104
Progik, írók, ezmegaz
-
#19 Kenny mibe van egy irható dvd lemez most? -
KennyG #18 Mivan senkit nem érdekel a téma? Ekkora érdektelenségre nem számítottam. -
KennyG #17 TMPGEnc-el (de előtte kell a DVD2AVI csinálni 1 projectet) kódoltam a képet ha valakit érdekel.
Különben meg minek menüt szerkeszteni?! Én nem arra vagyok kíváncsi, hanem a filmre. -
KennyG #15 A képet sikeresen tömörítettem újra. -
KennyG #14 Pl. mivel lehetne az új mpeg2-höz illeszteni az AC3 v. DTS hangot?! -
KennyG #13 Mások tapasztalatára én is kíváncsi lennék! -
KennyG #12 Én már próbálkozom kisebb-nagyobb sikerrel. Kezdésnek az IfoEdit nevű progit ajánlanám, de csak rövid filmeknél (max 120 perc). Az elégé egyszerű. A hosszabb filmeknél újra kell tömöríteni a képet és akkor hozzá illeszteni a hangot + felírat az már bonyolultabb. De már láttam (neten)1 DVD-R-es Ryan-t DTS 5.1 és DD 2.0 plusz felírat + trailer nem értem, hogy hogy hozták össze, és kíváncsi lennék a minőségére is. -
#11 panasonic dvd ami nekünk most van dvd-video ás dvd-audio olvasásra is képes cd-r cd-rw is simán viszi!! nem volt több száz ezer!! 54Mhz-es 10bit-es képjavító is benne van, ami csak a felső kategoriás asztali lejátszókban van -
#8 A specifikációban meg kell nézni tud-e az asztali lejátszó dvd-r és v. dvd-rw-t olvasni!!!! ennyi!! -
tobozka #6 Ki csinál már DVD-t és mennyiért? iratni szeretnék -
olinka #4 próbáld meg megnézni a fájl elejét, hátha vam benne valami értelmes -
olinka #2 Az újabb NERO-k mar tudnak dvd-t irni. -
JaFFa #1 Csinálja már valaki? Infókat szeretnék, milyen írót érdemes venni, milyen progit kell használni stb.