20
Befolyásolható-e a növekedés?
  • Loál János #20
    Komplexusos-e vagy?
  • Hymtozis
    Rohadt jó érzés magasnak lenni...
    Tök jó amikor látok vkit és azthiszem, hogy milyen nagy, aztán elsétálok mellette és tök PICI:D
    190 cm vok
  • Dragooon #18
    nőttél már?
  • Efreet
    pár éve a zsákolóbajnokság nyertese is valami százhetvenvalahány centis törpe volt.
  • Laalee
    nezd meg a cziglert :) a maga 216 centijevel, olyan benat reg lattam :)
  • Laalee
    mit sirsz 160 centivel is volt NBA sztár :) a jo játékos nem a magasságtol lesz jó.
  • St
    kálcium tartalmú kaják (sok tejtermék), D vitamin tartalmú kaják (sok belsőség, pl. máj), és napozás (nem szoli!)

így együtt előnyösen hat a növekedésre :)
  • Laci
    Addig is zabálj sok fehérjét. A hormonok bevitele befolyásolja a növekedést!
  • tomhson
    Ja, és még jobb lenne ha vagy 185-re meg tudnék nőni! :)) 1-2 év alatt!
  • tomhson
    18 éves vagyok! Én tényleg szeretnék magasabra nőni!A kosaras csapatban én vagyok a legkisebb és ha ilyen kicsi maradok akkor nem igen lessz jövőm ezen a téren!Hallottam,hogy vannak fickók akik súlyokkal nyujtják magukat,hogy magasabbak legyenek!Vagy lehet hormon kezeléssel is nőni!
    Mit csináljak!A kosárról nem mondok le!
  • ipszilon
    most nemzért, de növekedésnek semmi köze a kajáláshoz!!!!!!!!
    a géneken múlik, szal szerintem nem lehet befolyásolni! amúgy meg az a 3 centi igzán nem fontos, kivéve, ha egy hülyegyerek vagy aki azon szórakozik, hogy hogyan lehet hülyére venni a többieket!:-)
  • Dante
    főzelék:)
  • Coine
    buffalo :-D
  • Hanky-01
    Én 183cm vagyok (16 év), kiskoromban rengeteg halat ettem (most is). Nem merném azt mondani, hogy ettől, de elképzelhető. Még mielőtt megirigyelnél elmondom, hogy szélességben is 'nagy' vagyok. :((
    Én azt mondom, inkább örülj annak, hogy nem vagy egy hozzám hasonló 'medve', mert ez se jobb...
    És különben sem az számít, hogy hogy nézel ki, mekkora vagy, ez NEM lényeg. A belsőd legyen rendben, az a lényeg! ;) Sok sikert!
  • G@b0r
    "Ja ,és mennyi idős koráig nő az ember?"<---------hát ameddig át nem operáltatja magát féfivé vagy ameddig meg nem hal ehhe ehhe. :)
    Jó kérdés. 20-25 szvsz
  • G@b0r
    lehet hogy ha a táplálkozáson jó irányba változtatsz akkor gyorsabban nősz de nem rövid idő alatt!! évek kérdése.
    Bár mondjuk én egész életemben NAGYON rosszul táplálkoztam mégis 188 cm vagyok és még nőhetek is :)
  • G@b0r
    mér olyan fontos hogy 180 legyél? :D
    és hány éves vagy?
  • tomhson
    Meg kéne nőni pár centit rövid idő alatt!
    Min kéne változtatnom? Most 177 cm vagyok!De 180 akarok lenni!A táplálkozásomon ha változtatok gyorsabban nőhetek?Vagy ha elkezdek kondizni?
    Esetleg valami hormon kezelés? ...Mi jöhet még szóba?...Ja ,és mennyi idős koráig nő az ember?