbombával mester:D -
#25372 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ez most mire volt válasz? -
#25371 hát ez a Hanna is olyan messze van a szépségtől, hogy a hányás hozzá képest dobostorta. -
Rundstedt17 #25370 de undormány -
#25369 -
#25368 menj máá'!
Oroszlánszagú Szonja olyan ocsmány, h ha így imádkozna, akkor sem dugnám meg! (nézd már meg mekkora zsidó orra van :D)
max tényleg annyi, h kicsit kaméleonnézése van... egyik ide-másik oda...
-
#25367 hát a szeme megvan hozzá -
#25366 nem rokona ez a Hanna Montana az Oroszlán Szonjának? sztem kiköpött ugyanúgy néz ki(csak fiatalon).