Adobe Photoshop 5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.tutorial.hu
hol találok leirást a 7.0-ás veryióhoy,vagz mindegz melzikhey... csak tudjak vele mit keydeni,mert még egz logot sem tudok csinálni 😊
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
;-)))))))))))))))
van. 😛
nyugi van, nem kell idegeskedni...<#ejnye1>#ejnye1>
van ps topoic...
aki keres, talál <#beka3>#beka3>
van ps topoic...
aki keres, talál <#beka3>#beka3>
netrõl!
régen lejárt már ez a pogi, inkább keresd a cs-t vagy a cs2-t
Szóval restarizálod a betûket utána kétszer duplikálod,utána életlenítés és beállítod mind a két másolatot.(pl:az elsõnek legyen a szöge 0 a távolsága pedig 36 pixel,a második legyen 90 a szöge 56pixel,utána pedig eggyesíted öket
www.tutorial.hu- a mátrix szöveg efecctbe kéne segítség!!
EZT NEMTUDOM MEGCSINÁLNI A MÁTRIX SZÖVEGHEZ:
5.) Menj a layer palettára > jobb klikk a szövegen, majd RASTERIZE [ ez a mûvelet most egy objektumot készít a szövegünkbõl]
6.) Fogd meg a szöveg layert és húzd a NEW LAYER ikonra (vagy jobb gomb duplicate layer)
VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!!!!!!
!!!!!!!
EZT NEMTUDOM MEGCSINÁLNI A MÁTRIX SZÖVEGHEZ:
5.) Menj a layer palettára > jobb klikk a szövegen, majd RASTERIZE [ ez a mûvelet most egy objektumot készít a szövegünkbõl]
6.) Fogd meg a szöveg layert és húzd a NEW LAYER ikonra (vagy jobb gomb duplicate layer)
VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!!!!!!
!!!!!!!
Na jó, akkor nem haver, csak egy ismerős.
Oké hogy elbasztam, de mi a fenét? Úgy telepítettem fel ahogyan kellett és még sem olvassa azt a k......tt GIf form.
Lehet, hogy az op. rendszer a hibás?
Oké hogy elbasztam, de mi a fenét? Úgy telepítettem fel ahogyan kellett és még sem olvassa azt a k......tt GIf form.
Lehet, hogy az op. rendszer a hibás?
No és ki az a haver?