31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• JohnnyNapalm
    látszik is, hogy te ebben a topikban még egy kurva hozzászólást nem olvastál el...
  • hehehehehehehe
    Látszik, hogy 40-es pulzussal nézed ezt az igénytelen műsort! HALLOTTAD MÁR A BEVEZETŐ ZENÉT?? "Új élet vár felejts el mindent ami fáj....:" nem is folytatom.... ennyik vagytok, emberi hulladékok :D ja és még érvelni sem tudsz, csak egy "takarodj"-al, mint egy büdös paraszt. :) dehát ez a sorozat azoknak készül.
  • Victor1103
    takarodj!
  • hehehehehehehe
    Ennyi életetek van, hogy ilyen szarságokat néztek?? :D Nem baj, szükség lesz az idióta agyhalott rabszolgákra, akik majd húzzák az igát!! AHAHA
  • Victor1103
    Én tegnap is láttam. Gézáék talán még ebben az évtizedben végrehajtják azt rablást hihi^^
  • cargame
    En kb. 2 honapja nem nezem ezt a mocskot :D:D
    Szokjatok le ti is, nem annyira nehez :D
  • Sogetsu
    malacrózsaszín remélem Laci elkúrja az esküvőt
  • Piloss
    ez
  • Victor1103
    LOL mi ez az SG.hu chat??:D
  • Victor1103
    Lacit már igazán szájba baszhatná valaki túl sok a süket duma
  • zoliii
    3D-s mozi :D Imax-ről még nem hallatok :D Sőt már van 4d-s mozi is :D
  • a.carkey
    Azért Erdélyi Tímea egész kellemes csalódás volt a Csoportterápia c. darabban a Madáchban. Kellemes csalódás volt! Azt hittem egy BK szintű valamit kapok, erre a csaj énekel (van hangja), néha táncol és még jól is alakítja a szerepét.
  • Tuvok #26433
    A nyári szünet előtti utolsó részben lesz, és elkapják és/vagy lelövik őket .
  • Sogetsu
    hát ilyen mélyre hogylehet sűlyedni

zsolt, géza féle rablást meddig húzzák még? 1 hete volt hogy holnapután megcsinálják
  • DeerHunter01
    fú geci én érzem magam szégyenben
  • Freddycom
    Pákó énekelt ákálámágót :D
  • Risu Führer
    ákálámágó kosihomure
  • DeerHunter01
    Mert ki vannak herélve.

Igen, Timike is többek közt.
  • Daza500
    De vajon miért van az, hogy ebben a soriban minden gyerek úgy beszél, mintha ki lenne herélve ?
  • Sogetsu
    a végén Bandika jól megkúrja a két hülye picsát
  • JohnnyNapalm
    ja
  • IXEMGabeo
    Barátok odaát c sorozat?:D
  • JohnnyNapalm
    csak kár hogy ha már megidézték akkor ennyivel nem lehet véget vetni hogy jó vége
    most ott fog kísérteni ha csak meg nem találják a csontjait, hintik be sóval, és égetik el
  • DeerHunter01
    bandikaleszaszellem.
  • hungary27
  • Daza500

Mostmár egy olyan emberkével is találkoznék, akinek tetszik ez a szar.
  • Victor1103
    Engem már az zavar nagyon, hogy mióta tél van ebben a sorozatban. Ez nem a Trónok Harca ahol a nyár és a tél több évig tart. Együtt említeni a kettőt rágolom figyelembe véve, hogy a Trónok Harca egy fantasztikus sorozat míg a BK egy utolsó, semmirekellő, tetves, mocskos, önismétlődő, gagyi szereplőket felvonultató, gagyi eseményeket bemutató, kritikán aluli fordulatokban bővelkedő, szégyenteljes, némely esetben már gyomorforgatóan, gusztustalnul arcátlan módon a nézőket semmibe és hülyének néző szarkupac.
  • JohnnyNapalm
    zsolték két hete beszélték meg hogy 2 nap múlva megcsinálják
    tehát csak egy nap telt el a sorozatban, ami elég érdekes mert ezek akkor óránként ruhát váltanak, zsófi pedig egy nap alatt a semmiből lett 4 hónapos terhes

ja és azt az őrt pedig úgy megbasznák ezért a való életben hogy attól koldulna
  • JohnnyNapalm
    láttam én is az ajánlót, tudom:D
  • IXEMGabeo
    volt valami zörej én arra értettem a kopogást...az írók szerint a naiv fantastic 4 azt hiszi szellem volt:D
  • hungary27
    nyáron nem dolgoznak :D
  • JohnnyNapalm
    de miért pont kopogna???
    merthogy egy kopogó szellemnek kurvára semmi köze a kopogáshoz de mindegy
  • Daza500
    Bazz skaccok verődjünk már össze azt menjünk el a stúdióhoz, mert én már tényleg kifaggatnám, hogy hogy a faszba gondolja ki a stáb ezeket a kritikán aluli alacsony költségvetésű megoldásokat, amiket ebben a genetikai szemétdombszarban kell végigszenvedni.
  • IXEMGabeo
    na ne viccelj már Kamilla volt a legjobb dugnivaló:D:D, meg ez az új csaj is (aztsetomhogyhívják Szabi unokahúga is bejövös) nem duplázzuk meg?
  • Effe88
    kinga nem bejövős láttam élőbe olyan mint egy papír lap
    tildát adom ő jó volt nagyon:)

Vitya te meg egy állat vagy:D:D
  • Victor1103
    Nekem speciel Timike a zsánerem
  • IXEMGabeo
    pff miért pont a Zsófi jön be mindenkinek?:D Kinga sokkal jobb nála, de a legjobb csaj a Tilda volt szvsz:D
  • Effe88
    lol hányszor lövik még el ezta szellemesdit????
    anno katék meg daniék is idéztek szellemet aszem meg a tóniék is nem beszélve magdi anyusról......
    bohózat
    szünjön meg a gechhhhibe a sorozat a színészeket pedig bányába kell küldeni!!!!!!!(kivéve zsófit ő jöhet hozzám:))
  • Klemice
    _D_DD_ASDAS_DASD_A:
  • Victor1103
    Tudom, hogy feltették előttem már kismillióan a kérdést de mégis:
    MI A FASZÉRT NÉZZÜK MI EZT A FOST?????