16
A következő a problema. Hiába telepítem fel a pshop-ot, nem olvassa a GIF formátumot. Egyszerűen nem érzékeli ezt a form.
-
Darkboy #16 www.tutorial.hu -
#15 hol találok leirást a 7.0-ás veryióhoy,vagz mindegz melzikhey... csak tudjak vele mit keydeni,mert még egz logot sem tudok csinálni :) -
Darkboy #14 ;-))))))))))))))) -
#13 komolyan vettétek? pont azért írtam mert van már egy jópár! :) -
Darkboy #12 van. :P -
drob #11 nyugi van, nem kell idegeskedni...
van ps topoic...
aki keres, talál -
#10 valaki nyisson má egy rohadt photoshopos topicot! (látom ez 2002-es de akkor is!) -
Darkboy #9 netről! -
drob #8 régen lejárt már ez a pogi, inkább keresd a cs-t vagy a cs2-t -
#7 VALAKI SEGÍTSEN!
Hol lehet letölteni ezt a programot???
PLS -
#6 Szóval restarizálod a betűket utána kétszer duplikálod,utána életlenítés és beállítod mind a két másolatot.(pl:az elsőnek legyen a szöge 0 a távolsága pedig 36 pixel,a második legyen 90 a szöge 56pixel,utána pedig eggyesíted öket
-
#5 www.tutorial.hu- a mátrix szöveg efecctbe kéne segítség!!
EZT NEMTUDOM MEGCSINÁLNI A MÁTRIX SZÖVEGHEZ:
5.) Menj a layer palettára > jobb klikk a szövegen, majd RASTERIZE [ ez a művelet most egy objektumot készít a szövegünkből]
6.) Fogd meg a szöveg layert és húzd a NEW LAYER ikonra (vagy jobb gomb duplicate layer)
VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!!!!!!
!!!!!!! -
#4 Na jó, akkor nem haver, csak egy ismerős.
Oké hogy elbasztam, de mi a fenét? Úgy telepítettem fel ahogyan kellett és még sem olvassa azt a k......tt GIf form.
Lehet, hogy az op. rendszer a hibás? -
#3 Talán valamit elbaltázhattál mert annak olvasnia kell a gif kit. file-okat. -
chryst #2 No és ki az a haver? -
#1 Nos. Hiába tettem fel a progit, nem látja a GIf kiterj. Egyszerűen nem értem miért, mert a havernál tökéletesen működik minden.