61
Webcam, tippek, programok ...
-
#21 Szasztok!
Webkamera látószögét szeretném "megszélesiteni". Ha van rá valamilyen lehetöség, sufnitutning is jo, szivesen venném és megköszönném.
(Logitech Quickcam Express) -
#20 Pont csak 1 gépnél van beragadva a gomb?A z én gépemen is jó meg több gépen jó még! Amúgy meg zsír új a cam... -
orkenyid #19 Ja én nem arra válaszotam :)
Egyébként meg próbáld meg szétszedni és kitakarítani a gombot a tetején, mert lehet hogy csak az van beragadva. -
#18 Hali. Szerintem nem ilyeen jellegü volt a kérdés?Amúgy azt én irtam csak haveromnál!
Mégvalami okos megoldás? -
orkenyid #17 Nekem is Dexxa van, már jópár éve és még mindig ezt használom (Logitech driver-el) :)
-
Krist #16 Hali!
Nekem iyen kamerám van Geniusés az a bajom vele ha feltelpítem és bekapcsolom akkor állandóan csinálja magától a képeket! Ha valakinek volt ilyen jellegü problémája az jelezze, vagy ha valaki tudja a megoldást rá akkor azt is meg köszönném.
Köszi! -
peter31 #15 Sziasztok!
Egy kérdés! Létezik olyan webcam amelyik nem usb vagy nem csak, hanem WI-FI kapcsolattal is rendelkezik???
thx
p -
Borg #14 Nekem egy jópár éves Philips Vesta Pro van.
640x480at tudja 30FPSel.
De persze ez csak a kamu része, ezt bármire ráirhatják.
A tény viszont az, hogy ha tartjuk a 640es felbontást, az FPSt emelve romlik a képminöség.
Magyarul pl este sötétben már csak 5FPS-el felismerhető egyátalán hogy mi van a képen 640x480ban. Persze ez is autófókuszos, de lehet tekerve is állitani rajta.
Amúgy a célnak megfelel, anno valami 24ezer volt, és elég profinak számitott. Nemtom ma milyen logitechnek felelne meg mondjuk, de haveroknak ilyen dexxa van vagy mi, na azoknak botrányosan rossz a képük ehhez képest. -
Cableguy #11 Ha tudtok segitsetek. egy gép hány kamerát tud elkezelni problémamentesen vagy ez csak szoftver kérdés? -
#10 :) -
#7 Ezek jól néznek ki
http://www.depo.hu/termek.php3?id=7158
http://www.depo.hu/termek.php3?id=6246
A második kinyomja a 30 frames 640x480-at, és nincs 25 bruttó. -
#6 10e bruttó? Kira
Én nemtok progit, de veszek egy ilyent lehet :D -
#5 Ez speciel Logitech (Dexxa), 10E bruttó :) De engem progik érdekelnének ! -
tomcs #4 tancolni akarsz elotte es felvenni? 50ert mar 1,3mpixeles (az aszem 1280*1024) digitalis kamerat kapsz -
supervisor #3 Tudtok olyan webkamerát amely 25fpst tud pal1/2kéméretben és álloképet 640*480ban?
ha nettó 50 körül van tuti érdekelne.
eddig amit találtam csak a max30fps adta de 388*256ban már csak 20fpst.a 640*480 pedig 388*256 volt"szoftweresen felnagyitva" -
#2 Tyű. Engem meg minden más webcam érdekelne, mert tuti nem veszek digitális fényképezőt fél milláért, de vmi képrögzítő kell.
Logitech-ek jók? -
#1 Van nekem egy Dexxa USB-s webcam-em, de nekem valahogy nem tetszik a hozzá kapott szoftver, mivel nagyon kevés a konfigurálhatósági lehetőség (csicsás de nux config :(, szóval az érdekelne milyen progikat ismertek amik jók ehhez ill. bármely más webcamerához ! Előre is kösz.