61
Webcam, tippek, programok ...
  • Ewergo
    Szasztok!
    Webkamera látószögét szeretném "megszélesiteni". Ha van rá valamilyen lehetöség, sufnitutning is jo, szivesen venném és megköszönném.
    (Logitech Quickcam Express)
  • Csiaki
    Pont csak 1 gépnél van beragadva a gomb?A z én gépemen is jó meg több gépen jó még! Amúgy meg zsír új a cam...
  • orkenyid
    Ja én nem arra válaszotam :)
    Egyébként meg próbáld meg szétszedni és kitakarítani a gombot a tetején, mert lehet hogy csak az van beragadva.
  • Csiaki
    Hali. Szerintem nem ilyeen jellegü volt a kérdés?Amúgy azt én irtam csak haveromnál!
    Mégvalami okos megoldás?
  • orkenyid
    Nekem is Dexxa van, már jópár éve és még mindig ezt használom (Logitech driver-el) :)
  • Krist
    Hali!

Nekem iyen kamerám van Geniusés az a bajom vele ha feltelpítem és bekapcsolom akkor állandóan csinálja magától a képeket! Ha valakinek volt ilyen jellegü problémája az jelezze, vagy ha valaki tudja a megoldást rá akkor azt is meg köszönném.

Köszi!
  • peter31
    Sziasztok!

Egy kérdés! Létezik olyan webcam amelyik nem usb vagy nem csak, hanem WI-FI kapcsolattal is rendelkezik???

thx
    p
  • Borg
    Nekem egy jópár éves Philips Vesta Pro van.

640x480at tudja 30FPSel.
    De persze ez csak a kamu része, ezt bármire ráirhatják.
    A tény viszont az, hogy ha tartjuk a 640es felbontást, az FPSt emelve romlik a képminöség.
    Magyarul pl este sötétben már csak 5FPS-el felismerhető egyátalán hogy mi van a képen 640x480ban. Persze ez is autófókuszos, de lehet tekerve is állitani rajta.

Amúgy a célnak megfelel, anno valami 24ezer volt, és elég profinak számitott. Nemtom ma milyen logitechnek felelne meg mondjuk, de haveroknak ilyen dexxa van vagy mi, na azoknak botrányosan rossz a képük ehhez képest.
  • Cableguy
    Ha tudtok segitsetek. egy gép hány kamerát tud elkezelni problémamentesen vagy ez csak szoftver kérdés?
  • Bandee
    :)
  • Dikkma
    Ezek jól néznek ki

http://www.depo.hu/termek.php3?id=7158

http://www.depo.hu/termek.php3?id=6246

A második kinyomja a 30 frames 640x480-at, és nincs 25 bruttó.
  • Dikkma
    10e bruttó? Kira
    Én nemtok progit, de veszek egy ilyent lehet :D
  • Bandee
    Ez speciel Logitech (Dexxa), 10E bruttó :) De engem progik érdekelnének !
  • tomcs
    tancolni akarsz elotte es felvenni? 50ert mar 1,3mpixeles (az aszem 1280*1024) digitalis kamerat kapsz
  • supervisor
    Tudtok olyan webkamerát amely 25fpst tud pal1/2kéméretben és álloképet 640*480ban?
    ha nettó 50 körül van tuti érdekelne.
    eddig amit találtam csak a max30fps adta de 388*256ban már csak 20fpst.a 640*480 pedig 388*256 volt"szoftweresen felnagyitva"
  • Dikkma
    Tyű. Engem meg minden más webcam érdekelne, mert tuti nem veszek digitális fényképezőt fél milláért, de vmi képrögzítő kell.
    Logitech-ek jók?
  • Bandee
    Van nekem egy Dexxa USB-s webcam-em, de nekem valahogy nem tetszik a hozzá kapott szoftver, mivel nagyon kevés a konfigurálhatósági lehetőség (csicsás de nux config :(, szóval az érdekelne milyen progikat ismertek amik jók ehhez ill. bármely más webcamerához ! Előre is kösz.