26
-
#26 Szerintem elmegy. Letöltöttem, elkezdtem és végignyomtam. Nem egy hosszú gamma (lehetett volna akár kétszer ennyi pálya is, bár a story már így is túl volt nyúzva), de igazi speed hentelés. Serious Sam 2 volt ilyen agyatlan gyilok, de itt legalább brutális sebesség van. Azt sem tudtam, hova kapkodjak!!! -
TneX #25 Ez nem is olyan szar,mint itt lehúztátok!Azt tanácsolom előbb nézzétek meg még mielőtt vaalmit igy lehúztok!Ennyit azért nem érdemel!És a grafika nem hogy aszr,de szerintem kifejezetten SZÉP!Hogy lehet ilyen undorítóan viselkedni,már nem azért?Nézzétek meg inkább!Én is igy álltam hozzá,hogy ez a szar játék meg minden,mert mindenki csak szidta...de könyörgöm,mire fel???Nézzétek meg!Egyátalán nem szar a grafikája!Értitek nem SZAR! -
_HABLA_ #19 lionel! Azért ezt FPS királynak nevezni meglehetősen merész kijelentés.
Pénzed van benne? -
#17 Hát ez iszonyatos
Inkább jáccom egy kis MoHAA-ot -
#12 Meg amikor az elso verzio megjelent letoltottem es kiprobaltam; - ne tegyetek :) -
RpPRO #11 Jol jon majd a Radeon Trueform-ja...
:)))) -
#7 A képeeket nézegetve nem nagy szám látszik a Quake 2 motor.Ugynézki nem volt Quake3 motorra pénz :) -
Borg #5 Buta kvékereknek jó lesz... vagy csinálnak CS modot ehhez is:))) -
whitehawk #4 A kvék 3 pl szép, (imho egy szar) de a nagy kvékerek úgy lebutítják, hogy annál csúnyább nem nagyon van, csak akko' minek a szuper kinézet?.. -
#2 Majdnem olyan mint a Csókító csak ez ronda és szar.