.bin fájl-segítsetek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyikkel se megy
Daemon tools, Alcohol.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Segítsetek!
Letöltöttem egy játékot, de csak egy bin fájl van megy egy cue.HOgy kéne eliindítani?
Letöltöttem egy játékot, de csak egy bin fájl van megy egy cue.HOgy kéne eliindítani?
Ha nincs hozzá cue fájl, az eddigiek alapján csinálhatsz, ha az nem válna be, hogy átnevezed iso-ra.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Help. Hogyan kell menyitni egy bin-fáljt? Mert letöltrm egy játékot és nem tudok semmit se vele használni így.<#help>#help><#rinya>#rinya>
Helló. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem egy filmet, kicsomagoltam, és lett belõle egy 509 Mb-os bin fájl, és egy 1 Kb-os meghajtókép fájl. Ebbõl hogy csinálok filmet? Tud nekem valaki segíteni?
hello nekem különleges problémám van bin kiterjesztés visszon nem tudom az isobusterel megnyitni a belsö betük idska32 ez képfile
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Már néztem és nincs több file ott. A letöltésnél a cd3 alatt volt az exe fájl, a cd 1-2 alatt pedig a 2 bin fájl. És mire kellhet az exe?
Az elsõ dolog, hogy szétnézel ott ahonnan töltötted, mert ilyen
alapon, még más is lehet amit nem szedtél le.
Ha csak a *.cue fájl(ok) hiányzik, írj egyet, vagy tölts le egy
*.cue fájl-t és írd át egy szövegszerkesztõvel.
Például FILE "STYLUS2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
A lényeg, hogy a bin fájl név megegyezen a cue fájl-ban lévõvel
Jelen esetben a két macskaköröm közötti STYLUS2.BIN -t kell átírni
a Teáltalad letöltött névvel
Nekem már egy párszor bejött 😊
alapon, még más is lehet amit nem szedtél le.
Ha csak a *.cue fájl(ok) hiányzik, írj egyet, vagy tölts le egy
*.cue fájl-t és írd át egy szövegszerkesztõvel.
Például FILE "STYLUS2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
A lényeg, hogy a bin fájl név megegyezen a cue fájl-ban lévõvel
Jelen esetben a két macskaköröm közötti STYLUS2.BIN -t kell átírni
a Teáltalad letöltött névvel
Nekem már egy párszor bejött 😊
nem cd image fájl; ergo hiányzik egyik .bin fájlod.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hello!
Én 3 fájlt töltöttem le. A játék amit lestöltöttem a neten 3 cd-ként volt jelölve. Az elsõ két cd egy-egy 250 MB-os *.bin fájl lenne, a harmadik pedig egy néhány megás *.exe. *.cue fájl nincs sehol. Én ilyet még nem láttam. Ha az exe-t elindítom kéri az elsõ cd-t. Ami viszont csak egy bin fájl és nem ismeri fel a daemon... Tud vki segíteni?
Én 3 fájlt töltöttem le. A játék amit lestöltöttem a neten 3 cd-ként volt jelölve. Az elsõ két cd egy-egy 250 MB-os *.bin fájl lenne, a harmadik pedig egy néhány megás *.exe. *.cue fájl nincs sehol. Én ilyet még nem láttam. Ha az exe-t elindítom kéri az elsõ cd-t. Ami viszont csak egy bin fájl és nem ismeri fel a daemon... Tud vki segíteni?
hogyhogy elkúrja? lehet,hogy csak a rossz fájlrendszert nézed. Ne az iso-t nézd, hanem a joilet-et, és ott már lesznek hosszú fájlnevek.
Ez a cue fájl tartalma:
Általában mindig ez a track formátum is, ezért működik az esetek többségében az átírás.
Most már csak be kell vágd.
FILE "VALAMI.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
Általában mindig ez a track formátum is, ezért működik az esetek többségében az átírás.
Most már csak be kell vágd.
FILE "VALAMI.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
Tölts le egy másik .cue fájlt és notepaddal szerkeszd át benne a .bin fájl nevét. Fireburner programmal ezután fel tudod írni, vagy pedig meg tudod nézni, hogy hibás-e vagy sem.
Egy Daemon nevű programmal pedig fel se kell, hogy írd, hanem egy virtuális CD meghajtót tudsz létrehozni és abba be tudod tölteni a bin+cue párost.
Egy Daemon nevű programmal pedig fel se kell, hogy írd, hanem egy virtuális CD meghajtót tudsz létrehozni és abba be tudod tölteni a bin+cue párost.
ez mar gaz....
lattal mar windows commandert? van a .bin-hez egy cue is, abban van hogy hol van a bin meg mi a neve es egyeb informaciok, trackek elhelyezkedeserol. ha ez ok akkor elvileg cdrwin azt a cue-t kell betolteni.
lattal mar windows commandert? van a .bin-hez egy cue is, abban van hogy hol van a bin meg mi a neve es egyeb informaciok, trackek elhelyezkedeserol. ha ez ok akkor elvileg cdrwin azt a cue-t kell betolteni.
Hy,sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok!
Letöltöttem egy .BIN típusú fájlt az internetről és nem tudom felírni cd-re cdrwinnel!-Hogy kell??-Segítsetek!Kössz mindenkinek!
Egy problémával fordulok hozzátok!
Letöltöttem egy .BIN típusú fájlt az internetről és nem tudom felírni cd-re cdrwinnel!-Hogy kell??-Segítsetek!Kössz mindenkinek!