Kinek van Virtua Fighter 3?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz, mint írtam, most nem veszek DC-t (egyszerűen nem lenne időm vele foglalkozni-akkor meg minek). Thnx anyway.
Thnx az infót, megyőzni nagyon nem kell, mert szívem szerint az eddig megjelent összes, játékra alkalmas gép itt sorokozna a polcomon (bizar gyüjtőszenvedélyen egyik kivetüléseként). Szándékomban áll (valamikor) DC-t venni- lehet hogy nem most, de a belátható jövőben. ( A Virtua Tennis is érdekel, nagyon jókat hallottam róla, és a C-64es Match Point óta nem nagyon játszottan normális teniszprogrammal... :-))
a shenmue 2 lesz X-re, az 1 nem... és azt egy hétvége alatt nem játszod végig, nagyon hosszú, leírással meg nem fun. meg akkor ott van az MSR, a SoulCalibur, mert miért ne próbálnád ki, az ECCO ami csodaszép, a Resident Evil-ek, a JetSetRadio, a Virtua Tennis, mert a páros meccseknél hatalmasakat lehet szórakozni 4-en egy tv elött, a ChuChu Rocket!-röl nem is beszélve... és sorolhatnám... amúgy 30nál többet senki nem kér a gépért... csak egy vmu hozzá 4-5K, egy második controller (eredeti) 8K, utángyártott 6K, és mondjuk 50-60-100 korong hozzá még 2 ezres, és megvan a 40-45 pénz. amcsiban 50usd kétségtelen, de európában nem lett olcsóbb, magyarországra meg már behozni nem fognak, mert mindenhol raktáron vannak a maradékok. (és nálunk újat 42-46ért kapsz...)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Dehogynem... :-) PS esetében is kivártam a 25 rongyos árat (én játékgépért 30nál többet nem adok, különösen a DCért, aminek 49 dolcsi a jelenlegi amcsi ára)- MO-n eléd sok DCvan, a használtakra meg imho minimális a kereslet. Mindegy, tényleg lesz Xbox port is (bár azt még úgy sem veszek), max kölcsönzök magamnak egy DC-t egy hosszú hétvégére.
Shenmue2 jon X-re is 😊
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
mostanában már a nemfanatikusok mind eladják a DC-t, mivel gyakorlatilag nem jön rá új játék. olcsóbb nem igazán lesz már.
Ebben az eetben azt hiszem várok még egy fél évet, amikor az összes ex DC tulaj egyszerre igyekszik szabadulni a gépétől. Akkor veszek egyet- a gyűjteményem számára. :-)
Grandia2 PC? de annak "gyerekes" a grafikája 😊 (pedig mekkora játék... 😊 )
a fillérekért DC az mondjuk 40-50 körül szokott lenni 2 controllerrel, memkártyával és egy kupac koronggal... nézz meg pár hirdetést neten vagy papíron.
a fillérekért DC az mondjuk 40-50 körül szokott lenni 2 controllerrel, memkártyával és egy kupac koronggal... nézz meg pár hirdetést neten vagy papíron.
Nagy ütemben adják ki a DC-s játékokat PC-re (Grandia 2, Guilty Gear X, Hundred Swords, PSO...) szóval némi remény arra, hogy valamikor lesz VF3 is.
Ha valaki tud "fillérekért" (az mennyi?) DC-t, azért szóljon, lehet, hogy veszek egyet a Shenmue 1-2 kedvéért, az a game nagyon szimpatikus nekem.
Ha valaki tud "fillérekért" (az mennyi?) DC-t, azért szóljon, lehet, hogy veszek egyet a Shenmue 1-2 kedvéért, az a game nagyon szimpatikus nekem.
Nos ez pech 😞
Ize, ez eddig rendben van, de nekem Pc re kellene ha letezik egyaltalan!