31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#26005 Úristen ez akkora szar, gecc már én szégyellem magam hogy nézem -
#26004 Vigyázz mert a kezem a csajod nyakán! xDDDDDD -
#26003 ÚÚÚÚristen ez olyan izgiiiiiiiiiiiii!!!! -
#26002 Istenem de kibaszott hülyék ezek a Viliék... ááá bazmeg ekkora ésszel meg is érdemlik h elvesztik azt a kurva pénzt -
IXEMGabeo #26001 úgy tűnik, hogy a csávónak mostan lett internete ez is egy magyarázat -
#26000 kommentet figyeld, laza 6 év után odabasz egy gratulációt AZ IFJÚ PÁRNAK az elmebetegje xD
beszarok micsoda emberek élnek ebben az országban -
#25999 -
IXEMGabeo #25998 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ne lődd le a poént! -
geo91 #25997 7 éves hír baszki :DDDDDDDDD -
IXEMGabeo #25996 Novák Laci féle karaktert alakító Tihanyi Tóth Csaba is távozik méghozzá ezért:S
-
IXEMGabeo #25995 xDDDDDDDDDD
nem az nem zöld táska volt xDDD az elmúlt 13 év legnagyobb elszólása:D -
#25994 egyetértek:D:D főleg az Al kaidás robbantós dologban:D
régen nagyon fasza volt ez a sorozat kb úgy 2004-ig egész türhető volt aztán lassan kicserélődtek a szereplők jöttek újak és már nem tudtak mát kitallni a végtelenségig nem lehet azért húzni ezt se -
#25993 de bazmeg ilyen nincs, hogy lemegy a nyomorék a pincébe, megmondani a Cosa Nostrának, hogy ő aztán nem látta a lóvéjukat a zöld táskában. hát nem hiszem el, hogy létezik a Földön ekkora pancser ember, aki ezt megteszi.
már eleve az mekkora baromság volt, h meglátnak egy embert a pincében, és egyből leszaladnak hozzá. DE MINEK????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? megmondani, hogy ott nincs a táskája, mert az magától biztos nem veszi észre?
és ez a szellemi hulladékgyűjtő a legnépszerűbb sorozat M.o.-n.
hogy az Al-Kaida nem tudna már egy repülőgépet belevezetni a tetves stúdiójukba forgatás közben... -
#25992 :DDDDDD -
#25991 de legalábbis kurvára leszarja, h ki garázdálkodik a pincében... :D a zsetont meg már rég eltapsoltam volna! feltettem volna az egészet a magyar - hollandra... 1,45 volt rá a szorzó asszem :D -
#25990 Ilyen szar kajak nincs, ha most vili eszes lett volna eladja a lakást és elköltözik a gecibe. -
#25989 ezen tegnap megfeküdtem, mikor elkaptam az ajánlót! :) igazi magyar szar! :D -
#25988 szar az ízlésed... ennyi! :) -
#25987 http://rtlklub.hu/sorozatok/ajanlo/videok/121409 -
#25986 Nóra jól elmondta Zsófinak, hogy mi a helyzet. Én is erre gondoltam már az elején. Mert azt mondta Andi, amikor másodszor találkozott Zsolttal, azt mondta azért kell neki a Rózsa ára, hogy lakást vegyen valahol az apjától jól távol. De oda vinné a kistagot is, és ha az lakás határon túl van, akkor Zsolt megint nem látná. Nagyon remélem, hogy Zsolt nem megy ebbe bele. Ha eddig kibírta a gyereke nélkül, ezután is valahogy bírni fogja.
btw. egy ilyen német tanárnővel én is szívesen tanulnék! :) -
#25985 Így igaz. Maffiózók a best:) -
#25984 maffiózók legistenebb sorozat a világon:D
maffiózók > chuck > szökés > BK :D -
#25983 hát azért...Barta meg Miki, azért megaláznák -
#25982 "meg a KV-zós manusznál se"
Maffiózókból Tony Soprano azt ajánlom pótold ha eddig még nem láttad volna, egy kicsit jobb mint a BK:D:D de csak egy kicsitS:D:D: -
#25981 lol ez bukta
nem kéne nagyképűen nyilatkozgatni főleg lekurvázni valakit -
#25980 persze!!!!
amúgy Al Picsánónál nem látok táskát... meg a KV-zós manusznál se... meg a zsolti a békánál se... úgyhogy én nyertem! :D -
#25979 -
#25978 hát ez nem jobb
egy rangon vannak:D:D -
#25977 ha ez se lesz jó, vki meghal xD
-
#25976 sárgabéka kemény ellenfél :D -
#25975 csak neked úgyhogy kephost.com :D:D
hadd lásam mi az a kép:D -
#25974 a kurvája, nekem jó :D -
#25973 hát nekem egy sárga béka jött be képnek -
#25972 heh? -
#25971 persze :P -