BOOT Virus Vs. Partició
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közben áttettem másik gépbe és ott futtattam rajta egy McAfeet-et de nemigen talált rajta semmi jelentõset..a gyökerembõl kipucoltam mindent windowsokat leszedtem róla..program filest kipucoltam..
meglátom mi lesz.. azért kösz
meglátom mi lesz.. azért kösz
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
indíts dos-t, és ott futass dosos vírusírtót, az majd kipucolja
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hali nekem egy olyan gondom lenne teszem azt virus hogy amikor elinditom a gépem bejön egy smiley..áll..néha elmegy felfele meg oldalra..egy csik rohangászik lent jobbra balra..aztán visszjön a smiley és áll..
a lényeg hogy windowsba bejelentkezni nem tudok..ujrainstallálni nem lehet mert mikor inditaná a telepitést az elõkészités után akkor is a smiley jön..
volt már ilyen valakinek? ha másik gépbe rakom azt a vinyot akkor le lehetne vajon pucolni róla?format nélkül..
a lényeg hogy windowsba bejelentkezni nem tudok..ujrainstallálni nem lehet mert mikor inditaná a telepitést az elõkészités után akkor is a smiley jön..
volt már ilyen valakinek? ha másik gépbe rakom azt a vinyot akkor le lehetne vajon pucolni róla?format nélkül..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Nyomkodjad az F8-at indításkor. Válaszd ki a legutolsó helyes konfiguráció (v mi?) opciót.
Ha nem megy, akkor xp telepítõ. És menj a javításra.
Ha nem segít, akkor format c:, és jöhet az új XP!
Ha nem megy, akkor xp telepítõ. És menj a javításra.
Ha nem segít, akkor format c:, és jöhet az új XP!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Hy all nekem egy olyan prolémám van hogy amikor elindítom az xp-t akkor a csík el kezd menni körbe de utána fogyjamagát és újraindul a gép.Mit tudok ezzel tenni? Kérlek segítsetek!!!
Elõre is köszönöm.
Elõre is köszönöm.
Valószínűleg beleírt a partíciós táblába. Kézzek vissza lehet írni egy diskedit segítségével vagy vannak rá programok, amik megkeresik a partíciókat és beírják a táblába, de nekem ilyenem nincs.
Hi all!
Volt egy BOOT virusom, amit sikeresen leirtottam a McAffe emergency disc-jével.
Viszont a C-n kivül az összes particióm eltünt.
Ha valaki tud bármilyen megoldást, hogy viszont lássam az adataimat az nagyon segitsen, mert teljesen kétségbe vagyok esve.
SOS, Help, PLIIIIIIIIIIIIIIIIZZ
Volt egy BOOT virusom, amit sikeresen leirtottam a McAffe emergency disc-jével.
Viszont a C-n kivül az összes particióm eltünt.
Ha valaki tud bármilyen megoldást, hogy viszont lássam az adataimat az nagyon segitsen, mert teljesen kétségbe vagyok esve.
SOS, Help, PLIIIIIIIIIIIIIIIIZZ
Breathe me in I am forever Deep within I am eternal