48
Régen olvastam már frappáns beszólásait!!!
-
#48 Ja.
Hogy osztott a tiniknek... -
#47 sajnálom :( jó társaság volt... -
#46 Assassi-nel váltottam pár hete sms-t, de szvsz ő már nem jön ide. -
#45 is... meg Assassin nagyon... meg így hirtelen más nem jut eszembe más, de vannak biztosan... -
#44 Hehe.
w barátunk tűnt el mostanában sajna. -
#43 nos visszatéreget mostanában :) -
#42 nos? -
#41 az is lehet hogy LTB ott maradt a varban szopokaval és nyalokaval... -
#40 Aztán, ha elpusztítottuk a szörnyeteget, jöhetnek a többiek. -
#39 najó, akkor mindenek előtt ők :)
-
#38 Miattuk tűntem el, úgyhogy ők a legfőbb ellenség. -
#37 és az antiochiai Szent Kézigránát? Maynard atya az örizöje eme szent ereklyének... -
#36 _IS_ -
#35 rekettyés mar van -
#34 Ja..., szerzek én papot, ha csak ez kell. -
#33 de en szent küldetest akartam olyat mint artur kiraly a gral ért. -
#32 A matáv ellen. -
#31 De te király vagy, nem pápa, Belzebúb atyát kéne megkérni, hogy keresztes hadjáratot csinálhassunk! -
#30 mostanaban akartam szervezni egy szent kuldetest az elveszett LTB felkutatasara. -
#29 A leveleimet azért nézem időnként. -
#28 cááá LTB! -
#27 :DDDD -
#26 Ígérget a féreg matáv, ígérget, de a héten megint nem ízlett nekik a munka... -
#25 Hal!
Még mindig nem az irodából(vagyis abból, csak egy másikból), de gondoltam felidézem, milyen is egy tuti logó. -
w #24 El tudom képzelni, ahogy ül az irodájában az asztalnál és azon tűnődik a falat bámulva : "Ott az a hülye telefonaljzat. A számítógépem itt van előttem. Ha csak egy kívánságom lehetne az életben, nem kell három, csak egy, igaz nem járok pecázni na de mindegy. Azt kívánnám hogy a falban lévő telefondugó és a modemem között hipp-hopp teremjen egy zsinór, hogy végre meg tudjam nézni a rég nem látott és hőn vágyott NET-et" -
#23 Lehet, hoyg Lteebee.nke kéne bedrótoznia az irodát, és ezt a munkáját is olyan intenzitással végzi, mint a eddigit (amenyit fórumoz, el tudom képzelni az eddigi munkájának intnzitását =) ) -
w #22 Lehet, hogy tyúkbeles a mi kedves barátunk? És csak a saját irodájára nincs ideje? -
#21 ja... könnyedén spárgázható egy egész város.. ott, ahol fontosabb a vásárló, mint a munkatárs nyugalma... nehogy véletlenül dolgozni kelljen, mert az fárasztó... (lásd kábeltv vs. nemlakótelepek) -
w #20 Na de azért ennyi idő alatt egy egész várost be lehet spárgázni! Itt valami nagyon sántít! -
#18 Le fog maradni setiben is :o) -
#17 Ó, fenébe.. Unatkozni fogok.. -
#16 hja... de csak sikerül bedrótozni azt a nyomorult 50 métert... -
#14 Szerintem ez.. hamis! -
w #12 Biztos valami gagyerátor cégnél dolgozik! -
w #11 Milyen iroda az, ahol nincs net? -
#10 Haja' -
#8 :-)
még nincs net az új irodában, ez komoly :)
-
#5 Hova tunt Daemon Hill ??? :))) -
#4 az azért ott kicsit más stílus... asszem... -
#3 na vajon ez is 1300 hozzaszolasos topic lesz, vagy meg elöbb visszatalál LTB?