17
Kinek van Virtua Fighter 3?
  • Prince of Máté
    BUÉK
  • liquid
    Kösz, mint írtam, most nem veszek DC-t (egyszerűen nem lenne időm vele foglalkozni-akkor meg minek). Thnx anyway.
  • liquid
    Thnx az infót, megyőzni nagyon nem kell, mert szívem szerint az eddig megjelent összes, játékra alkalmas gép itt sorokozna a polcomon (bizar gyüjtőszenvedélyen egyik kivetüléseként). Szándékomban áll (valamikor) DC-t venni- lehet hogy nem most, de a belátható jövőben. ( A Virtua Tennis is érdekel, nagyon jókat hallottam róla, és a C-64es Match Point óta nem nagyon játszottan normális teniszprogrammal... :-))
  • Efreet
    a shenmue 2 lesz X-re, az 1 nem... és azt egy hétvége alatt nem játszod végig, nagyon hosszú, leírással meg nem fun. meg akkor ott van az MSR, a SoulCalibur, mert miért ne próbálnád ki, az ECCO ami csodaszép, a Resident Evil-ek, a JetSetRadio, a Virtua Tennis, mert a páros meccseknél hatalmasakat lehet szórakozni 4-en egy tv elött, a ChuChu Rocket!-röl nem is beszélve... és sorolhatnám... amúgy 30nál többet senki nem kér a gépért... csak egy vmu hozzá 4-5K, egy második controller (eredeti) 8K, utángyártott 6K, és mondjuk 50-60-100 korong hozzá még 2 ezres, és megvan a 40-45 pénz. amcsiban 50usd kétségtelen, de európában nem lett olcsóbb, magyarországra meg már behozni nem fognak, mert mindenhol raktáron vannak a maradékok. (és nálunk újat 42-46ért kapsz...)
  • liquid
    Dehogynem... :-) PS esetében is kivártam a 25 rongyos árat (én játékgépért 30nál többet nem adok, különösen a DCért, aminek 49 dolcsi a jelenlegi amcsi ára)- MO-n eléd sok DCvan, a használtakra meg imho minimális a kereslet. Mindegy, tényleg lesz Xbox port is (bár azt még úgy sem veszek), max kölcsönzök magamnak egy DC-t egy hosszú hétvégére.
  • PyRex
    Shenmue2 jon X-re is :)

PyRex
  • Efreet
    mostanában már a nemfanatikusok mind eladják a DC-t, mivel gyakorlatilag nem jön rá új játék. olcsóbb nem igazán lesz már.
  • liquid
    Ebben az eetben azt hiszem várok még egy fél évet, amikor az összes ex DC tulaj egyszerre igyekszik szabadulni a gépétől. Akkor veszek egyet- a gyűjteményem számára. :-)

• Efreet
    Grandia2 PC? de annak "gyerekes" a grafikája :) (pedig mekkora játék... :) )
    a fillérekért DC az mondjuk 40-50 körül szokott lenni 2 controllerrel, memkártyával és egy kupac koronggal... nézz meg pár hirdetést neten vagy papíron.
  • liquid
    Nagy ütemben adják ki a DC-s játékokat PC-re (Grandia 2, Guilty Gear X, Hundred Swords, PSO...) szóval némi remény arra, hogy valamikor lesz VF3 is.
    Ha valaki tud "fillérekért" (az mennyi?) DC-t, azért szóljon, lehet, hogy veszek egyet a Shenmue 1-2 kedvéért, az a game nagyon szimpatikus nekem.
  • Efreet
    Dreamcastra van, és DC-t fillérekért kapsz.
  • Madman
    Nos ez pech :(
  • GAMECUBE
    nem nem letezk.
  • Madman
    Ize, ez eddig rendben van, de nekem Pc re kellene ha letezik egyaltalan!
  • GAMECUBE
    nekem van kell?:)
    5ert viheted szinte meg uj, de cheapboytl is kerheted, neki elegge sok ilyen gameja van.