31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Tyler1

• lemongrass
  • KaBuTo666
  • Tormiee17
    Hát nem egy Cobra 11 es baleset volt :D:DD
  • DeerHunter01
    "balu meg nascarozik"
    ASD?ASD?a?dAs?DASd?as?ds?asd?
  • HappyHunter
    Na ez fasza, klau neni mission impossiblet jatszik, balu meg nascarozik... Szegyen
    Hannat termeszetesen ettol fuggetlenul dugnam.
  • Cike
    kicsiszabi dühös lesz :D
  • Victor1103
    Ilyen hiteles balesetet se láttam még életembe
  • DeerHunter01
    ASDSDADSADSASDDASSDA
  • Lcapitant
    bumm a fa... :D
  • FZoleee
    loool :DDD
  • lemongrass
    írattasd be a "Bikicsunáj nyelviskolába" ! :D
  • Tyler1
    "de sorry..."

hát ezt a nagymutter nem érti basszátok meg
  • lemongrass
    a 2 és fél éves Dominique feléri az étterem asztalát! az fasza!!!!
  • IXEMGabeo
    érdekes iromány...
  • lemongrass
    & természetesen tudom, h nem a Gabi a neje... csak a múltkor szóbahoztam & véletlenül találtam róla egy képet :D

• lemongrass
    csak, h picit képben legyünk!
    a színházakban a színművészek előadásonként kapják a lóvét... /kivéve, ha olyan hülye, h nem számlás és közalkalmazottként tengeti életét... de ez mondjuk a végzettség nélküli csicska háttérszereplőkre jellemző -> ergo, akiknek nincs egyetemi végzettsége, csak vmi szaros gór nagy máriás bohócsuli/
    ha van egy bemutató, leszerződnek a színészek... előadásra + próbára! általában a próbapénz fele az előadásonként kapott lóvénak. 20 próbát fizet a színház!!!

ez azt jelenti, hogy! (pl! egy 25 éves Színész végzettségű fiatal srác! nevet nem mondok)
    előadásra 20ezret kap. ebből adódik, h próbafolyamatra 10-et! ami azt jelenti, hogy hónapra lebontva csak a próbából, 10 nap alatt van 200e Ft-ja. (Mivel napi 2 próba van általában! 10-től 14-ig, ill 18-22-ig)
    max annyival lehet még durvább, h 20 nap alatt, mert este előadása van! (ami ugye nem 10-es hanem huszas!)
    szóval, ez minimun 6kiló egy hónap alatt. ebben még nem voltak benne a dupla előadások /du 15 este 19/
    az előadásszám 1 produkcióból általában 20 felett van /kb ennyiféle bérlet van + természetesen a bérletszünetes előadások./

ebben még nem voltak benne azok a dolgok, hogy ha vendégjátékra megyünk, akkor mennyi a lóvé, amennyit kapunk /ha külföld, akkor lényegesen magasabb a napidíj/
    ha TV felvétel készül, az is szép summa!

szóval a kosztbér mint olyan, az ilyen tekintetben nem egészen helytálló!

a példa egy nemtúl híres, viszont nálunk annál jobban foglalkoztatott egyén bérezése. természetes, hogy a nevesebb emberek előadásonkénti juttatása lényegesen magasabb.
    /a "kosztbér" egyébként az adófizetők pénzéből fizetendő. legalábbis nálunk szinte csak állami + önkormányzati támogatásból van a bevétel! a jegy + a bérleteladás picsafüst/

2008 tavaszán Pécsi ildikó tartott egy 2h-s műsort... SEMMIT nem hozott -> se bútort, se kelléket! nekünk kellett rohangálni az 1000+1 szarért!
    asszem max a zenei alapokat hozta CD-n... -> 100ezer. az azért nem rossz órabér.

szóval egy olyan sorozatnál, ami nem állami támogatottságú... és egy kereskedelmi csatornánál van, tele támogatóval.... hát nem tudom... nem tűnik olyan soknak!
    nem azt mondom, h Bandika vagy a Linda 2 misit keres... de szerintem egy Rékasinak + egy Görényi Miklósnak illetve Vili bának sanszos, h valahol ekörül van a bevétele. /persze annak függvényében, h hány jelenetben van benne. és, h a 22-26 napból ő mennyit forgat/

de még szerintem még ez az óriási színészi ambíciókkal & értékekkel megáldott balfasz is olyan lóvét visz haza havonta hogy max nyáron megy el haknizni a nejével, mikor állnak a forgatások! ->

• Tyler1
    ezt el nem hiszem. sztem a fsz-ek nem napra kapják a lóvét, de ha igen is, az mocsok sok pénz. ha 80-val számolsz az is kb. 2 millió, ha ennyit kapnának, akk nem szórakoznának a színházak "kosztbéréért", és nem lenne ennyire fos, silány a sorozat minősége.

• lemongrass
    vigyed! :D

más téma! beszéltem tegnap a gyámügyessel! :D azt mondta 45ezer/nap...
    azért az ilyen külsős szereplőknél elég jó lóvé!
    & ha belegondolok, hogy a főszereplők kb 80-tól fölfelé kapnak / nap és egy hónapban 22-26 napot tuti, h forgatnak ... az azért kellemes!
  • Szolnokboy1
    de. az újat is mint az állat. hadd tudjam már én! :D
  • xxxpaulxxx
    Mi a franc van ezzel a sorozattal? Ennyi esemény a nyáriszünet előtt szokott lenni:D
  • lemongrass
    nem... úgy volt, h Géza szül egyet a Zsoltnak! :D
  • cargame
    Basszus. Nem ugy volt h Gezanak es Zsofinak gyereke lesz?
  • cargame
    ez BK.
  • lemongrass
  • lemongrass
    a régit! ezt tuti nem
  • Tyler1
    nem lenne egyszerűbb pl. lóvét kérni Miklóstól taxira, inkább kocsit lopnak...
  • Szolnokboy1
    én meg megdugnám.
  • lemongrass
    bazmeg ebben a filmben mindenki kavar? zsolt lányát felakasztanám
  • Axl Rose
    Nagyon életszerű, hogy mindenféle jött-ment ki-be szabadon járkál a kávéház irodájában...
  • IXEMGabeo
    az nem elég:) ideje befejezni és nem erőltetni, ami nem megy. Lassan a 13. éve megy már nem tudnak mit kitalálni
  • dragon11
    akk ne nézd
  • IXEMGabeo
    Klaudia is milyen hülye lett:D ez a sorozat nagyon mélyen van, jobb lenne, ha befejeznék, mert már idegesítő
  • rooney8
    de ezek is áhh... mért kéne éjszakaival hazamenni? reggel 5kor már jár minden, miért nem érnek rá másnap reggel hazamenni? :D
  • IXEMGabeo
    már a Miki sem a régi:) az a régi aljas csóka lazán kölcsönadta volna kocsit
  • lemongrass
    Német - Olasz meccs > BK

majd a moston meglesem a mait!
  • Tyler1
    bazmeg 5 évente egyszer mennek bulizni a BK-ban, de akk sem tudnak normálisan, lopni, csalni hazudni kell.
  • Ic3 m4n
    énis beszállok haló
  • Piloss
    :DDDDDDDDDDDD
  • geo91
    nana