20
.bin fájl felírása cd-re cdrwinnel-hogy kell?-
  • sejt97
    Egyikkel se megy
  • Puhos
    Daemon tools, Alcohol.
  • sejt97
    Segítsetek!
    Letöltöttem egy játékot, de csak egy bin fájl van megy egy cue.HOgy kéne eliindítani?
  • Evin
    Ha nincs hozzá cue fájl, az eddigiek alapján csinálhatsz, ha az nem válna be, hogy átnevezed iso-ra.
  • Mikike94
    Help. Hogyan kell menyitni egy bin-fáljt? Mert letöltrm egy játékot és nem tudok semmit se vele használni így.
  • incandesse
    Helló. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem egy filmet, kicsomagoltam, és lett belőle egy 509 Mb-os bin fájl, és egy 1 Kb-os meghajtókép fájl. Ebből hogy csinálok filmet? Tud nekem valaki segíteni?
  • biomage
    hello nekem különleges problémám van bin kiterjesztés visszon nem tudom az isobusterel megnyitni a belsö betük idska32 ez képfile
  • pera
    Már néztem és nincs több file ott. A letöltésnél a cd3 alatt volt az exe fájl, a cd 1-2 alatt pedig a 2 bin fájl. És mire kellhet az exe?
  • Impi
    Az első dolog, hogy szétnézel ott ahonnan töltötted, mert ilyen
    alapon, még más is lehet amit nem szedtél le.
    Ha csak a *.cue fájl(ok) hiányzik, írj egyet, vagy tölts le egy
    *.cue fájl-t és írd át egy szövegszerkesztővel.
    Például FILE "STYLUS2.BIN" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00
    A lényeg, hogy a bin fájl név megegyezen a cue fájl-ban lévővel
    Jelen esetben a két macskaköröm közötti STYLUS2.BIN -t kell átírni
    a Teáltalad letöltött névvel
    Nekem már egy párszor bejött :)
  • units
    nem cd image fájl; ergo hiányzik egyik .bin fájlod.
  • pera
    Hello!
    Én 3 fájlt töltöttem le. A játék amit lestöltöttem a neten 3 cd-ként volt jelölve. Az első két cd egy-egy 250 MB-os *.bin fájl lenne, a harmadik pedig egy néhány megás *.exe. *.cue fájl nincs sehol. Én ilyet még nem láttam. Ha az exe-t elindítom kéri az első cd-t. Ami viszont csak egy bin fájl és nem ismeri fel a daemon... Tud vki segíteni?
  • olinka
    hogyhogy elkúrja? lehet,hogy csak a rossz fájlrendszert nézed. Ne az iso-t nézd, hanem a joilet-et, és ott már lesznek hosszú fájlnevek.
  • FREAK
    De az Isobuster elkúrja a hosszú fileneveket, erre van valami megoldás?
  • olinka
    Ez a cue fájl tartalma:
    Általában mindig ez a track formátum is, ezért működik az esetek többségében az átírás.
    Most már csak be kell vágd.

FILE "VALAMI.BIN" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00

• olinka
    Tölts le egy másik .cue fájlt és notepaddal szerkeszd át benne a .bin fájl nevét. Fireburner programmal ezután fel tudod írni, vagy pedig meg tudod nézni, hogy hibás-e vagy sem.
    Egy Daemon nevű programmal pedig fel se kell, hogy írd, hanem egy virtuális CD meghajtót tudsz létrehozni és abba be tudod tölteni a bin+cue párost.
  • K.András
    szedd le az isobuster nevü progit szerintem az a legjobb...
  • tomcs
    ez mar gaz....
    lattal mar windows commandert? van a .bin-hez egy cue is, abban van hogy hol van a bin meg mi a neve es egyeb informaciok, trackek elhelyezkedeserol. ha ez ok akkor elvileg cdrwin azt a cue-t kell betolteni.
  • bucsi
    Hy,sziasztok!
    Egy problémával fordulok hozzátok!
    Letöltöttem egy .BIN típusú fájlt az internetről és nem tudom felírni cd-re cdrwinnel!-Hogy kell??-Segítsetek!Kössz mindenkinek!