31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
-
#25524 -
KaBuTo666 #25523 -
#25522 Hát nem egy Cobra 11 es baleset volt :D:DD -
#25521 "balu meg nascarozik"
ASD?ASD?a?dAs?DASd?as?ds?asd? -
#25520 Na ez fasza, klau neni mission impossiblet jatszik, balu meg nascarozik... Szegyen
Hannat termeszetesen ettol fuggetlenul dugnam. -
Cike #25519 kicsiszabi dühös lesz :D -
#25518 Ilyen hiteles balesetet se láttam még életembe -
#25517 ASDSDADSADSASDDASSDA -
#25516 bumm a fa... :D -
#25515 loool :DDD -
#25514 írattasd be a "Bikicsunáj nyelviskolába" ! :D -
#25513 "de sorry..."
hát ezt a nagymutter nem érti basszátok meg -
#25512 a 2 és fél éves Dominique feléri az étterem asztalát! az fasza!!!!
-
IXEMGabeo #25511 érdekes iromány... -
#25510 & természetesen tudom, h nem a Gabi a neje... csak a múltkor szóbahoztam & véletlenül találtam róla egy képet :D
-
#25509 csak, h picit képben legyünk!
a színházakban a színművészek előadásonként kapják a lóvét... /kivéve, ha olyan hülye, h nem számlás és közalkalmazottként tengeti életét... de ez mondjuk a végzettség nélküli csicska háttérszereplőkre jellemző -> ergo, akiknek nincs egyetemi végzettsége, csak vmi szaros gór nagy máriás bohócsuli/
ha van egy bemutató, leszerződnek a színészek... előadásra + próbára! általában a próbapénz fele az előadásonként kapott lóvénak. 20 próbát fizet a színház!!!
ez azt jelenti, hogy! (pl! egy 25 éves Színész végzettségű fiatal srác! nevet nem mondok)
előadásra 20ezret kap. ebből adódik, h próbafolyamatra 10-et! ami azt jelenti, hogy hónapra lebontva csak a próbából, 10 nap alatt van 200e Ft-ja. (Mivel napi 2 próba van általában! 10-től 14-ig, ill 18-22-ig)
max annyival lehet még durvább, h 20 nap alatt, mert este előadása van! (ami ugye nem 10-es hanem huszas!)
szóval, ez minimun 6kiló egy hónap alatt. ebben még nem voltak benne a dupla előadások /du 15 este 19/
az előadásszám 1 produkcióból általában 20 felett van /kb ennyiféle bérlet van + természetesen a bérletszünetes előadások./
ebben még nem voltak benne azok a dolgok, hogy ha vendégjátékra megyünk, akkor mennyi a lóvé, amennyit kapunk /ha külföld, akkor lényegesen magasabb a napidíj/
ha TV felvétel készül, az is szép summa!
szóval a kosztbér mint olyan, az ilyen tekintetben nem egészen helytálló!
a példa egy nemtúl híres, viszont nálunk annál jobban foglalkoztatott egyén bérezése. természetes, hogy a nevesebb emberek előadásonkénti juttatása lényegesen magasabb.
/a "kosztbér" egyébként az adófizetők pénzéből fizetendő. legalábbis nálunk szinte csak állami + önkormányzati támogatásból van a bevétel! a jegy + a bérleteladás picsafüst/
2008 tavaszán Pécsi ildikó tartott egy 2h-s műsort... SEMMIT nem hozott -> se bútort, se kelléket! nekünk kellett rohangálni az 1000+1 szarért!
asszem max a zenei alapokat hozta CD-n... -> 100ezer. az azért nem rossz órabér.
szóval egy olyan sorozatnál, ami nem állami támogatottságú... és egy kereskedelmi csatornánál van, tele támogatóval.... hát nem tudom... nem tűnik olyan soknak!
nem azt mondom, h Bandika vagy a Linda 2 misit keres... de szerintem egy Rékasinak + egy Görényi Miklósnak illetve Vili bának sanszos, h valahol ekörül van a bevétele. /persze annak függvényében, h hány jelenetben van benne. és, h a 22-26 napból ő mennyit forgat/
de még szerintem még ez az óriási színészi ambíciókkal & értékekkel megáldott balfasz is olyan lóvét visz haza havonta hogy max nyáron megy el haknizni a nejével, mikor állnak a forgatások! ->
-
#25508 ezt el nem hiszem. sztem a fsz-ek nem napra kapják a lóvét, de ha igen is, az mocsok sok pénz. ha 80-val számolsz az is kb. 2 millió, ha ennyit kapnának, akk nem szórakoznának a színházak "kosztbéréért", és nem lenne ennyire fos, silány a sorozat minősége.
-
#25507 vigyed! :D
más téma! beszéltem tegnap a gyámügyessel! :D azt mondta 45ezer/nap...
azért az ilyen külsős szereplőknél elég jó lóvé!
& ha belegondolok, hogy a főszereplők kb 80-tól fölfelé kapnak / nap és egy hónapban 22-26 napot tuti, h forgatnak ... az azért kellemes! -
#25506 de. az újat is mint az állat. hadd tudjam már én! :D -
xxxpaulxxx #25505 Mi a franc van ezzel a sorozattal? Ennyi esemény a nyáriszünet előtt szokott lenni:D -
#25504 nem... úgy volt, h Géza szül egyet a Zsoltnak! :D -
cargame #25503 Basszus. Nem ugy volt h Gezanak es Zsofinak gyereke lesz? -
cargame #25502 ez BK. -
#25501 -
#25500 a régit! ezt tuti nem -
#25499 nem lenne egyszerűbb pl. lóvét kérni Miklóstól taxira, inkább kocsit lopnak... -
#25498 én meg megdugnám. -
#25497 bazmeg ebben a filmben mindenki kavar? zsolt lányát felakasztanám -
Axl Rose #25496 Nagyon életszerű, hogy mindenféle jött-ment ki-be szabadon járkál a kávéház irodájában... -
IXEMGabeo #25495 az nem elég:) ideje befejezni és nem erőltetni, ami nem megy. Lassan a 13. éve megy már nem tudnak mit kitalálni -
#25494 akk ne nézd -
IXEMGabeo #25493 Klaudia is milyen hülye lett:D ez a sorozat nagyon mélyen van, jobb lenne, ha befejeznék, mert már idegesítő -
#25492 de ezek is áhh... mért kéne éjszakaival hazamenni? reggel 5kor már jár minden, miért nem érnek rá másnap reggel hazamenni? :D -
IXEMGabeo #25491 már a Miki sem a régi:) az a régi aljas csóka lazán kölcsönadta volna kocsit -
#25490 Német - Olasz meccs > BK
majd a moston meglesem a mait! -
#25489 bazmeg 5 évente egyszer mennek bulizni a BK-ban, de akk sem tudnak normálisan, lopni, csalni hazudni kell. -
#25488 énis beszállok haló -
#25487 :DDDDDDDDDDDD -
geo91 #25486 nana