7
BOOT Virus Vs. Partició
  • _Atti_
    közben áttettem másik gépbe és ott futtattam rajta egy McAfeet-et de nemigen talált rajta semmi jelentőset..a gyökeremből kipucoltam mindent windowsokat leszedtem róla..program filest kipucoltam..

meglátom mi lesz.. azért kösz
  • Shep
    indíts dos-t, és ott futass dosos vírusírtót, az majd kipucolja
  • _Atti_
    Hali nekem egy olyan gondom lenne teszem azt virus hogy amikor elinditom a gépem bejön egy smiley..áll..néha elmegy felfele meg oldalra..egy csik rohangászik lent jobbra balra..aztán visszjön a smiley és áll..

a lényeg hogy windowsba bejelentkezni nem tudok..ujrainstallálni nem lehet mert mikor inditaná a telepitést az előkészités után akkor is a smiley jön..

volt már ilyen valakinek? ha másik gépbe rakom azt a vinyot akkor le lehetne vajon pucolni róla?format nélkül..
  • czky
    Nyomkodjad az F8-at indításkor. Válaszd ki a legutolsó helyes konfiguráció (v mi?) opciót.
    Ha nem megy, akkor xp telepítő. És menj a javításra.
    Ha nem segít, akkor format c:, és jöhet az új XP!
  • Boyz
    Hy all nekem egy olyan prolémám van hogy amikor elindítom az xp-t akkor a csík el kezd menni körbe de utána fogyjamagát és újraindul a gép.Mit tudok ezzel tenni? Kérlek segítsetek!!!
    Előre is köszönöm.
  • Pheel
    Valószínűleg beleírt a partíciós táblába. Kézzek vissza lehet írni egy diskedit segítségével vagy vannak rá programok, amik megkeresik a partíciókat és beírják a táblába, de nekem ilyenem nincs.
  • DataStorm
    Hi all!
    Volt egy BOOT virusom, amit sikeresen leirtottam a McAffe emergency disc-jével.
    Viszont a C-n kivül az összes particióm eltünt.
    Ha valaki tud bármilyen megoldást, hogy viszont lássam az adataimat az nagyon segitsen, mert teljesen kétségbe vagyok esve.
    SOS, Help, PLIIIIIIIIIIIIIIIIZZ