20
.bin fájl felírása cd-re cdrwinnel-hogy kell?-
-
sejt97 #20 Egyikkel se megy
-
Puhos #19 Daemon tools, Alcohol. -
sejt97 #18 Segítsetek!
Letöltöttem egy játékot, de csak egy bin fájl van megy egy cue.HOgy kéne eliindítani? -
#17 Ha nincs hozzá cue fájl, az eddigiek alapján csinálhatsz, ha az nem válna be, hogy átnevezed iso-ra. -
Mikike94 #16 Help. Hogyan kell menyitni egy bin-fáljt? Mert letöltrm egy játékot és nem tudok semmit se vele használni így. -
incandesse #15 Helló. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem egy filmet, kicsomagoltam, és lett belőle egy 509 Mb-os bin fájl, és egy 1 Kb-os meghajtókép fájl. Ebből hogy csinálok filmet? Tud nekem valaki segíteni? -
#14 hello nekem különleges problémám van bin kiterjesztés visszon nem tudom az isobusterel megnyitni a belsö betük idska32 ez képfile -
#13 Már néztem és nincs több file ott. A letöltésnél a cd3 alatt volt az exe fájl, a cd 1-2 alatt pedig a 2 bin fájl. És mire kellhet az exe? -
Impi #12 Az első dolog, hogy szétnézel ott ahonnan töltötted, mert ilyen
alapon, még más is lehet amit nem szedtél le.
Ha csak a *.cue fájl(ok) hiányzik, írj egyet, vagy tölts le egy
*.cue fájl-t és írd át egy szövegszerkesztővel.
Például FILE "STYLUS2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
A lényeg, hogy a bin fájl név megegyezen a cue fájl-ban lévővel
Jelen esetben a két macskaköröm közötti STYLUS2.BIN -t kell átírni
a Teáltalad letöltött névvel
Nekem már egy párszor bejött :) -
#11 nem cd image fájl; ergo hiányzik egyik .bin fájlod. -
#10 Hello!
Én 3 fájlt töltöttem le. A játék amit lestöltöttem a neten 3 cd-ként volt jelölve. Az első két cd egy-egy 250 MB-os *.bin fájl lenne, a harmadik pedig egy néhány megás *.exe. *.cue fájl nincs sehol. Én ilyet még nem láttam. Ha az exe-t elindítom kéri az első cd-t. Ami viszont csak egy bin fájl és nem ismeri fel a daemon... Tud vki segíteni? -
olinka #7 hogyhogy elkúrja? lehet,hogy csak a rossz fájlrendszert nézed. Ne az iso-t nézd, hanem a joilet-et, és ott már lesznek hosszú fájlnevek. -
#6 De az Isobuster elkúrja a hosszú fileneveket, erre van valami megoldás? -
olinka #5 Ez a cue fájl tartalma:
Általában mindig ez a track formátum is, ezért működik az esetek többségében az átírás.
Most már csak be kell vágd.
FILE "VALAMI.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
-
olinka #4 Tölts le egy másik .cue fájlt és notepaddal szerkeszd át benne a .bin fájl nevét. Fireburner programmal ezután fel tudod írni, vagy pedig meg tudod nézni, hogy hibás-e vagy sem.
Egy Daemon nevű programmal pedig fel se kell, hogy írd, hanem egy virtuális CD meghajtót tudsz létrehozni és abba be tudod tölteni a bin+cue párost. -
K.András #3 szedd le az isobuster nevü progit szerintem az a legjobb... -
tomcs #2 ez mar gaz....
lattal mar windows commandert? van a .bin-hez egy cue is, abban van hogy hol van a bin meg mi a neve es egyeb informaciok, trackek elhelyezkedeserol. ha ez ok akkor elvileg cdrwin azt a cue-t kell betolteni. -
bucsi #1 Hy,sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok!
Letöltöttem egy .BIN típusú fájlt az internetről és nem tudom felírni cd-re cdrwinnel!-Hogy kell??-Segítsetek!Kössz mindenkinek!